Şimdi Ara

Motorola'dan 9.8 mm'lik akıllı telefon: Motoluxe (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
1
Favori
38.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de telefonun kendi launcher ı berbat.
    O yüzden LauncherPro kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayet çekik gözlü arkadaşlar xt615 için CWM recovery yapmışlar.Çince ama ben yedeğimi aldım.
    Root lu olmanız gerekiyor.
    Programı kurup ENTER RECOVERY e basınca tel yeniden başlıyor ve CWM v5.0.2.9 ekranı geliyor.Gerisi size kalmış.

en yakın zamanda ingilizceside çıkar heralde..

recovery_sign.apk
    http://www.mediafire.com/?wiygjujyn26s20j

Motorola'dan 9.8 mm'lik akıllı telefon: Motoluxe

Motorola'dan 9.8 mm'lik akıllı telefon: Motoluxe

Birde iyi haberim var.

ICS 4.0 Çin versiyonu yayınlanmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyougur -- 22 Ağustos 2012; 16:14:09 >

• xda da ki arkadaşlar da nihayet ingilizce sini çıkardılar.
    Bende paketleyip buraya koyuyorum.
    hayırlı olsun.

recovery_5.0.2.8.apk
    http://www.mediafire.com/?909399n3m8n9dc5
  • slmlar arkadaslar bu telefonu film izlemek pdf dosyalarını acmak ve mp3 radyo
    dinlemek için almak istiyorum.Birde telefon özelliği oldugu için.pdf okuma konusunda
    sıkıntısı varmı cihazın.radyosu nasıl birde.cekimi nasıl.bunları deneyen arkadaslar
    tecrubelerini paylasırlarsa sevinirim.
  • Istediğin tüm özellikleri karşılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: radyougur

xda da ki arkadaşlar da nihayet ingilizce sini çıkardılar.
    Bende paketleyip buraya koyuyorum.
    hayırlı olsun.

recovery_5.0.2.8.apk
    http://www.mediafire.com/?909399n3m8n9dc5

Bu tam olarak ne işe yarıyor ki

motoluxe'nin içinden 4GB lık kart mı çıkıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repartition -- 30 Ağustos 2012; 11:14:31 >
  • system ve datalarınızın tümünü yedekleyebiliyorsunuz.
    ayrıca custom rom yüklemeye ve bazı system dosyalarını install etmeye yarıyor.
    bilmeden kurcalarsanız telefonu bozabilirsiniz.

Tecrübeli olmayanların elinde tehlikeli oluyor.

aman dikkat !!!
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyougur -- 31 Ağustos 2012; 0:18:36 >
  • Eşime aldığım telefonu satıyorum.
    Ayrıntılar:
    http://forum.donanimhaber.com/m_64756715/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64756715
  • ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama telefonun kendi hafızası baya düşük sanırım 1 gb yazıyo hiç bi şey yükleyemem doğru düzgün sanırım bi bilgilendirme yaparsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama telefonun kendi hafızası baya düşük sanırım 1 gb yazıyo hiç bi şey yükleyemem doğru düzgün sanırım bi bilgilendirme yaparsanız sevinirim

dahili depolama birimi 387 Mb.(Uygulamaların yükleneceği Alan)
    Ram 393 Mb
    Cpu 800 Mhz

Eğer fazla uygulama yüklemek isterseniz , sdkarta yüklenebilen uygulamaları sd karta atıp yer açabiliyorsunuz.
  • Yahu ICS gelecek mi gelmeyecek mi bu telefona? Hala negatif sanırım bu durum. 600 TL'ye düştü hepsiburada.com'da alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
  • hepsiburadada 587TL şu an...
  • Dostlar bazıları telefon yavaş diye şikayet etmiş... Telefonu inceledim herhangi bir takılmaya rastlamadım. Zaten incelemelerim sonucu 600 mhz de bile çalışan android telefonlar var... Artı telefonun işlemcisi MSM7227A model. Aşağıdaki siteden aratırsanız işlemci minimum 600 mhz de maksimum 1000 mhz de çalışıyor...
    http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a7227a&c=qualcomm_msm7227a

Zaten Aynı işlemciyi kullanan çok telefon var. Bazıları 800 mhz de bazılarıda 1000 mhz de çalıştırmış işlemciyi. Motorola ise 800 mhz de kullanmış.

Motorola Atrix TV XT682 android 2.3.7 800mhz

Sony Xperia J ST26a android 4.0.4 1000 mhz

Samsung GT-S7562 Galaxy S Duo android 4.0.4 1000 mhz

Motorola Defy Pro XT560 android 2.3.7 1000 mhz

Acer Liquid Glow E330 android 4.0.3 1000 mhz

Motorola MOTOLUXE XT685 android 4.0.4 800 mhz

LG P700 Optimus L7 android 4.0.3 1000 mhz

Nokia Lumia 610 NFC windows phone 7.5 800 mhz

Huawei Ascend Y201 android 2.3.6 800 mhz

HTC Desire V T328w android 4.0.3 1000 mhz

Samsung GT-S6500D Galaxy Mini android 2.3.6 800 mhz

liste devam ediyor. gördüğünüz gibi aynı işlemciyi değişik saat frekanslarında kullanan çok telefon var...Herhangi bir performans sorunu olacağını zannetmiyorum. Ama ben grafiği işlemciyi çok yoracak oyunlar oynarım diyorsanız tabiki telefon size göre değil...

