ne yalan soyleyim hala hastasiyim su motorolanin, konumunu hala korumus olsaydi apple iphone cikarmamis olsaydi android yazilmamis olsaydi motorola alirdim
daha önemli bir haber iyiki okudum.Sonyi yok saymaya devam edin.
Ya abi AR efektleri hakkında haber zaten yapıldı görmemişsin , Avrupa stoklarından ya da Amerika da ki Verizon modelinden bize ne Türkiye'yi ilgilendiren konular mı bunlar ? Abi adamlara bu kadar yüklenmeyin ya sonuçta biz okuyucuyuz bu haberler yapılıp tıklandıkça adamlar para kazanıyor . Hiç bi editör dur ben sony haberi yapmayım sony kullananlar siteye girmesinde ben para kazanamayayım der mi ? Bilerek haber yapmama gibi bi itham çok agır bence. Bunun yerine Sony forumuna bu konuları türkçeleştirerek siz konular açın adminler bak bu haber önemliymiş diye paylaşsın anasayfa'da . Daha işlevsel olur.
Donanımhaber ve Sony'nin arası bozuk cihaz gönderme meselelerinden dolayı.Mesut Çevik'in kişisel videoalarını takip edince anlaşılıyor.
hayata bakış açımı değiştirdi bu haber
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme