Şimdi Ara

Motorola'nın yeni telefonu Moto X'deki sürprizi: Özel tasarımlı X8 işlemcisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorola ve Google dan beklenen bir olay. Saf android ve yeni mimarinin gücü.

• Motorola önümüzdeki senelerde ciddi çıkış yakalar gibi.

• Dün s4 sipariş etmiştim kargoda şimdi. Gelsin jelatini açmadan geri yollayacam X Phone bekleyecem.
  • GOOGLE da Apple gibi yazılım şirketi olmasını daha akıllı şekilde kullanmaya başlamış... Ufuktaki Wp8 tehditi dolayısı ile donanım kasmak yerine optimizasyona yöneldiklerinin göstergesi bu durum bana göre...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı istediğim gibi, işlemci yerine gpu güçlendirmesi mevcut.Kamera konusunda da kendilerinden emin gibi.Bu telefon ilgimi çekmeye başladı.

• Cihazın bataryası ise 2200 mAh.

• Sahibinden temiz htc one satılır.

• Yeni telefon aldım ama bunu okuyunca alasim geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

Cihazın bataryası ise 2200 mAh.

Yazdığından bilgisiz olduğun anlaşılıyor.
    Motorola her zaman yüksek kapasiteli pil kullanmıştır.
    Türkiye ye gelmeyen bir modelinde 3300 mah pil vardı.

• apple A5 işlemcisinin de içerisine ses işleme ile ilgili bir birim koymuştu.. hatta ilk iphone 4te bu birim A4 işlemci içerisinde olmadığı için "siri" özelliği ip4'e gelmemişti.

şimdi motorola anladığım kadarıyla ses tanımada birtek geliştirme yapmış ama zaten daha önce apple'ın başlattığı bir yolda ilerleme kaydetmiş gibi görünüyor. yani sanki işlemci yanına ayrıyeten bir fizik hesaplamaları yapacak yeni bir çekilrdek filan konmuş değil. ses çözümlemesi yapacak ve bunu anlayacak modifiye bir çöekirdek eklenmiş. bunu ilk defa başlatan A5 işlemci içerisine aynı özelliği koyan apple olsa gerek. burada fanatiklik yapmaya gerek yok.. ne apple benim şirketim nede motorola.. sadece olayları olduğu gibi görmeye çalışmak amaç. kimse ilk defa bunu apple yaptı dedim diye fanatik demesin. yazsın bilgisine güvenen mantıklı açıklama getirsin. motorola burada bu süreçleri daha da ayrıştırmış anlaşılan. çünkü android tarafında tıpkı appleda olduğu gibi ses işleme için ayrı bir özellik bulunmuyordu... bu sayede android platformuna da bu özelliği google getirmek istiyor anlaşılan. tabi bunu yaparken biraz daha farklı bir yol izlemesi oldukça normal bir durum.. siriye ciddi bir rakip geliştirme çabasında görünen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 24 Temmuz 2013; 16:26:19 >

• Güncelleme konusunda ne olacak acaba
  • çok iyiymiş

• sonunda apple mantığını düzgün kavrayan bir firma iyi bir çipseti sentetik testlere göre değil sisteme göre modifiye etme...

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalKral

quote:

Orijinalden alıntı: ogkasaCihazın bataryası ise 2200 mAh.
    Yazdığından bilgisiz olduğun anlaşılıyor.Motorola her zaman yüksek kapasiteli pil kullanmıştır.Türkiye ye gelmeyen bir modelinde 3300 mah pil vardı.

ben de bi yerde okumuştum cihaz batarya 2200 mah olacak diye. öyle bi hurafe var. ancak umarım daha gfazlası olur. bu arada yeni haber droid ultra ve droid maxx geliyormuş. razr hd ve razr maxx hd nin yerine gelecekler. piller hemen hemen aynı ancak yeni nesil 8çekirdek işlemciler bunlarda kullanılacakmış. artık şu telefonlar resmi yolla ülkeye gelsin.

• Moto X i beklerken motorola kaşla göz arasında 3 tane yeni model çıkardI DROİD MİNİ, DROİD ULTRA, DROİD MAXX bu modellerin lansmanı dün yapıldı ve bahsedilen işlemci bu telefonlarda kullanılan işlemci bu işlemcinin moto x de kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum ama bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir.. özellikle DROİD MAXX 3500 mAhlik pil ve 8.5 mmlik ince tasarımıyla çok iddialı moto x 2200 lük bataryayla bunun yanında hiç bi numarası kalmadı..

http://www.gsmarena.com/verizon_makes_the_droid_ultra_and_droid_maxx_official-news-6446.php

• fiyatlar uygun olursa güzel telefon olur
  • Bu telefon saf androde mi sahip?
    Guncellemeleri google mi veriyor.

Sorularin cevaplari evet ise bunu beklicem.
    İnsallah 2200mah degilde daha yuksek bir pille gelir.
    Bir de gelis fiyati ne olur tahmin edebilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte böyle haberler heyecan veriyor insana.
    Helalsin Moto!
  • Adamı aşık eder bu telefon

Heycanlandırıyor...
  • Alınır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.