Şimdi Ara

Motorola, Facebook odaklı cep telefonu geliştirdi; İşte MotoKey Social (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
9.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebooku boşver ama sadel,ğ, çok hoşuma gitti. 400 civarı olursa kesin alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

motorola bu telefonla kasıp kavurur gibi geliyor bana bence süper herkes alır , türkiyeye ne zaman gelecek acaba 1500+ olur heralde fiyatı

İnceden tık tık
  • Motorla google'la birliktelik yapıyor ama nedense hala üst seviye model sunamadılar.Böyle gereksiz kulvarlarda ilerlemeye devam etsinler
  • Tasarımını hesap makinesine benzettim
  • tipe bak ya tipi de bozuk
  • Sende mi Motorola
  • motorola miadını doldurdu artık. en azından benim için.
  • ya kötü kelime kullanmak istemiyorum motorola artık o kısmı geçti sıvamaya başladı. nerde v3 gibi efsane bir model(ki kendisi k750 olmasa favorim bile olabilirdi:)) nerde bu çin telefonların çakması gibi duran aptal cihaz tipi berbat . 50 boş alan napcaz ki? internete girsen 2 günde dolar bu alan. benim telefonda 32 mb boş yer var her gün temizlik yaspıyorum 20 mb dolmuş oluyor. bu tele daha aldıktan sonra uygulama atarsak yandık allah bilir işlemcisi de dandiktir. açılana kadar 10 dakka bekletir artık bizi. 910 ma batarya ile napacaz sadece telefonun ışıklarını mı yakacaz 5800 bile 1350 ma batarya kullanıyor ki o da yetmiyor ona o kadarcık ramle 32 gb hafıza kartı takarsan telefonun şatfı kayar

• quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

ya kötü kelime kullanmak istemiyorum motorola artık o kısmı geçti sıvamaya başladı. nerde v3 gibi efsane bir model(ki kendisi k750 olmasa favorim bile olabilirdi:)) nerde bu çin telefonların çakması gibi duran aptal cihaz tipi berbat . 50 boş alan napcaz ki? internete girsen 2 günde dolar bu alan. benim telefonda 32 mb boş yer var her gün temizlik yaspıyorum 20 mb dolmuş oluyor. bu tele daha aldıktan sonra uygulama atarsak yandık allah bilir işlemcisi de dandiktir. açılana kadar 10 dakka bekletir artık bizi. 910 ma batarya ile napacaz sadece telefonun ışıklarını mı yakacaz 5800 bile 1350 ma batarya kullanıyor ki o da yetmiyor ona o kadarcık ramle 32 gb hafıza kartı takarsan telefonun şatfı kayar

ama şimdi şu var o batarya bu telefona fazla bile
    günümüz telefonlarında asıl sarfiyat yapan şey dokunmatiktir, yani sen bugünkü 1500 e bile az dediğimiz bataryalar yıllar öncesinin telefonlarında muazzam bekleme değerlerine ulaştırırlar , ama telefon dandik orası başka :)

• Allahını seversen telefon üretme motorola
  • quote:

quote:

ya kötü kelime kullanmak istemiyorum motorola artık o kısmı geçti sıvamaya başladı. nerde v3 gibi efsane bir model(ki kendisi k750 olmasa favorim bile olabilirdi:)) nerde bu çin telefonların çakması gibi duran aptal cihaz tipi berbat . 50 boş alan napcaz ki? internete girsen 2 günde dolar bu alan. benim telefonda 32 mb boş yer var her gün temizlik yaspıyorum 20 mb dolmuş oluyor. bu tele daha aldıktan sonra uygulama atarsak yandık allah bilir işlemcisi de dandiktir. açılana kadar 10 dakka bekletir artık bizi. 910 ma batarya ile napacaz sadece telefonun ışıklarını mı yakacaz 5800 bile 1350 ma batarya kullanıyor ki o da yetmiyor ona o kadarcık ramle 32 gb hafıza kartı takarsan telefonun şatfı kayar

günümüz telefonlarında asıl sarfiyat yapan şey dokunmatiktir, yani sen bugünkü 1500 e bile az dediğimiz bataryalar yıllar öncesinin telefonlarında muazzam bekleme değerlerine ulaştırırlar , ama telefon dandik orası başka :)

yok abi dokunmatik batarya yemiyor ben akşama kadar dokunmati ekranlı telefonu çatır çatır kullanıyorum bana mısın demiyor. ama gel gör ki internet işlerini yapmaya başladı mı batarya 1 saatte pert bundan dolayı o cihaza da o kadar bir batarya gerekiyor. bakın imzamdaki cihazı wifi hotspota çevirip aynı anda 2-3 bilgisayarı bir den internete çıkarıyorum telefon neye uğradığını şaşırıyor. ama interneti kapatıp oyun açtım mı ya da film izledim mi hiç sıkıntı çekmiyorum. kaldı ki benim telefon çözünürlük olarak 360 480 yani düşük değil bu telefonda dokunmatik ayrıca. buna da az gelir o batrya. kaldı ki ram az olduğu için işlemci kendini çok zorlayacak ondan daha da güçlü bataryaya ihtiyaç duyacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi7406 -- 9 Kasım 2011; 18:02:04 >

• quote:

quote:

quote:

yok abi dokunmatik batarya yemiyor ben akşama kadar dokunmati ekranlı telefonu çatır çatır kullanıyorum bana mısın demiyor. ama gel gör ki internet işlerini yapmaya başladı mı batarya 1 saatte pert bundan dolayı o cihaza da o kadar bir batarya gerekiyor. bakın imzamdaki cihazı wifi hotspota çevirip aynı anda 2-3 bilgisayarı bir den internete çıkarıyorum telefon neye uğradığını şaşırıyor. ama interneti kapatıp oyun açtım mı ya da film izledim mi hiç sıkıntı çekmiyorum.

evet internet çok fazla batarya yiyor çok iyi biliyorum , bendede joikospot var 3g internetimi wlan olarak dağıtıyorum aynı şekil benimkide tükeniyor çabucak

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok abi dokunmatik batarya yemiyor ben akşama kadar dokunmati ekranlı telefonu çatır çatır kullanıyorum bana mısın demiyor. ama gel gör ki internet işlerini yapmaya başladı mı batarya 1 saatte pert bundan dolayı o cihaza da o kadar bir batarya gerekiyor. bakın imzamdaki cihazı wifi hotspota çevirip aynı anda 2-3 bilgisayarı bir den internete çıkarıyorum telefon neye uğradığını şaşırıyor. ama interneti kapatıp oyun açtım mı ya da film izledim mi hiç sıkıntı çekmiyorum.

evet internet çok fazla batarya yiyor çok iyi biliyorum , bendede joikospot var 3g internetimi wlan olarak dağıtıyorum aynı şekil benimkide tükeniyor çabucak

ama çok da işe yarıyor bende android olduğu için wifi yi dağıtıp yurtta modem larak kullanacağız. ondan çok işe yarıyor ama bataryayı çöp edecez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

10 tane satmaz

ben 9 diyorum
  • At klozete sifonu cek.
  • Fabrikadan kendi imkanlarıyla doğmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Fabrikadan kendi imkanlarıyla doğmuş.

• Telefon demeye bin şahit lazım.
  • Bunu Tasarlayan Mühendis şuan New York' ta Sosisli Sandiviç satıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.