Bildirim
motorola e365 ve java
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
önemli olan java desteklemesi avayı destekledikten sonra web browser falan önemli değil ama sana tafsiyem sen nokia dan şaşma
[type] -
goke ii güzel demişsinde java yı destekleyince nooluyo onu merak ettim.tam olarak e işe yarıyor java.
bildiğim kadarıyla bir yazılım dili.peki bunu kullanan çeşitli proglamlar varmı.benim derdim oyun diil,çok çeşitli program olsun daha ii benim için. -
telefonun javayı desteklerse java programlarını açabilirsin bunu sende biliyorsun .Bana dersenki java programlar ne işe yarıyo hımm örnrğin telefonunda kızılötesi+java varsa remote control adındaki programı yükleyip telefonunu bir televizyon kumandası gibi kullanıyosun
[type] -
icq nun sayfasına girdim orda j2me icq versiyonu olduğunu yazıyo.bu j2me bildiğimiz javadan farklı bişimi
çünkü kullanabileceğiniz telefonlar siemens modelleri demişte.
baba kısaca benim merak ettiğim icq nun java versiyonu varmı?
java dilinde hazırlanmış web browser varmı.
varsa böle şeler gidip bi tane almak istiyorum bu telden -
java formatında web browser i war o aranti j2me yi de ilk defa senden duyuyom walla -
icq nun kendi sayfasında var.
j2me destekliyen telefonlar icin icq yapmışlar
örnek olarak siemens modellerini koymuşlar
(yadabu sistem sadece siemens te var sanırım) -
ben accompli kullanıyorum.
j2me yani açılımı java 2 micro edition
görünümü java to me yani benim için java. hoş bir kısaltma.
j2me ile neler yapabilirsin? j2me bir programlama dili olduğu için yapabileceklerin internetten indirebileceğin programlarla sınırlı tabi bi gazla j2me'yi öğrenmezsen.
geniş bir alanı var. browser, oyun, chat, messenger, telnet uygulamaları, v.s.
icq için ise icq'nun sitesinden bir şey bulup indiremedim ama mimessenger diye bir program buldum icq,msn ve yahoo'ya bağlanabiliyor(!) ama ben yahoo'ya bir türlü bağlanamadım.
internetten aramak için .jar ve .jad uzantılı dosyalara bakacaksın. .jar telefona bir program ile yüklemek için .jad ise telefondan direk indirmek için. ha bu arada her bulduğun .jar j2me değildir. -
saolasın arkadaş. -
bu telefonda java java desteği olduğundan eminmisin, javalı ve entegre foto makinalı bi tel istediğimden biçok sitede baktım bu telefona ama javayla ilgili bişi göremedim ve vazgeçtim, yoksa fotograflı bir cep için fiyatı çok uygun. -
flea bu telefonda java desteği yok :( malesef tüm hayallerim suya düştü şimdi daha çok düşünür oldum.
bu telle ilgili bi review sayfası veriyorum
http://www.threegmobile.net/main/index.php?lang=ENG&option=news_detail&nid=175&page=10 -
Ağırlık: 93 gramm
Boyutlar (U x G x K): 107mm x 45mm x 19,5mm
Bekleme Süresi * : max. 128 Saat
Konuşma Süresi * : max. 3 Saat
Standart: GSM
Şebeke Frekansı: 900 MHz, 1800 MHz
Standart Pil: Li-Ion, 700mAh
Ekran: TFT ekran, 65.536 renk, 128x160 piksel
Kamera: dahili VGA kamera
Video kayıt: yok
Titreşim: var
WAP: WAP 2.0
GPRS: Class 8 (4+1)
HSCSD: yok
Bluetooth: yok
Ses ile Arama: yok
Kızılötesi İletişim: yok
Radyo: yok
Oyunlar: var
Diğer özellikler: 2MB dahili hafıza, Java™ (J2ME), Java oyunları ve programları yükleme imkanı, MMS (Multi Media Messaging) desteği, polifon zilsesleri, E-Mail (Pop3), EMS desteği, Instant Messenger, ses kayıdı, SMS Chat. -
arkadaşlar bu telefonda java mevcut değil daha yeni aldım oradan biliyorum ama içerisinde yüklü olan oyunlar ve programların pcden kalır yanı yok muhteşem diyebilir hele bir uçak oyunu var çok gerçekçi yapmış elemanlar...titreşim ve ses efektleriyle kendinizden geçiyorsunuz. -
motorola almayınnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pişman olursunuz........... -
arkadaslar bu telefonda cektıgımız resımlerı bılgısayara aktarabılırmıyız deneyen varmı acaba? bırde cıkacak olan bu yazılımı telefona nasıl yukleyebılırız ? cevap verırsenız sevınrım arkadaslar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lg garanti sorgulama
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- telefonun arkasına kart koymak telefona zarar verir mi
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- turkcell t10
- reeder nerede üretiliyor
- snapdragon 8 gen 5
- teşhir telefon ne demek
- iphone boyutları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X