Telefonun eksilerine gelince hd video çekimi yok. Olsa iyi olurmuş. Ama kasası sağlam ve şık. Kamerası gündüz iyi çekiyor.Fiyatıda çok iyi. taksitle 598 e düşmüş... Bu fiyada böyle telefon zor...

• arkadaslar adamlar mukummell bi telefon yapmıs fiyatıda 700tl siz halen on un bunun derdindesiniz. ozaman gidim 2.000tl ye iphone alın madem okadar lux takılıyorsunuz. birşey daha ben okadar telefon kullandım motorola kadar iyi bi firma daha görmedim tamam 2004 öncesi donma olayları falan oluyordu yavastı ama adamlar sürekli birşeyleri yeniliyorlar hatalarını düzeltiyorlar artı okadar özellikli bir telefonu 700tl ye piyasaya sürüyorlar siz halen yok bu iyi deil yok su iyi deil diyorsunuz bilende konusuyor bilmeyende kullanmadan yorum atmayın. servise götürünce adamlar 3 saatte yapılmıs halde veriyorlar en fazla tr de parça bulunmazsa 3 gunde yurt dısından parça geliyor tamamen ücretsiz sizz böyle bir firmayı eleşti,recek kadar zeki deilsinizz kullananlar bilir öyle özelliklere bakıpta yorum yazmayın :) vga kame piyasadayken motorola nın vga modelleri 1.1mp kameralar gibi cekim yapıyordu. orada 800mhz diyor size düzük geliyorsa bilin 1000mhz üstü tellerden daha iyi işlem yapıyor.

• 3 günle defteri mini aldım nerden bilirdim 600 tl düşeceğini

• quote:

arkadaşlar ben yaklaşık 15 gündür araştırma yapıyorum(daha önce akıllı telefon kullanmadım) bütçeme göre samsung galaxy w ve motorola motoluxe arasında kaldım, samsung un işlemcisi ilgimi çekiyor onu deneme fırsatım oldu mağazada ama motorola nın da formu , ekran genişliği filanda aklımı çeliyor. sizce ne yapmalıyım bu hafta 2 sinden birisini almaya niyetliyim yardımcı olursanız sevinirim

aynı durumdayım bende fikir beklıyorum
  • ARKADAŞLAR MOTOROLA MOTOLÜKS KULLANMAYANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM.PİŞMAN OLMAZSINIZ CİHAZDA ARIYA BİLECEĞİNİZ HERŞEY VAR SONUÇTA AKILLI TELEFON.SÖYLEMEK İSTEDİĞİM HERYERDE 700 TL AMA BEN BİMEKSTEN 599 ALDIN BANA BİRDE 50 LİRALIK HEDİYE ÇEKİ VERDİLER 549 DÜŞTÜ FİYATI,EĞER ALACAK OLURSANIZ BİMEKSİ TAVSİYE EDERİM AYRICA 1 AY İÇİNDE ÇIKAN ARIZA AYIPLI BİR DURUMDA CİHAZI HEMEN GERİ ALIYORLAR BİMEKS TABİ.PİŞMAN OLMAZSINIZ EMİN OLUN.

• Bimeks'in Tüketici Kanunu dışında müşteri yararına artı bir uygulama yapacağını sanmıyorum. Sitelerinde farklı olarak sadece şu var, bunda da bedel iadesi yapmıyorlar zaten:

İlk 15 gün içerisinde arızalanan ürünleriniz* için mağazamızda yapılan kontrolden sonra arızalı ürün birebir yenisi ile değişim yapılır (kaza, hatalı kullanım, kullanımdan kaynaklanan deformasyon gibi kullanıcıdan kaynaklanan nedenlerle oluşan arızaları kapsamaz). Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda değişim hakkını saklı tutar.

Son cümle açık zaten , istemezse değişim yapmaz.

http://www.bimeks.com.tr/musteri_hizmetleri/hizmet_politikamiz.aspx#musterilere_ozel

Garanti durumu nedir Bimeks'teki bu telefonun acaba?

quote:

ARKADAŞLAR MOTOROLA MOTOLÜKS KULLANMAYANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM.PİŞMAN OLMAZSINIZ CİHAZDA ARIYA BİLECEĞİNİZ HERŞEY VAR SONUÇTA AKILLI TELEFON.SÖYLEMEK İSTEDİĞİM HERYERDE 700 TL AMA BEN BİMEKSTEN 599 ALDIN BANA BİRDE 50 LİRALIK HEDİYE ÇEKİ VERDİLER 549 DÜŞTÜ FİYATI,EĞER ALACAK OLURSANIZ BİMEKSİ TAVSİYE EDERİM AYRICA 1 AY İÇİNDE ÇIKAN ARIZA AYIPLI BİR DURUMDA CİHAZI HEMEN GERİ ALIYORLAR BİMEKS TABİ.PİŞMAN OLMAZSINIZ EMİN OLUN.

• Bende uzun bir bekleyişin ardından tam 5 yıl sonra telefonumu değiştirdim ve motoluxe aldım. 5 yıl boyunca nokia 5800 kullanmıştım. Motoluxe alır almaz şöyle bir kurcaladım tabi android işletim sistemine biraz yabancı olduğum için zorlandım. Motoluxe için iyi şeyler söyleyebilirim fakat benim için hayal kırıklığı zil ses seviyesi oldu korkunç düşük duymak imkansız. Buna bir çare bulabilirmiyiz acaba? Biraz araştırma yaptım fakat sonuç elde edemedim. Ayrıca bu arka planda çalışan uygulamaları nasıl kapatıyoruz bir türlü çözemedim. Bildirim ışığını ayarlamak için bir menüde bulamadım Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.