Şimdi Ara

Motorola'dan 9.8 mm'lik akıllı telefon: Motoluxe (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
38.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysfbzkrt525

Ben cihazı 2 gün önce aldım cihazı. 2. el olarak 350 sıfır ayarında cihaz. Full kutu içeriği. Şu an, androidin, hd dizi izle programıyla yalan dünya dizisini netten izliyorum. Görüntü hd ve zerre kasılma yok. Şarjı gayet iyi. Htc xe aldım 2. el 650 ye. Ancak şarjı berbattı geri verdim. Kulaklığına el koyma şartı ile :) Malum dre beat kulaklık.
    Ben s2, iphone 4, 4s, htc, hepsini kullandım. Telefoncu arkadaşım var sağolsun hepsini deniyorum. Ama bu fiyata alınabilecek en güzel cihaz. Kasma, donma, dokunmatik vb sorunları yok. Sesi güzel, ekran kalitesi güzel. Ancak kamera kalitesini 8mp e yakıştıramadım. Video kalitesi vga ve wvga. Fotoğraf makinem olduğu için, dert değil, telefonu fotoğraf için kullanmaya karşıyım. Uygulama, oyun, internet için ideal. Angy bird diyen biri var. Evet kardeşim angry bird sorunsuz oynanıyor. Videoda da kasılma yok. Eğer marka ve üst düzey fotoğraf çekme derdiniz yoksa alın gitsin :)

Bir de 2.el olarak 350 pahalı mı, ucuz mu?

Kendi adıma şunu diyebilirim. Denediğiniz denemelerde ben de sorun yaşamamıştım. Aldığınız fiyat çok uygun. Sıfırı şu an 700-750 civarında.

• BEnde bugün satın aldım bekliyorum pazartesi gelecek yorumların %70 i iyi gibi görünüyor tasarım gerçekten güzel...Hepimiz için hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mors

quote:

Ben cihazı 2 gün önce aldım cihazı. 2. el olarak 350 sıfır ayarında cihaz. Full kutu içeriği. Şu an, androidin, hd dizi izle programıyla yalan dünya dizisini netten izliyorum. Görüntü hd ve zerre kasılma yok. Şarjı gayet iyi. Htc xe aldım 2. el 650 ye. Ancak şarjı berbattı geri verdim. Kulaklığına el koyma şartı ile :) Malum dre beat kulaklık.
    Ben s2, iphone 4, 4s, htc, hepsini kullandım. Telefoncu arkadaşım var sağolsun hepsini deniyorum. Ama bu fiyata alınabilecek en güzel cihaz. Kasma, donma, dokunmatik vb sorunları yok. Sesi güzel, ekran kalitesi güzel. Ancak kamera kalitesini 8mp e yakıştıramadım. Video kalitesi vga ve wvga. Fotoğraf makinem olduğu için, dert değil, telefonu fotoğraf için kullanmaya karşıyım. Uygulama, oyun, internet için ideal. Angy bird diyen biri var. Evet kardeşim angry bird sorunsuz oynanıyor. Videoda da kasılma yok. Eğer marka ve üst düzey fotoğraf çekme derdiniz yoksa alın gitsin :)

Bir de 2.el olarak 350 pahalı mı, ucuz mu?

Kendi adıma şunu diyebilirim. Denediğiniz denemelerde ben de sorun yaşamamıştım. Aldığınız fiyat çok uygun. Sıfırı şu an 700-750 civarında.

fiyat gerçekten güzelmiş bu fiyata ben de bulursam kaçırmam güle güle kullanın.

• Bu gün sahibinden.com dan bir arkadaşla görüştüm 6 günlük motorolasını satıyordu oda metrodan almış.. Benimle irtibata geçmek istediğini belirtmiş. Aradım görüştük. Telefonunu nasıl iade ettiğimi sordu o edememiş ve satmış telefonunu ama aynı sorun onda da varmış. Konuşmamızdan çıkan ya metronun sattıklarında ya da tüm motoluxe ler de aynı sorun mevcut. (Arkadaşın araştırmasına göre tüm motoluxe serisinde sorun mevcutmuş) Görüşme de ki ses sorunu. Kimi fark ediyor kimi fark etmiyor. Kimiside çok konuşmadığından telle umursamıyor bu sorunu. Neredeyse bu gün yeniden alıyordum belkide iade ettiğim cihazım da sadece sorun vardı diye.

