Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hendivli

yurt dışı s3 700 tl
    moto g kart kampanyasıyla 650 tl ( kliksa)
    huawei g610 kart kampanyasıyla 520 tl

bu 3 cihaz arasında kaldım arkadaşlar.
    Moto g yi araştırdığım kadarıyla;
    -3g görüntülü görüşme olmayışı
    -artırılabilir hafıza olmayışı
    -bataryasının sabit oluşu
    -home tuşlarının ekranda olması beni bu cihazdan yavaş yavaş uzaklaştırdı.
    s3 eski telefon büyük ihtimal samsung bir daha güncelleme vermeyecek , mali 400 gpu eskidi artık.
    huawei g610 icelediğim kadarıyla fena değil ama yinede gönlim moto g de. Bulunuduğum yerde (d.bakır); 2 teknosa , 2 bimeks , 1 metro , 2 gold mağazası olmasına rağmen bu 2 üründe teşhirde yok.
    bu konuyu takip ederek 2-3 gün içerisinde birinde karar kılacam artık. Cihazla ilgili objektif yorumlarınız esirgemeyin lütfen.

kesinlikle bu 3 ünden moto g derim.

• hendivli kullanıcısına yanıt
    kesinlikle moto g derim diğer telefonlardan donanım performans konusunda daha üstün saf android ve en son android kullanıyor 4.4.2 kitkat güncelleme devam edecek g610 güncelleme alacağı belli değil s3ün belli değil bataryası sabit ama garanti kapsamında ve şarjı gayet iyi gidiyor çıkması önemli değil arttırabilir hafıza yok ama kendi hafızası yetiyor ben 4tane büyük oyun 500tane şarkı 20-25tane uygulama kullanıyorum yetiyor yer bile kalıyor home tuşunun ekranda olması artık yeni android cihazlarda genelde böyle oluyor çünkü google androidde güncellemeleri daha hızlı çıkarmak için samsung dışında fiziksel düğme kullanan kalmadı.Moto gyi 1aydır kullanıyorum parasını kuruşu kuruşuna hak eden bir telefon aldığıma acayip memnunum fiyatıyla aynı kalitede başka cihaz yok
  • damdan duser gibi D kullanıcısına yanıt
    4-5 saat kadar ekran suresi alirsin.20 saatte 4 saat ekran sureside alirsin 12 saatte 5 saat ekran sureside alirsin senin telefonu kullanma yogunlugunla alakali tamamen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şarjın uzun ya da kısa gitmesi çok subjektiftir.
    bir çok kez kullanımınıza dikkat ederek cihaz şarjının ne kadar gittiğini takip etmeniz lazım.

Enerjiyi oyun ve video izleme olayını geçiyorum, onlar cihazın donanımını maksimum derecede kullanır.

Bunun dışında şarjı götüren şeylerin şiddetine göre listesi (ortalama sıralama):
    *gps
    *3g
    *ekran (ekranın açık kaldığı tüm süreler)
    *konuşma
    *edge (2g)
    *wifi
    *bluetooth
    *sensör kullanan uygulamalar

Facebook grubumuzu da tekrardan ekleyeceğim görmeyenler için:
    https://www.facebook.com/groups/416646235146367/

Bu cihazın türkiyede iyi satılacağından eminim, birbirimizi bulduğumuzda 250-300 civarında bir birliktelik olacak ihtimalle.

• Yalnız; konuya çift hat kullanmak ile çift nick kullanmak arasındaki farkı anlamadan katılmayalım. Vicdanları sızlatmayalım. Sulandırmayalım...
  • O kendi çapında zeki kişi... Kendini iyi biliyor. Dürüstce, tek nick ile devam etsin. İnsanlar yardımcı olmak adına, her soruyu cevaplamaya çalışıyor. Üyelerin emeklerini suistimal edenleri, engellemenin, başka yollarıda olduğunu, unutmayalım... Herkese hayırlı, huzurlu forumlar!!!
  • Şarj konusunda sürekli mesajlar geliyor bu telefonun öyle bir sorunu yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kendimce yoğun kullansam bile 2 güne yakın gidiyor şarjı.

Kamerası tabiki diğer markaların üst modelleri gibi değil ancak gündüz çekimlerinde bir problem yok gayet tatmin edici. Gece çekmeyi denemedim henüz bu akşam bir resim çekip koyarım.

2 gün önce ART'ye geçirdim telefonu performans konusunda pek bir değişiklik hissetmedim çünkü ikisinde de yağ gibi akıyor telefon daha hiç teklemedi. Şarj konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü dalvik'i uzun süre kullanmadan geçtim.

Daha önce arkadaşların değindiği gibi tüm oyunları sıkıntısız oynatıyor.

Elim küçük olmasına rağmen tek elle kullanabiliyorum, telefon ele çok iyi oturuyor.

Ekranı da çok kaliteli. s4'den boyut hariç bir farkını göremedim. Koruma olarak s4 gibi gorilla glass 3'e sahip.

