Şimdi Ara

motorola e365 ve java

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu telefon nasıldır sizce,içinizde kullanan varmı?

birde java ile neler yapabilirim,icq,messenger yada web browser varmı java olarak?

• önemli olan java desteklemesi avayı destekledikten sonra web browser falan önemli değil ama sana tafsiyem sen nokia dan şaşma
    [type]
  • goke ii güzel demişsinde java yı destekleyince nooluyo onu merak ettim.tam olarak e işe yarıyor java.
    bildiğim kadarıyla bir yazılım dili.peki bunu kullanan çeşitli proglamlar varmı.benim derdim oyun diil,çok çeşitli program olsun daha ii benim için.
  • telefonun javayı desteklerse java programlarını açabilirsin bunu sende biliyorsun .Bana dersenki java programlar ne işe yarıyo hımm örnrğin telefonunda kızılötesi+java varsa remote control adındaki programı yükleyip telefonunu bir televizyon kumandası gibi kullanıyosun
    [type]
  • icq nun sayfasına girdim orda j2me icq versiyonu olduğunu yazıyo.bu j2me bildiğimiz javadan farklı bişimi

çünkü kullanabileceğiniz telefonlar siemens modelleri demişte.
    baba kısaca benim merak ettiğim icq nun java versiyonu varmı?
    java dilinde hazırlanmış web browser varmı.

varsa böle şeler gidip bi tane almak istiyorum bu telden
  • java formatında web browser i war o aranti j2me yi de ilk defa senden duyuyom walla
  • icq nun kendi sayfasında var.
    j2me destekliyen telefonlar icin icq yapmışlar
    örnek olarak siemens modellerini koymuşlar
    (yadabu sistem sadece siemens te var sanırım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben accompli kullanıyorum.
    j2me yani açılımı java 2 micro edition
    görünümü java to me yani benim için java. hoş bir kısaltma.
    j2me ile neler yapabilirsin? j2me bir programlama dili olduğu için yapabileceklerin internetten indirebileceğin programlarla sınırlı tabi bi gazla j2me'yi öğrenmezsen.
    geniş bir alanı var. browser, oyun, chat, messenger, telnet uygulamaları, v.s.
    icq için ise icq'nun sitesinden bir şey bulup indiremedim ama mimessenger diye bir program buldum icq,msn ve yahoo'ya bağlanabiliyor(!) ama ben yahoo'ya bir türlü bağlanamadım.
    internetten aramak için .jar ve .jad uzantılı dosyalara bakacaksın. .jar telefona bir program ile yüklemek için .jad ise telefondan direk indirmek için. ha bu arada her bulduğun .jar j2me değildir.
  • saolasın arkadaş.
  • bu telefonda java java desteği olduğundan eminmisin, javalı ve entegre foto makinalı bi tel istediğimden biçok sitede baktım bu telefona ama javayla ilgili bişi göremedim ve vazgeçtim, yoksa fotograflı bir cep için fiyatı çok uygun.
  • flea bu telefonda java desteği yok :( malesef tüm hayallerim suya düştü şimdi daha çok düşünür oldum.
    bu telle ilgili bi review sayfası veriyorum
    http://www.threegmobile.net/main/index.php?lang=ENG&option=news_detail&nid=175&page=10
  • Ağırlık: 93 gramm
    Boyutlar (U x G x K): 107mm x 45mm x 19,5mm
    Bekleme Süresi * : max. 128 Saat
    Konuşma Süresi * : max. 3 Saat
    Standart: GSM
    Şebeke Frekansı: 900 MHz, 1800 MHz
    Standart Pil: Li-Ion, 700mAh
    Ekran: TFT ekran, 65.536 renk, 128x160 piksel
    Kamera: dahili VGA kamera
    Video kayıt: yok
    Titreşim: var
    WAP: WAP 2.0
    GPRS: Class 8 (4+1)
    HSCSD: yok
    Bluetooth: yok
    Ses ile Arama: yok
    Kızılötesi İletişim: yok
    Radyo: yok
    Oyunlar: var
    Diğer özellikler: 2MB dahili hafıza, Java™ (J2ME), Java oyunları ve programları yükleme imkanı, MMS (Multi Media Messaging) desteği, polifon zilsesleri, E-Mail (Pop3), EMS desteği, Instant Messenger, ses kayıdı, SMS Chat.
  • arkadaşlar bu telefonda java mevcut değil daha yeni aldım oradan biliyorum ama içerisinde yüklü olan oyunlar ve programların pcden kalır yanı yok muhteşem diyebilir hele bir uçak oyunu var çok gerçekçi yapmış elemanlar...titreşim ve ses efektleriyle kendinizden geçiyorsunuz.
  • motorola almayınnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pişman olursunuz...........
  • arkadaslar bu telefonda cektıgımız resımlerı bılgısayara aktarabılırmıyız deneyen varmı acaba? bırde cıkacak olan bu yazılımı telefona nasıl yukleyebılırız ? cevap verırsenız sevınrım arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.