Sonuç olarak üzülerek olsa da motoluxe sevdamı sonlandırmak zorunda kaldım. Çünkü ben işim icabı çok telefonla çok konuşan biriyim. Almayı düşünenlerin aklında bulunsun.
  • quote:

Bu gün sahibinden.com dan bir arkadaşla görüştüm 6 günlük motorolasını satıyordu oda metrodan almış.. Benimle irtibata geçmek istediğini belirtmiş. Aradım görüştük. Telefonunu nasıl iade ettiğimi sordu o edememiş ve satmış telefonunu ama aynı sorun onda da varmış. Konuşmamızdan çıkan ya metronun sattıklarında ya da tüm motoluxe ler de aynı sorun mevcut. (Arkadaşın araştırmasına göre tüm motoluxe serisinde sorun mevcutmuş) Görüşme de ki ses sorunu. Kimi fark ediyor kimi fark etmiyor. Kimiside çok konuşmadığından telle umursamıyor bu sorunu. Neredeyse bu gün yeniden alıyordum belkide iade ettiğim cihazım da sadece sorun vardı diye.

Sonuç olarak üzülerek olsa da motoluxe sevdamı sonlandırmak zorunda kaldım. Çünkü ben işim icabı çok telefonla çok konuşan biriyim. Almayı düşünenlerin aklında bulunsun.

Ben çok konuşuyorum mesela. Ama sorun yok, ses net gelip, net gidiyor karşıya.

• quote:

quote:

Bu gün sahibinden.com dan bir arkadaşla görüştüm 6 günlük motorolasını satıyordu oda metrodan almış.. Benimle irtibata geçmek istediğini belirtmiş. Aradım görüştük. Telefonunu nasıl iade ettiğimi sordu o edememiş ve satmış telefonunu ama aynı sorun onda da varmış. Konuşmamızdan çıkan ya metronun sattıklarında ya da tüm motoluxe ler de aynı sorun mevcut. (Arkadaşın araştırmasına göre tüm motoluxe serisinde sorun mevcutmuş) Görüşme de ki ses sorunu. Kimi fark ediyor kimi fark etmiyor. Kimiside çok konuşmadığından telle umursamıyor bu sorunu. Neredeyse bu gün yeniden alıyordum belkide iade ettiğim cihazım da sadece sorun vardı diye.

Bu gün mesajla sorduğum 2. satıcıda aynı şeyi itiraf etti. (Satın alma amaçlı mesaj attığım 2. el satanlar) Ben dahil burada aynı şeyi yaşayan 1-2 kişi daha var. Acayip bir durum bu açıkçası.

• İyi de itiraf ettikleri sorun ne?
  • Yazdım ya ses sorunu. Bu yüzden 5-6 günlük cihazları iade edemediklerinden satıyorlar.
  • Ses de ne sesi ama?
  • quote:

Ses de ne sesi ama?

Dalgamı geçiyorsun aklınca...??!!
  • Bu gün sahibinden.com dan bir arkadaşla görüştüm 6 günlük motorolasını satıyordu oda metrodan almış.. Benimle irtibata geçmek istediğini belirtmiş. Aradım görüştük. Telefonunu nasıl iade ettiğimi sordu o edememiş ve satmış telefonunu ama aynı sorun onda da varmış. Konuşmamızdan çıkan ya metronun sattıklarında ya da tüm motoluxe ler de aynı sorun mevcut. (Arkadaşın araştırmasına göre tüm motoluxe serisinde sorun mevcutmuş) Görüşme de ki ses sorunu. Kimi fark ediyor kimi fark etmiyor. Kimiside çok konuşmadığından telle umursamıyor bu sorunu. Neredeyse bu gün yeniden alıyordum belkide iade ettiğim cihazım da sadece sorun vardı diye.

??!!...........

• Valla bir ses sorunu var deyip duruyorsun. Yanlış anlama benimkinde öyle ses sorunu farketmedim. Ama ne sesi hala çözemedim. Giden ses mi, gelen ses mi?
  • quote:

Valla bir ses sorunu var deyip duruyorsun. Yanlış anlama benimkinde öyle ses sorunu farketmedim. Ama ne sesi hala çözemedim. Giden ses mi, gelen ses mi?

her ikiside...
  • Çok şükür bende öyle sorun yok.
    Ki zaten cihazı 470 e sattım az önce.
  • quote:

Çok şükür bende öyle sorun yok.
    Ki zaten cihazı 470 e sattım az önce.

