:) güzel kardeşim o su geçirmezlik özelliği kaza anında telefon su almasın diye düşünülmüş sen tutupta çamaşır makinesine atarsan (youtube'deki arkadaş gibi) telefonun bozulur bu şeylere pek takılmayın ben 3,5 yıldır nokia kullanıyorum aldığım günden beri defalarca düşürdüm androidin ilk çıktığı günden beri meraklısıydım bu ürünü görünce benlik olduğunu anladım hayırlısıyla google ödemeyi yapınca alıcam Defy mi bazı forumlarda defy + ile defy ara asında bir fark olmadığı sadece kamerasının 720p kayıt yaptığıın söylüyorlar ve motorola defy+ satsın diye defy'nin yazılım desteğini çekicekmiş bu durumu diğer roomlar ile geçirebilirmişiz bazı geliştiriciler son cıkan android sürümünü Defye port etmeye başlamışlar bile ben defy alıcam boş yere aylarca beklemeyin sizde alın.
IP67 certified ( toz ve suya dayanıklı -maks. 30 dakika 1 metre) Yani suyun altında saatlerce video kaydı yada kullanım kolaylığı sağlamıyor ama yinede Yağmur damlası vs gibi dezavantajları olumluya çevirmesi gayet olumlu :)
* Dünyanın ilk dayanıklı android akıllı telefonu. * Çizilmeye karşı dayanıklı Gorilla Cam ekranı ve su geçirmez (resmi bir sertifika) toz geçirmez. * WVGA 3.7" inç büyüklüğünde kapasitif TFT dokunmatik ekran (480 x 854) çözünürlük, 16M renk. * Dört Bantlı GSM / EDGE, HSDPA 900/2100 şebekeleri. * Özel MOTOBLUR UI ile Android OS 2.1 Eclair işletim sistemi. * TI OMAP3610 800 MHz hızında işlemci. * 512MB RAM bellek, 2GB dahili depolama alanı. * microSD kart yuvası (32 GB`a kadar destekler), 2 GB kart dahil. * LED flaş ve geotagging ile 5 megapiksel otomatik odaklı kamera. * VGA video @ 30fps hızında kayıt. * Wi-Fi ve Bluetooth (A2DP) bağlantısı. * Dahili gps alıcısı, dijital pusula. * microusb portu, etkin şarj. * Standart 3.5 mm kulaklık girişi. * Mükemmel bir ses kalitesi. * RDS destekli FM radyo. * Otomatik Rotasyon UI için Aktif sensörler. * Sosyal ağ entegrasyonu. * Swype metin girişi. * Adobe Flash Lite ile Web tarayıcı. * Çok iyi ses kalitesi. * Awesome web bağlantılı müzik çalar. Kesinlikle ALMAYA değer bir telefon Motorola DEFY vede MOTOROLA DEFY PLUS isteyen olursa MAİL ile ulaşabilirsiniz ykcstore@hotm ail.com Yurt dışından hertürlü cep telefonu temin edilir msn eklemeyin açmaya fırsatım olmuyor herzaman
arkadaslar ben aldım defy plus su an kullanıyorum...fakat türkçe yok bılgınız olsun ....telefon kesınlıkle çok guzel...benım bu telı secmemın sebebi yıllardır motorola kullanıyor olmam vede dayanıklı bır model olmasıdır...sizlerede tavsıye ederım eger türkçe dili secenegıne takılmazsanız...
Bende bu canavardan almak istiyorum ama türkiye'de olmayışıda benim elime geçmeyecek anlamına geliyor. inşallah gelir yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Bende bu canavardan almak istiyorum ama türkiye'de olmayışıda benim elime geçmeyecek anlamına geliyor. inşallah gelir yaaa
facebook taki sayfalarında defy+ ın Türkiye' ye gelmeyeceğini açıkladılar. Motorola nın google dan çıkıp çinli huwaii ye geçeceği söyleniyor. Böyle birşey gerçekleşirse ancak Türkiye de görebiliriz diye düşünüyorum. Bende bu telefonu bekleyenlerdenim. Bulgaristan dan aldırmayı düşünüyordum. Ama 100 tl lik yurt dışı har(a)cı çıkarmışlar şimdi de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme