Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HeaDHunteR

batarya olayında telefonu acık sarj etmenin daha iyi oldugunu gordum,herneyse bu arada orjinal kulaklik almak isteyen arkadaslar,hic heveslenmesinler,cunku bas olayı yok walla aldıgıma alcagıma pisman oldum,sony kulaklık alıp benimkinin ucunu kesip ona takacagım,bakalım nasıl olacak(walla bu cumleyide nereye cekersen gider ama neyse...)

arkadaşlar ben kulaklık için çok uğraştım ama kimseden ses seda çıkmadı neyse ben gene bildiğimi okuyup bilgilerimi paylaşayım sony kulaklığı hiç kesme yazık (kulaklık kablolarına lehim yapmak tam bir derttir lehim tutar sonra parazit yapar yani adamı çıldırtır ) boşver onun yerine mini jagı stereo jaga çeviren adaptörler var karaköyde 500 kadıköyde 1500 onu alve direk tak ses iyi ama ne yazık bas bundada yok denecek kadar az ama beta playerin ekolayzırıyla oynayarak belki sonuç alınabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: coppermine

Ya aklıma takıldı sizin telefonlarınız ne malı? Ben Metro'dan aldım celltrade garantili olan; telefon made in Taiwan pil de cell made in Korea, finished in Taiwan gibi birşeyler yazıyor, sizde de durum böyle mi? Gerçi made in china yazısına kesinlikle yeğlerim bunları, elimdeki siemens s55 made in china ve çektiklerimi ben biliyorum.
    Saygılarımla...

Singapur da paketlenmiş.
  • Java oyunları ve uygulamaları çalıştırmak için Java virtual Machine gerekiyor, burası OK! ama java oyunlarını nereden bulacam. Daha doğrusu hangisini seçmem gerektiğini nereden bilecem. ARTI n-gage oyunları da mı java platformunu kullanıyor ya da n-gage ayrı bir dünya mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ampul_9 -- 14 Aralık 2004, 18:37:32 >
  • arkadaşlar bu internet explorer ile ne mail okuyabildim yahoodan nede akbank gibi banka sitelerine girebildim. Bunları yapabilen var mı? Bir de bu dandik avea dan gprs kullanabilen var mı? Ben mersin deyim ne 6100 da ne de mpx200 de gprs ye bağlanamadım. Turkcellde şak diye bağlanıyor. Msn yi kullandım baya bi mesajlaştım 2 kontur gitmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerozer

4.yahooya uye olun paylasalım
    5.sıte cok akrısmaya basladı bır cozum bulalım 2. sayfadakı sorunun cevabı 7. sayfada cıkabılıyor napsak bı yolu varmıkı?

http://www.completephpbb.com/index.php?mforum=mpxtr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkbilir

arkadaşlar bu internet explorer ile ne mail okuyabildim yahoodan nede akbank gibi banka sitelerine girebildim. Bunları yapabilen var mı? Bir de bu dandik avea dan gprs kullanabilen var mı? Ben mersin deyim ne 6100 da ne de mpx200 de gprs ye bağlanamadım. Turkcellde şak diye bağlanıyor. Msn yi kullandım baya bi mesajlaştım 2 kontur gitmiş.

Ben 3-4 gun ugrastim avea'dan baglanmaya en sonunda turkcele geri dondum. muhtemelen sen de oyle yaparsin
  • Bu avea müşteri hizmetlerindekiler beni kendileri gibi geri zekalı zannedip 6 aydır ayarları yaptırıyorlar bana. Halbuki ayarla mayarla ilgisi yok. sim kartı değiştirdim gene olmadı. turkcell den giridim ama yukarıda yazdığım gibi ne mail okuyabildim ne de banka işlemi yapabildim. Rahmetli 3650 ile bile mail leri okuyabilmiştim
  • Merhaba arkadaşlar...
    Yeni bir MPX200 kullanıcısıyım.Forumda bu aLetLe iLgiLi yazıLanların -neredeyse- tümünü okudum. Ancak şu warki, teLefonun başLıca özeLLikLerinden hiç bahsediLmemiş ya da ben göremedim. Her MPX200 satıLan yerde özeLLikLeri içinde resimLi tel. rehberi diyor ancak bu nedir nasıL kuLLanıLır hiç bahseden nedense yok? Böyle bir özeLLikten haberi oLanLar ve kuLLananLar yardımcı oLurLarsa sevineceğim. Bir de telefonda herhangi biryere girdikten sonra çıkış butonu yok? Home tuşuyla ya da başka bişekiLde çıkılsa da hatta bazı programlarda exit komutuyla ana ekrana dönülse de task manager dan bakıLdıgında o programda açık kalmış, en basitinden gelen mesajlara bakıosunuz ardından çıkıosunuz ancak o da açık kalıo.Hem SECURE INBOX die bi prog kullanıorum ilk günden beri inboxa şifre koyuyor prog, ancak bikere şifreyle inbox a girip çıktıktan sonra inbox ı task manager la kapatmadıktan sonra açık kaldıgından tekrar inbox a girmek isterseniz şifre sormuyor çünkü inbox arka planda çalışır durumda..Nokialardaki gibi Symbian denen mavi menü tuşuna basılı tutunca çıkan bi task manager işlevini gören açık progları gösteren bi olkay yok mudur bunda?Nokialarda da çıkış yerine kırmızı kapatma tuşuna basınca o prog açık kalıodu ve tel yavaşlıodu. Ancak sag seçim tuşu olan çıkışı kullanırsanız daima biyerden çıkarken hiç bir sorun yok ve hiçbir şey açık kalmıyor.
    şarjın da bu durumda az gitmesi gayet doal. Bence bunun önüne task manager dışında bi şekilde geçilebiliniyorsa standby süresini en azından 8-9 saat uzatacaktır.

