Şimdi Ara

Motorola Photon orjinal rom a dönemiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorola photon cihazım var ve custom rom atmaya çalıştım.fakat bikaç yanlış birşey yaptım ve nereden bulduysam yanlış bir sbf dosyası bulup rsd lite ile flashladım.bulduğum dosya U.S. Cellular diye bir stock rommuş.Şuan telefon açılıyor ama sinyal yok yani şebeke wi-fi v.s. görmüyor hiçbirşey ve kullanamıyorum.geri dönmek için aramadığım forum kalmadı,yetersiz ingilizcemlede xda da konuda açamadım.ne yaptıysam hatalar çıkıyor,pudding diye bir işlem deniyorum cmd ekranından,hata veriyor UID vermiyor,recovery yapmaya çalışıyorum olmuyor,root olmuyor,unlock olmuyor,android recovery ekranında küçük üçgende ünlem çıkıyor.

kısaca kurudum kaldım lütfen yardım edin !

• arkadaşım bende yükledim ve flashlama sonlarda hata verdi. şuan cihaz bootlopta gibi duruyor ve recoveryside yok :) açılmıyor hiç. bende yardımları bekliyorum
  • hocam xda.developers ı incik cincik araştırın,tüm sorunların çözümü kesinlikle var,ben ordan buldum,yaptığım saçma sapan bir hata nedeniyle haftalarca uğraşmışım,halbuki orda yazanları harfiyen yerine getirince cihazlar onarılıyor.benim yaptığım şey,utanıyorum ama,sadece prize takılı şarj aleti takmadığım için recovery e geçmemiş,pc den usb kabloyla "only charge" modunda yapmaya çalışıyordum hep.meğer prize takılı olacakmış.bu yüzden size de xda dan iyice araştırmanızı öneririm.geçmiş olsun,inşallah düzelir en kısa zamanda.
  • ah keşke ingilizcem okadar iyi olsa :) ben de tekrar sizin yaptığınız gibi prizden bir deneyeyim recovery açıır belki :)
    düzenleme: yok malesef ünlem işaret ve recovery açılmıyor :S siz hangi uscellular dosyasını flashlamıştınız?
    son düzenleme :) fast boot modunda wipe data fln yapınca cihaz açıldı ama şuan 3g çekmiyor ve cihazda recovery i açamıyorum. siz nasıl yapmıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabldotLife -- 15 Ekim 2012; 20:57:46 >
  • delidolu bu sorun cozuldu mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabioART

delidolu bu sorun cozuldu mu??

custom rom atılmıyor malesef, cihaza android 4.x gelecek diye bekliyorduk fakat gelmiyor resmi olarak bu sebep ile unlock edemiyoruz cihazımızı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.