Hoparlörü bayağı yüksek ses veriyor. İlk açtığımda şaşırmıştım.

Yandaki tuşlar sağlam duruyor ilerde sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

GPS'i hemen kitleniyor gerçekten çok hızlı. Ormanda patika yollarda bile kopmuyor ve gayet tutarlı. Glonass desteği olmasının faydası çok büyük.

• talatcaner kullanıcısına yanıt
    yuh arka kapağı söküp suya sokuyor
  • grip Shell lerden hangi renk güzel olur?
  • Telefona dün boot ekranı güncellmesi geldi google playde artık açıış ekranında powerd by android yazıyor ve daha farklı bir animasyon oynuyor google artık androidli cihazlarda açılışında android logosunu zorunlu yaptı diye dün bir haber vardı hemen uygulamaya başladı motorola

http://www.youtube.com/watch?v=ftwGOskpemE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 1 Nisan 2014; 15:18:56 >
  • arkadaşlar telefn alcm 650 civarında bütçem var sıfır 2.el önemli değil

huawei p6,nexus4,xperia sp motorola g hangisi daha iyidr sürekli tel değiştren biri değilm 2_3 senede bir değiştrrm şuanda xperia u var hala kullanyrm benim için güncelme tabi önemli ama çok da önemli değil moto g'nin 1 gb ram olması ve 1,3 ghz ile çalışması beni düşündryr hangisi daha iyidir sık oyun oynayan biri değilm ama yine de oynarım kamera foto video çekerim genelde iyi olmasını isterim

alıntı ile cevaplayn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 1 Nisan 2014; 15:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

arkadaşlar telefn alcm 650 civarında bütçem var sıfır 2.el önemli değil

huawei p6,nexus4,xperia sp motorola g hangisi daha iyidr sürekli tel değiştren biri değilm 2_3 senede bir değiştrrm şuanda xperia u var hala kullanyrm benim için güncelme tabi önemli ama çok da önemli değil moto g'nin 1 gb ram olması ve 1,3 ghz ile çalışması beni düşündryr hangisi daha iyidir sık oyun oynayan biri değilm ama yine de oynarım kamera foto video çekerim genelde iyi olmasını isterim

alıntı ile cevaplayn

donanım olarak moto g gayet iyi işlemcinin 1.3ghz ramin 1gb olmasına bakma saf android 4.4.2 olduğu için ne kasma ne donma oluyor diğer telefonlardan bi nexus 4le kıyaslayabilirsin moto gyi nexus 4 çıkalıda 1yıldan fazla oldu güncellemeyi kesebilirler bi süre sonra ayrıca nexus 4ün şarj konusundada çok kötü o yüzden bence moto gden şaşma kamerasıda orta sınıf cihazlara göre iyi

• google, motorolayı lenovoya satmış.
  • hendivli kullanıcısına yanıt
    satsa bile nexus kapsamına aldı google güncellemeler devam edecek ayrıca motorola kendi sitesinde hala google company olarak gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

satsa bile nexus kapsamına aldı google güncellemeler devam edecek ayrıca motorola kendi sitesinde hala google company olarak gözüküyor

birazdan cihazı sipariş ediyorum. Asphalt 8 i full ayarda kasmadan açarsa benim gözümde sınıfı geçmiş olur. Çünkü bu fiyat aralığında 4.4 androidli cihaz neredeyse yok.
    Cevaplarınız için size teşekkür ederim. Hocam size zahmet asphalt 8 airbone yüklüyse full ayarda deneyebilir misiniz?
  • Google Motorola Mobility'i satın alırken yılların Motorola'sına ait olan 17.000 'den fazla patent için 12,4 milyar usd'ye satın alıp, yaklaşık 3 milyar dolara Lenovo'ya geri sattı. Zarar mı etti...

Amacı telefon üretmek değildi. Sahibi olduğu tüm patentleri şu an bile, ihtiyacından dolayı, kullanıyor. Patent izni kullanım haklarından, parada kazanıyor. Yazılım desteği ve ortaklığı devam ediyor... Edecek. Açıklamasını yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Popular Demand -- 1 Nisan 2014; 18:38:19 >
  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    Bu telefona sahip değilim ama ilk telefonum motorola olduğundan markaya sempatim var.Videoyu seyretmeme rağmen bu denli bir koruma beklemiyorum cihazdan kimse de riske atıp aynı hareketleri denemesin
  • Şarj konusunu kim merak ediyordu ?

Wireless süresinide göz önünde bulundurun ve kalan miktarıda göze alın bakalım sonuç ne çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.A.T.U -- 2 Nisan 2014; 18:46:34 >
  • Bu cihazi suya koyma videosunu bende gordum de. Ne is abi xperia z serisi halt etmis o zaman ?

• Bide mesela samsungun galaxy win modeli de cift hatliydi. Millet hep tek hat kullanicilari kesinlikle almasin diyordu. Bunda oyle bir durum var mi ?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.