Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (1527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15251526152715281529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kantay

quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Hocam bataryayı kalibre edin düzelir büyük ihtimalle.

Aynen ilk moto g lerden atrix değişimden gelmişti.

Kalibrasyon u nasıl yapacağım bilmiyorum

Çok basit. Öncelikle şu programı yükleyin:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration

1) Telefonunuzu %100 şarj edin .

2) Programı açıp . Kalibrasyon butonuna basın ve kabloyu çıkartın .

Telefonunuz şarjı bitip kapanana kadar kullanın .

Bu Süre içinde telefonu kapatıp açmayın , Şarja takmayın . Pc ye dahi baglamayın .

3) Kapandıktan sonra kapalı konumda %100 şarj edin .

İşlemler bu kadar .

Not: Sefa Mert Oyanık'tan alıntıladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura2163 -- 11 Şubat 2017; 8:12:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu da fazla mesajim olmasa da yazdiklarinizi devamlı takip ettim, telefonun kasmaya başlaması ve telefonla konuşurken başımı agritmasi nedeniyle samsung J7 prime alarak kulvar degistirmis bulunuyorum. Yardimlariniz icin teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun. Allah a emanet olun. :)

not:Telefonu secme nedenim 12 ay taksitli tarifelerde butceme en uygunu olmasi.

• sevgili arkadaşlar.. elimdeki moto.lardan birinin çamı kırılınca , 2.el bir başka moto aldım bugün. satan arkadaş zaten önceden söylemişti ARKA KAMERA ÇALIŞMIYOR diye.. alım sırasında ve bilahere evde ben de baktım , evet olay şöyle : kamera ikonuna basılınca direk ön kamera açılıyor ve ön-arka geçiş butonu da yok ekranda / buton olmadığı için arka kameraya geçiş de yapmıyor. sadece video ikonu var . ben "belki ön-arka geçiş ikonu yok ama , olması gereken noktaya basıldığında belki arka kameraya geçiş yapar diye denedim ama yapmıyor - ön kamerayla foto çekiyor.
    özetle: kamerada ön-arka geçiş butonuna kavuşmamı ve arka kamerayı da çalıştırmamı sağlayacak bir öneriniz olabilir mi acaba ?
    şimdiden sevgiler
  • Her ne kadar fazla katkım olmasa da konuyu bırakma vaktim geldi yardımı olan olmayan herkese teşekkürler.

Bana bazı sıkıntılar çektirmiş olmasına rağmen (brick ,haporlör ve sim kart soketi) ki hepsi benim hatam hüzünlü bir şekilde artık moto g den ayrılıyorum ve iPhone 6s e geçiyorum

Sağlıcakla kalın

• şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    kamera ayarlarından (kamera açıkken ekranı sağa çekin) hızlı çekim ayarını açın. Kamera açıkken telefonu sağa sola döndürürseniz kameralar arası değişim yapıyor. Ayrıca telefon kilitliyken yine sağa sola çevirince kamerayı başlatıyor.
  • şapkaa Ş kullanıcısına yanıt
    Başka bir kamera uygulaması da aynı şekilde mi? Opencamera deneyebilir misiniz?

• peninsula33 P kullanıcısına yanıt
    İnstagram, snapchat, pixlr uygulamalarında denedim çalışıyor ama her uygulamada çalışıyor mu bilemeyeceğim.
    opencamera yükledim - onda da ön-arka geçiş modu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: şapkaa

opencamera yükledim - onda da ön-arka geçiş modu yok

Cameramx tavsiye ederim olmazsa olmazimdir

• Xperos kullanıcısına yanıt
    kamera ayarlarından (kamera açıkken ekranı sağa çekin) hızlı çekim ayarını açın demişsiniz - hangisi hızlı çekim ayarı ben bulamadım. işin ilginci , kendi sorunsuz (kitkat) moto g.de de bulamadım. iki telefonda da her butonu açıp kapadım - telefonu sağa sola döndürmenin bi etkisi olmadı.
  • Yeni aldığınız 2. El moto 4. Nesil mi peki? Çünkü ben öyle düşünüp yazmıştım. Eğer değilse bilemiyorum önceki modellerinde bu ayar var mı yok mu. 4. Nesilde moto uygulamasından hareketleri açınca seçenekler çıkıyor oradan mümkün olan hareketleri açıp kapayabiliyorsunuz. Yine kamera ayarlar menüsünden de yapılabiliyor tabi.

• Değişik bi batarya calibrasyon yaptım. Normalde bu saatlere yüzde 20 ile 25 civarı olan batarya yüzde 50 nin üzerinde geziyor deneyin derim. Root lu ise telefonunuz yüzde Yüz şarj edin birazda şarjda dursun. Tabi tamamen bitirin öyle şarj edin telefonu açın mixplorer ile root içinde sistem klasöründe batarystats. Bin dosyasını silin tamamdır. Bende acayip iyi oldu. Sizde de ise yarar umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 15 Şubat 2017; 18:30:48 >

• Xperos kullanıcısına yanıt
    Xperos kardeşimiz iyi niyetle yazmış ama, her ne kadar yukarıda sadece Moto G yazıyorsa da , burası aslında (sanırım) sadece moto g1 ana konusu.. konu açıldığı tarihlerde , G4 değil , G2 bile yoktu.. hepimiz de G1 sahibiydik...yazılanları da G1 için diye anlıyoruz / boşuna uğraşıyoruz. (g4'ün ayrı ana sayfası DH'de mevcut...)
  • burası kesinlikle moto g 1. Jenerasyon konusu beyler...

• Bu hata normal demi herkeste oluyor? :)
  • ismail0100 kullanıcısına yanıt
    Cyanogen'de çıkıyordu da Lineage'de çıkmadı sanki. Twrp'yi güncellerseniz çıkmaz belki.

TWRP son sürüm :) Rom sorunsuz çalışıyor gibi şimdilik. O durduruldu bu durduruldu gibi hatalar almadım :)
    Ama gene de merak ettim. Teşekkür ederim :)
  • O bazen oluyor hata bile denmez lig dosyası oluşturulmadi diyor çok sıkıntı değil bi zararı yok

• Merhaba arkadaşlar. Telefona reset atacağım ama sonrasında tek tek yazılımları indirip kurmak ile uğraşmak istemiyorum. Yedekleme yazılımı tavsiye edecek olan var mı?

Google Play'de Super Backup isimli bir yazılım var. Yorumlar genelde olumlu. Fakat uygulama, sms vs ayrı ayrı yedekleniyor. Şöyle tüm cihazı komple tek seferde yedekleyen bir uygulama yok mu? Ana ekrandaki simgelerin yerleşimi de dahil?
  • yspyavuz Y kullanıcısına yanıt
    pişman olacaksın ama neyse artık, olmuş olan
  • 
Sayfa: önceki 15251526152715281529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.