• ARKADAŞLAR, BEN GPRS'İ SIK KULLANAN BİR İNSANIM. KIYMETİNİ ÇOK İYİ BİLİRİM. bU NEDENLE DİR Kİ, FORUMDA GPRS AYARLARI SORAN HEMEN HER ARKADAŞA ŞAHSİ MAİLLERİNE AVEA'DAN BİNBİR ZAHMETLE ALDIĞIM GPRS AYARLARINI GÖNDERİYORUM. EN SONUNDA YORULDUM VE İYİ Kİ YAHOO'DA MPX200 GRUBU KURULDU.
    AVEA GPRS AYARLARININ AVEA'DAN BANA GELEN MAİL HALİ İLE AYNEN (YAHOO GRUPTAKİ YERİMİZDE) FILES'LARIN İÇİNE ATTIM. BELGE WORD BELGESİ.
    BEN ŞAHSEN WAP VE İNTERNETTE DOLAŞTIM. SİTELE GİRİP ÇIKIYORUM, LİNKLERİ ÇALIŞTIRIYORUM FAKAT, İŞ BANKASI DAHİL HİÇ BİR BANKANIN İNTERAKTİF BANKACILIK LİNKİ ÇALIŞMIYOR. BU BANKALARIN WAP BANKACILIĞINA DA MAALESEF WAP AYARLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPMAK GEREKTİĞİNDEN VE NE AVEA, NE İŞ BANKASI VE NE DE BEN BİR TÜRLÜ AYAR YAPIP GİREMEDİM.
    SIKINTI ÇEKEN ARKADAŞLAR OLURSA MAİL ATABİLİRLER.
    fahrettinozmen@yahoo.com
    SAYGILARIMLA

• BU ARADA, BANKALARA ÖZELLİKLE İŞ BANKASINA BİR ŞEKİLDE BAĞLANTI KURABİLEN VARSA BANA MAİL ATABİLİRSE MEMNUN OLURUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: horifaydo

Mpx200.İçinde Windows Mobile 2002 Yüklü smartphone sıfatlı bir telefon.120 Mhz lik bir ARM işlemciye sahip,telefon en fazla 11Mb yazıyor ama 8 Mb civarı kullanılabilir hafızaya sahip.(Ayrıca Telefon kapandığında silinen bir 8-10 Mb lık bir hafızası daha var Ekran kalitesi oldukça iyi,TFT zaten.
    MMc,RS-MMC,SD.(Rs-MMC son çıkan teknolojidir ve simkart boyutunda SD karttan daha hızlı.Sd Kart MMn den hızlı ve Biraz incedir, diğerlerine göre eski teknoloji.1GB a kadar hafıza takılabilir ve şu an 512Mblık Stormax RS-MMC hafıza kartıyla kullanıyorum)
    InfraRed(Ki bağlandığı telefonun ismine kadar bluyor,6100 Bağlandığımda ismini filan yazıyor,telefon ayırt etmiyor IR si olan herşeye bağlanabiliyor.Bildiğim türden bir kızıl ötesi değil ),Msn Messenger,WndowsMedia Player (7 Codec) mevcut.İstenirse mpg,divx izlenebilecek proglar yüklenebilir.
    Telefon Frimware ile upgrade edilebilinir.Ama en stabil WM 2002 bence.WM2003 pil canavarı.Upgrade etmek sonderece basit.Ama Frimware Upgrade ederken pilin tam dolu olmaması,kurulan sistem tarafından %100 dolu olarak algılanmasına sebeb olabilir.
    Mp3 kalitesi ideal,bass fazla veremiyor ama pocketmusic programındaki ekolayzırla daha hoş hale geldi.