Neden aldın neden övdün neden sattın... Ayrıca alt tarafı 2 sayfa baştan okursan yazılanları böyle sorular sormazdın.

Hadi hayırlı olsun. İyi geceler...
  • Cihazı övmedim, gördüklerimi saydım. Ben cihazları asla elimde tutmam ve asla sıfır almam. 2. el alır cüzzi bir karla satarım. Mesele bu.
  • ALCATEL OT-995 ile bu cihazın arasında kaldım
    motorola daha güzel sanki fiyatı uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguZMaSTeR

ALCATEL OT-995 ile bu cihazın arasında kaldım

Forumda konusu mevcut aynı ses sorunu tartışması o cihaz da da var. Benimde motoluxe den sonra ki tercihimdi. Almadan önce forumda araştırayım dedim ama aynı sorunu gördüm, birde güncellemeden kaynaklanan kilitlenme ve bloke olma sorunu var bolca bu ara. Cihazları çok kısa karşılaştırmak gerekirse motorola daha şık ve sağlam yapıda alcatel daha geniş ekran daha hızlı işlemci, hd çekim ve gösterimi var.Fiyatlarda neredeyse aynı.

http://resim.donanimhaber.com/m_60684202/mpage_18/f_/key_//tm.htm#61811748

burayı da okumanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 10 Haziran 2012; 0:49:19 >

• quote:

quote:

Forumda konusu mevcut aynı ses sorunu tartışması o cihaz da da var. Benimde motoluxe den sonra ki tercihimdi. Almadan önce forumda araştırayım dedim ama aynı sorunu gördüm, birde güncellemeden kaynaklanan kilitlenme ve bloke olma sorunu var bolca bu ara. Cihazları çok kısa karşılaştırmak gerekirse motorola daha şık ve sağlam yapıda alcatel daha geniş ekran daha hızlı işlemci, hd çekim ve gösterimi var.Fiyatlarda neredeyse aynı.

evet sizin mesajlarınızıda okudum bu cihaz ile ilgili ses problemi varmış ancak yurt dışı forumlarda ve diğer kullananlarda bu problem pek yok yani belki size arızalı cihaz gelmiş olabilir.i
    alcatel konusunu okudum şuanda tekrar ve sıkıntı bir cihaz olduğuna karar verdim ve eledim onu, şuan motoluxe ağır basıyor malzeme kalitesi çok güzel uzun yıllar kullanılabilir 4" ideal boyut zaten alcatel çok büyük ekranıda beğenmedim

• quote:

quote:

quote:

evet sizin mesajlarınızıda okudum bu cihaz ile ilgili ses problemi varmış ancak yurt dışı forumlarda ve diğer kullananlarda bu problem pek yok yani belki size arızalı cihaz gelmiş olabilir.i
    alcatel konusunu okudum şuanda tekrar ve sıkıntı bir cihaz olduğuna karar verdim ve eledim onu, şuan motoluxe ağır basıyor malzeme kalitesi çok güzel uzun yıllar kullanılabilir 4" ideal boyut zaten alcatel çok büyük ekranıda beğenmedim

Ses konusunda sadece ben değilim şikayeti bulunan forumdan ve dışarıdan en 5-6 kişiden bizzat bu sorunu duydum.Kimi iade edebilmiş kimide 5-6 günlük iken satmış apartopar. Sanırım piyasada motoluxe in sorunlu bir parti malı var beni gibi bazılarına denk geliyor ara ara. Bende bu bir firmadan söz aldım deneyip alabilmek için. 1-2 güne gideceğim firmaya. Sonucu paylaşırım.

Alcatele gelince, ele alındığında çok büyük değil teknosalar da inceleyebilirsiniz. Güncelleme sorunu çok kişiyi vurmuş ama sorun yaşamadan güncelleyen de çok. Ses konusu da dediğim gibi, var diyende var yok diyende. İşlemci hızı motorola ya göre ön planda, ekran genişliği de keyifli. Ele alınca çok kaba değil alcatel. Ama malzeme kalitesi, şıklık olarak motorola gerçekten önde.

Bilmiyorum yakından görebildiniz mi her iki telefonu. Görmediyseniz motoluxe Darty de Alcatel teknosalar da çalışır halde teşhirde oluyor. Yakından görmenizde fayda var.

Tercihiniz şimdiden hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.