Şimdi Ara

Motorola Milestone 2 Avrupa'da satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: TR_001
    1.2 ghz hızında olmasına rağmen videolardan göründüğü kadarıyla menü kaydırmalarında laglar var. Motorola ciddi şekilde yazılım konusuna eğilmeli yoksa milestone ile yakaladığı başarısını milestone2 ile toprağa gömecek.

dediginde haklısın ama arkada çalışan çok program varsa gene yapıyor onu.tek bir degişkene baglı degil yani

Malesef tek bir değişkene bağlı, o da işletim sistemi ! Arka planda çalışan uygulamar ile alakası yok. Android işletim sistemi gerçekten çok güzel ve cezbedici ama malesef ios' daki yada yeni çıkmasına rağmen Windows Phone7 deki scrool akıcılığını henüz sağlayamadı. Bu sistemden kaynaklanan lag' lar da zaten Android' i ikinci plana iten yegane nedendir bana göre. Ayrıca belirtmek isterimki bu sorun yalnızca milestone da değil tüm Android telefonlarda karşılaşılan bir durumdur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

1.2 ghz hızında olmasına rağmen videolardan göründüğü kadarıyla menü kaydırmalarında laglar var. Motorola ciddi şekilde yazılım konusuna eğilmeli yoksa milestone ile yakaladığı başarısını milestone2 ile toprağa gömecek.

dediginde haklısın ama arkada çalışan çok program varsa gene yapıyor onu.tek bir degişkene baglı degil yani

Malesef tek bir değişkene bağlı, o da işletim sistemi ! Arka planda çalışan uygulamar ile alakası yok. Android işletim sistemi gerçekten çok güzel ve cezbedici ama malesef ios' daki yada yeni çıkmasına rağmen Windows Phone7 deki scrool akıcılığını henüz sağlayamadı. Bu sistemden kaynaklanan lag' lar da zaten Android' i ikinci plana iten yegane nedendir bana göre. Ayrıca belirtmek isterimki bu sorun yalnızca milestone da değil tüm Android telefonlarda karşılaşılan bir durumdur.

mt yuzunden arkada calisan applerin ramden yemesi normal bu da lag olarak gorunuyor. bu her my kabiliyetinde olan smartphone icin gecerli...
    bu ip4 3gs 3g ile ilgili link:
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=980633

• androidlerin hepsi öyle dersen yanlışın var orda dur :)
  • Multitasking ile alakası yok. Ayrıca ram de bulunan çağrılabilir dosyalar cihazı yavaşlatmaktan ziyade anca stabil çalışmasını sağlar ki bu bir gerçektir. Asıl Ram' in boş olması takılmalara yol açar. Sanırım bahsettiğim sorunu tam olarak kavrayamadığınız.. sorun şu ki menü geçişleri ve kaydırma esnasında yaşanılan takılmalar tabiri caizse bağışlayın ama benzini biten bir aracın teklemesini andırıyor. Bunu daha net görebilmek içinhttp://www.youtube.com/watch?v=dTB-1N7PqlM buradaki videoyu izlemeniz yeterli. Ama tavsiyem birebir kullanarak karşılaştırmanız. Şu an bu telefonu kayıtsız sıfır olarak 1000 liraya veriyorlar ki bence gayet uygun bir fiyat.

• motorola mılestone var elımde.Alırken bu kadarını beklemıyordum.Milestone2ye acıl gecılmelı:D
  • quote:

Multitasking ile alakası yok. Ayrıca ram de bulunan çağrılabilir dosyalar cihazı yavaşlatmaktan ziyade anca stabil çalışmasını sağlar ki bu bir gerçektir. Asıl Ram' in boş olması takılmalara yol açar. Sanırım bahsettiğim sorunu tam olarak kavrayamadığınız.. sorun şu ki menü geçişleri ve kaydırma esnasında yaşanılan takılmalar tabiri caizse bağışlayın ama benzini biten bir aracın teklemesini andırıyor. Bunu daha net görebilmek içinhttp://www.youtube.com/watch?v=dTB-1N7PqlM buradaki videoyu izlemeniz yeterli. Ama tavsiyem birebir kullanarak karşılaştırmanız. Şu an bu telefonu kayıtsız sıfır olarak 1000 liraya veriyorlar ki bence gayet uygun bir fiyat.

bu isin sonu task killer kullanmali mi kullanmamali miya gidecek gibi. hocam 18 dk lik videoda sizin bahsettiginiz kadar bir menu takilmasi gormedim, browsing icinse, birincisi android live wallpaper kullaniyor, iphone gibi kuru bir arka plani yok, ki genelde pek tavsiye edilmez, test asamasinda sabote mi etmek istemis yapan anlamadim, ikincisi browserda flashin yarattigi bir kasilma var, bu belli,flash calistirmayan benim milestonela girdim ayni siteye, alakasi yok o lagle, keske testi yapan akil edip flashi uninstall etseydi de oyle deneseydi, iphone a flash install edemeyecegine gore...
    benim bugune kadar bu smartphone dunyasinda ogrendigim ise ramde yer isgal eden uygulama geri cagrilirken bos ram miktarinin sorun olmayacagi ama eger o anda ramde sakli durmayan yeni bir app calistirilacaksa bos ramin miktarinin onemli oldugu. zira minimum bos alani korumak icin halihazirda calisanlardan birini ya da bir kacini tamamen sonlandirmasi gerekecek os'in eger yeni calisitirlacak icin yeterli alan yoksa...

• Haklısın Lapya, live wallpaper benim de dikkatimi çekti. Karşılaştırma tamamen eşit şartlarda değil (zaten hangi karşılaştırma eşit şartlarda ki). Ama Android genel kullanımında malesefki bu takılarak ilerlemeler (scrool esnasında) bolca oluyor. Onun dışında ben de Android'i severim ve hala da kullanırım. Ayrıca bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere bu milstone2 1000 tl gibi bir rakamı bence sonuna kadar hak ediyor. Almayı düşünenler malum sitelerde bulabilirler.
  • quote:

Ayrıca bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere bu milstone2 1000 tl gibi bir rakamı bence sonuna kadar hak ediyor. Almayı düşünenler malum sitelerde bulabilirler.
    Malum siteye gerek yok kendi sitemizde de satan arkadaşlar var
    Motorola Milestone2 SIFIR kayıtsız, orjinal, unlocked, unbranded...
    Kutusunda sahibini bekliyor. 950 TL. Fiyat nakit olup Taksitli isteyene %5 site komisyonu ile peşin fiyatına 12 taksitli satış açılır. İstanbul Kadıköyde elden teslim edebilirim. Fiyat sondur isteyenler kaçırmasın bu fiyata!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 23 Ocak 2011; 17:23:50 >
  • milestone 2 herşey full tel kayıtlı değil fiyat 1.250 iphone 4 ile takas düşünebilirim 0544 207 33 70
  • BENDE AYNISI VAR SÜPER YAAAAA SÜPERR

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.