Şimdi Ara

Motorola Razr xt 910 mu Motorola Rarz i mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hepinize merhaba bir motorola alacagim kesinde hangisini alsam konusunda cok gerginlik yasiyorum yurtdisinda yasiyorum i konusunda bir sikintim yok. Cep telefonunu facebook twitter gazete takibi maillerim icin kullaniyorum cok aman aman oyun merakim yok (artik yok :) ) sizin oneriniz nedir aralarinda 50 euro fark var.. Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim. Yeni cikaracagi bir modeli bekle diyende cikabilir beklerim :)

• Cevap alamamak insani uzuyor sanirim bilgi sahibi degil arkadaslar kiyas.la isimli siteden yola cikarak bir sonuca ulasacam sanirim..
  • jacquesroux kullanıcısına yanıt
    Yeni modelleri varken niye bu modeller? Moto X var, G tanıtıldı. Hazır yurtdışındasın bunlara bak bence. Droid modelleri de olur, mini mesela ne bileyim. Atrix sahibi olarak bir telefona desteğin kesilmesinin ne demek olduğunu iyi bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap icin oncelikle tesekkurler.. Moto X ABD de satista sadece ve oradan getirmeye kalksam bana maliyeti 450 euro civari.. Moto G ile ile karsilastirildiginda sen G yi onerirsin o halde peki neden? Islemci olarak neredeyse iki kati daha iyi bir performansi olan i yi tercih etmek daha dogru degil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.