Bunu diğer benzer özellikli telefonlarla karşılaştırmak ahmaklık.Windowun verdiği bir özgürlük var,Registry siyle bile oynanıyor.MEnülerini ayarlamak elinizde.
    Ayrıca diğer markalar gibi her girişinin bir standartı yok.Data girişi Usb<->MiniUsb yani heryerde 3-5 milyona bulabilceğiniz standart bir kablo.
    Fotoğraf makinemin girişiyle aynı ve telefonun şarz cıhazıyla şarj diyorum.Ayrıca Mini usb olması diğer kalem pille şarjedile bileceğinide gösteriyor.
    Bilgisayarın üzerinden nete girmesi bir tıklama kadar kolay,Ve Gprs aracılığıyla nete girmenizde okadar kolay.Media player bitirici, canlı Show Tv yi izledim.
    Oyunları Symbian kadar sık bulunmasada emulatörleri mevcut.(Java2,Nes,GBY,Megadrive).Font Theme HomeScreen Yüklenebiliyor ve hoşlar...

Bunların Hepsi 350 milyona.Daha fazlası değil.Dahası için 600 lükleri deneyin Ki dahası ufak ayrıntılar bence...
    Dahası kameraysa gidin o para farkıyla 3-4 M piksellik bi fotoğraf makinesi alın derim

Gerekli siteler ;

www.mpx200.org
    www.coolsmartphone.com
    www.airfagev.com
    www.mpxzone.com (WM 2002 Upgradeli Romlar)!!!(Frimware Upgradeleri granti konusunda problem yaratabilir.)

--------------------------------------------------------------------------------
    Mpx200 Quicklaunch (StartMRU) Reg Ayarı ve Yarı Türkçe Menü :)

PHM Registry Editor ü kurun...
    http://www.airfagev.com/utilities/regedit.cab

Hkey_Current_User -- > SoftWare -->Microsoft --> Shell --> StartMRU --> Values -> Keys --> Value Data ya uygun şelikde yazalım...
    (Satır ekleyip çıkarmadan yazalım)

Ayrıca,bilgisayardan telefon hafızasını explore ederek inglizce yazan menüleri türkçe karakterle yazabiliriz...
    Call History.Ink <-> Çağrılar.Ink

IPSM/Windows/Start Menu/
    Bu klasörün altında ki kısayol isimlerişni değiştirerek uygulayabilirsiniz, Telefonu kapatıp açınca Ugulanıcaktır...
    --------------------------------------------------------------------

dostum yaniliyorsunuz ben garanti belgesini okudum yazılım yüklemek die bir metin yok sadece yetkisiz teknik servislere açtırmak gibisinden bir metin mevcut bilmem anlatabildim mi???

• arkadaşlar benim ufak bir sorunum var... wm 2003 supermoto yu ükledim(http, wap vs.. gelişmiş die ) fakat telefonun orjinal yazılımı hem daha hızlı hemde hoparlör sesi daha yüksekti şimdi ses daha az çıkıyo sorum şu:
    1. wm2002 mi? wm 2003 mü? yüklenmeli..
    2. neden?

acill bekliyorum cevapları...
  • ya ben ne zaman mp3 dinlemek istesem istem dışı saat çıkıyor ve dönmeye başlıyor
    dinlediğim mp3 lerin hepsi 128 kbit daha büyük diil
    sizdede böyle mi? ve genelde video izlerken

n gageim vardır n gaegimde takılmayan tüm videolar benim alette takılıyor
    kafayı yiicem
  • mpx200 ler bildiğim kadarı ile "ogg" çalabiliyor
    hiç deneyen oldu mu ogg çalmayı?
  • [N/A]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyton -- 17 Mart 2007; 0:43:52 >
  • ASLANTÜRKE..........S...L:27DR3040M003MN

OFFİCE İÇİN BUNU KULLAN SİTESİNDEN YENİ SÜRÜMÜNÜ ÇEK TRİALİNİN İSTEDİĞİ SERİALE BUNU YAZ
    İŞTE SENİN DE OFFİCE SİN OLDU.

BEN VERMEDİM BUNU SANA ....HADİ KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertaner -- 14 Aralık 2004, 22:39:00 >
  • N3roNx: resimli tel rehberi dediği aslında isminded de belli olduğu üzere isimlere resim ekleyebilme özelliği. ancak bu telefonla birlikte gelmiyor diye biliyorum. bunun için program yüklemen lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noyton

http://tuxmobil.org/

fazla abartmayın diyenlere duyurulur.....

Ben duydum da...
    mpx200 yok orada galiba. Yoksa gozumden mi kacti?
  • ogg u çalan mpx200 değil player dır yani telefon değil yüklediğin programlar ogg çalar...
  • betaplayer ogg çalıo şimdi denedim ;)
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.