Şimdi Ara

Motorola HX550 Bluetooth Kulaklık Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bende bugün sipariş verdim am ıphone a oluyormu bilmiyorum ?
  • bende ıphone 5 kullanıcısıyım bakalım gelince göreceğiz ama bilen varsa cihaz elime gelmeden yardımcı olsa çok iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxloving

bende ıphone 5 kullanıcısıyım bakalım gelince göreceğiz ama bilen varsa cihaz elime gelmeden yardımcı olsa çok iyi olur...

Hocam kusura bakma geç yazıyorum... Aldım ben gerçekten müthiş net ses var. Müzik de dinlenebiliyor :) Daha ne olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamours

quote:

Orijinalden alıntı: mxloving

bende ıphone 5 kullanıcısıyım bakalım gelince göreceğiz ama bilen varsa cihaz elime gelmeden yardımcı olsa çok iyi olur...

Hocam kusura bakma geç yazıyorum... Aldım ben gerçekten müthiş net ses var. Müzik de dinlenebiliyor :) Daha ne olsun...

Sağolasın kardeşim çok teşekkür ederim kendine iyi bak iyi günlerde kullan inşallah allaha emanetsin.
  • meraba arkadaşlar bende bu kulaklıgı kullanıyordum gayette iyiydi hatta vm600 den bile iyi
    fakat bu kulaklıgın kulaga talılan slıkon kulak içi aparatlarını kaybettım uzerine takılı olanda yırtıldı
    acaba bu kulaklıgın slıkon kulak apratlarını nerden bulabılırım 3 aydır kullanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feslegenli

meraba arkadaşlar bende bu kulaklıgı kullanıyordum gayette iyiydi hatta vm600 den bile iyi
    fakat bu kulaklıgın kulaga talılan slıkon kulak içi aparatlarını kaybettım uzerine takılı olanda yırtıldı
    acaba bu kulaklıgın slıkon kulak apratlarını nerden bulabılırım 3 aydır kullanamıyorum.

bu aparatları nerde bulabilirim kimse bilmiyomu
  • selam bu kulaklıktan bende de var şarjda ışığı yanıp sönüyor açılmıyor sizce neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_glryz

selam bu kulaklıktan bende de var şarjda ışığı yanıp sönüyor açılmıyor sizce neden

Üstat ne zamandır kullanıyorsun? Bataryası bozulmuş şarj tutmuyor olabilir. Ya da şarj adaptörünü değiştirmeyi denemelisin.
  • Merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullanmıyorum, şarj aleti değiştirdim olmadı malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.