Şimdi Ara

motorola c336 ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MOTOROLA C336 KULLANIYORUM. İNTERNETE BAĞLANIYORUM AMA HIZ ÇOK ÇOK DÜŞÜK DOWNLOAD YAPAMIYORUM. AYNI BÖLGEDE AYNI MARKA CEP TELOFONU İLE 3-4 KB DOWNLOAD ARKADAŞIM YAPABİLİYOR. TELSIM DEN GPRS BAĞLANIYORUM AMA DEDİĞİM GİBİ BAZEN SAYFAYI BİLE AÇAMIYOR. ACABA BAĞLANTI AYARLARINDAMI SORUN VAR ANLAYAMIYORUM. İŞİN İLGİNÇ YANI DAHA ÖNCE SIEMEN M50 VARDI ONDADA AYNI SORUNU YAŞADIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• :) selam dost bilsem yardim ederdim ama ben daha tanitamadim bile sen bana yardim edermisin nasil kurdun bendede ayni tel var ama 336 330 olarak goruyo pc e takınca bendede c336 driveri var ne yapcam ya basamak basamak anlatirmisin lutfen
  • ayarlar için şu adrese bi bakın
    www.geocities.com/gprsmaster
  • Ewet matrix in sitesinde gayet güzeL ayarLarı anLAtmış eLine sağLık arkadaş ..

SewgiLerimLe !! ..
  • Ya C330 ile C336 ve C330 ile C336 arasında kalan tüm telefonlar,

AYNI ELEKTRONIK AKSAMA SAHIPTIR!!
    SADECE GÖRÜNÜŞLERİ, (O DA KAPAKLA OLUYOR) DEĞİŞİİİKK!!

Sen C330 olarak tanıtamıyor musun sonercan?
  • Ewet kısaca buna c330 serisi diyorLar zaten .. requiem hakLı ..

SewgiLerimLe !! ..
  • arkadaslar telefonun icindeki ayarlari ne aria nede turkcell yolluyor ip adresi isim vs ben aria ile baglanmak istiyorum bunun ayarlarini anlatabilirmisin kaptan arkadasım ? ya soyle dusunun telefon elinizde sifir geldiniz kurdunuz sunu kuran biri anlatsin allah askına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.