Arkadaşlar forumdan aldığım photon 4g bu gün elime ulaştı.İçerisinde türkçe dil seçeneği yok ve telefon ingilizce.Telefonu nasıl türkçe yapabiliriz ? Orjinal romlar arasında türkçe dil seçeneği olanı varmı,yoksa hangi rom u kurmalıyım en stabili hangisi.Yada hiçbir rom kurmadan telefon türkçe olurmu ?
Birde telefon açılırken sol üstte unlocked yazıyor bu ne anlama geliyor ?
Telefonu o kadar kullanan var yardım edecek yokmu ?
Cihazın bootlader kilidi kırılmış o yüzden unlocked yazıyor. Bu bir avantaj. Cihazı root edip clockwork recovery yı yüklemen lazım. Sonra da cyanogenmod romunu yüklersen türkce olacaktır. Ayrıntılı açıklamalar için motomodtr forumuna da bakabilirsin.
Usta stabil rom yükledim söylediğin siteyi takip ederek.Yalnız ödemeli atamıyorum cihazla bir yazı çıkıyor USD code running gibi ve kalıyor.İletim raporları da gelmiyor.
*123# yapınca da rapor gelmiyor bunun çözümü varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: RockForLive
Usta stabil rom yükledim söylediğin siteyi takip ederek.Yalnız ödemeli atamıyorum cihazla bir yazı çıkıyor USD code running gibi ve kalıyor.İletim raporları da gelmiyor.
elimde şu an photon 4g yok o yüzden deneyemeceğim. olsaydı denerdim de. bir de hayatımda hiç ödemeli arama da yapmadım maalesef
rapor olayına gelince. go sms pro programını marketten indirip yüklersen onda iletim raporu olayı vardı seçeneklerinde.
quote:
Orijinalden alıntı: RockForLive
Hocam bahsettiğin olay radio rom ile alakalı deniliyor motomodtr de konular arasında usd code sorunu bağlığı altında mevcut şu an için bir çözümü yok bu durumun