Şimdi Ara

Motorola Atrix rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefona rom atmak istiyorum ilk önce nasıl yapılır ve en iyi rom hangisidir.
    kamerası falan çalışan varmı ?
    istediğim rom android 4.0 üstü bilgi verirmisiniz

• güncell cm10.1 e geçmeyi planlıyorum kullanan varmı aranızda
  • soner251 S kullanıcısına yanıt
    atrix kullanıcılarının sayfalarca başlığı var. herkes orada fikrini paylaşmış. ben üşenmeden büyük bir kısmını okudum ancak benim de hiç fikrim oluşmadı hangi romu kullanacağıma dair. bilen biri artılarını ve eksilerini yazarsa çok makbule geçer
  • xda da "smart light" diye bir rom var. 3.1 karneli kullanıyor. ben onu kullanıyorum çok memnunum
    artıları android 4.2 kullanıyor çok hızlı (cm 10.1)
    eksileri video çekimi yok kameranın flashı fotoğraf çekerken çalışmıyor elfeneri olarak kullanaiblirsiniz hdmi girişi çalışmıyor parmak izi okuyucusu çalışmıyor. dock zaten gingerbreadden yukardaki hiçbir romda yok.

romu yükleyince nemus launcher ile geldi direkt mihome kurdum o launcher iyi değil biraz daha klasik düşünenler yandex shell felan yükleyebilirler ama nemus baya kötü yani.
    google now gibi tüm yeni servisler çalışıyor.

başka da aklıma gelmedi söyleyecek soru varsa cevaplayabilirim
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    şarj durumu nasıl. ben epinter'in 10.1 romunu yüklemiştim. şarjı çok az dayanıyor
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    epinter pek uğraşmamış stabilizasyon için ya. smart light da nispeten daha iyi. ancak özel bir durum oldu ilk denememde telefonu %100 yapıp yattım. affedersiniz 14 saatte uyumuşum :D telefona baktım açılmıyor. neryse şarja bağladım sonra batarya ayarlarından baktım telefon 10 saatte kapanmış google plus uygulaması şarjın %70 ini harcamış. oha oha oha dedim sildim google plus ı. sonra telefon iyi şu anda. bekleme süresi 2 gün felan normal kullanımda da idare ediyor yanlız detaylı inceleyemedim telefon boştayken 3g yi kapatıyorum mesela 3g ile eskisinden çok şarj harcıyormuş gibi geldi ama net değil bunlar benim için okul felan var telefonu koyup test edemiyorum bunu malesef. ama günü çıakrtıyor mu çıkartıyor. ha ben nottachtrix kullanırdım en düzgün gingerbread romu o. o bataryayı daha iyi kullanıyordu. ama bi ton uygulama artık gingerbread de çalışmıyor 4.0 olacak en az diyorlar ne yapalım yoksa ben aslında moto blur arayüzünü çok seviyordum ama şu anda gayet memnunum

nereden indirdin o romu pm atabilir misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Vision U8850 Orjinal ROM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    atrix smart light diye ararsan ilk sonuçta çıkıyor google da
    xda dan
    teşekkürler. bu rom da işe yaramazsa atrix defterini kapatanlar arasına gireceğim. bendeki versiyonda kulaklıkla ilgili de sıkıntılar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

teşekkürler. bu rom da işe yaramazsa atrix defterini kapatanlar arasına gireceğim. bendeki versiyonda kulaklıkla ilgili de sıkıntılar var.

bende atrixi bırakacağım. ama telefonun durumu iyi sadece asus fonepad note 6 çıktığında almayı düşünüyorum zaten aileye bi tane telefon almak gerekiyor yenisini ben alayım dedim
    romu yükleyince kulaklık sorunlarıda düzelebilir yazılımsal ise eğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

bende atrixi bırakacağım. ama telefonun durumu iyi sadece asus fonepad note 6 çıktığında almayı düşünüyorum zaten aileye bi tane telefon almak gerekiyor yenisini ben alayım dedim
    romu yükleyince kulaklık sorunlarıda düzelebilir yazılımsal ise eğer

Kulaklık sorunu yazılımsal diye tahmin ediyorum. rom'un kendi müzik playerı olan apollo'da sorunsuz çalışıyor kulaklık ancak tunein radio'da kulaklık takılı olduğu zaman program otomatik olarak stream radio yayınını durduruyor. bir de telefon kulaklıktayken gelen aramalarda otomatik telefon açılıyor. (bunun için herhangi bir ayar bulamadım)

yazılımsal :) sen eğer smart light olmasa bile nottachtrix i yükle. orijinal motorola atrix e en yakın ve en şlevsel rom her türlü şey çalışıyor ufak tefek yazılımsal sorunlarda düzgün ben çok memnundum dediğim gibi bazı güzel uygulamalar eski android sürümlerine desteği kesene kadar
    cevap için teşekkürler. bu rom andoid'in hangi sürümüne tekabül ediyor.sen kullandın mı? şarj durumu nasıl
    cm10.1 yani android 4.2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.