Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese. Bugün gsmarena sitesini gezerken gördüm. V8 satısta diye.

www.gsmarena.com
    Motorola RAZR2 V8 - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/motorola_razr2_v8-1991.php

Motorola RAZR2 V8 CIKTI

Motorola RAZR2 V8 CIKTI

Motorola RAZR2 V8 CIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 19 Temmuz 2007; 19:54:32 >

• Türkiye'de satışta değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrtlg

Türkiye'de satışta değil.
    Biliyorum satışta olmadığını. Getirirler mi orası da mechul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

Biliyorum satışta olmadığını. Getirirler mi orası da mechul.

Alıntıları Göster
    Razr2 v8 uzun süredir yurtdışında satışta olan bir model. Kısaca özellikleri ; 2.2" 256k iç ekran, 2" dış ekran, dış ekranda dokunmatik tuşlar, opera 8.5 internet browser, 500 mhz işlemci, seçeneğe göre 500 mb ya da 2 gb onboard hafıza, 2 mp multi çekimli kamera, gelişmik müzik özelliği, ince ve hoş tasarım ve çok daha fazlası bu telefonda mevcut. birde bunun abisi v9 var. Fiyatları düştüğünde yurtdışından getirmeyi düşünüyorum inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: heartless

Razr2 v8 uzun süredir yurtdışında satışta olan bir model. Kısaca özellikleri ; 2.2" 256k iç ekran, 2" dış ekran, dış ekranda dokunmatik tuşlar, opera 8.5 internet browser, 500 mhz işlemci, seçeneğe göre 500 mb ya da 2 gb onboard hafıza, 2 mp multi çekimli kamera, gelişmik müzik özelliği, ince ve hoş tasarım ve çok daha fazlası bu telefonda mevcut. birde bunun abisi v9 var. Fiyatları düştüğünde yurtdışından getirmeyi düşünüyorum inşallah.

Alıntıları Göster
    V9 daha klas...beklemek ve kullanmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Alıntıları Göster
    yalnız bildiğim kadarıyla v8de linux işletim sistemi var. v9da ise bildiğim kadarıyla motorolanın kullandığı synergy adı verilen sıradan bi işletim sistemi var. Yanlısım varsa düzeltin.
  • Telefonun işlemci hızı olağanüstü görünüyor. Umarım telefon ülkemizde piyasaya sürülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Telefonun işlemci hızı olağanüstü görünüyor. Umarım telefon ülkemizde piyasaya sürülür.
    Motorola dan bilgi alan var mı??Bu modelin gelişi ile ilgili,ben ulaşamıyorum motorolaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: de

Motorola dan bilgi alan var mı??Bu modelin gelişi ile ilgili,ben ulaşamıyorum motorolaya...

Alıntıları Göster
    merakla bekleniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

merakla bekleniyo

Alıntıları Göster
    bunda radyo yok sanırım ve e2 nin verdiği sesi verebilirmi acaba işletim sistemi nedir?420mb hafıza bana yeterde artar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2 gb hafızalıdan alındı mı tadından yenmez. bence v9dan daha iyi.Metalik kasa da cok şık. hspda yok ama burda da öyle bir teknoloji zaten yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

2 gb hafızalıdan alındı mı tadından yenmez. bence v9dan daha iyi.Metalik kasa da cok şık. hspda yok ama burda da öyle bir teknoloji zaten yok.

Alıntıları Göster
    Ya çıksada bizde görsek, alsak.
    Bu arada yurt dışındaki fiyatından türkiyeye geliş fiyatı nekadar olur tahmin edebilcek olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemalowic

Ya çıksada bizde görsek, alsak.
    Bu arada yurt dışındaki fiyatından türkiyeye geliş fiyatı nekadar olur tahmin edebilcek olan varmı acaba?

Alıntıları Göster
    NETCELL GETİRECEK BU TELEFONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

NETCELL GETİRECEK BU TELEFONU

Alıntıları Göster
    Arkadaşım nerden duydun nası duydun? Nezaman gelicekmiş, Karizmam nezaman tamamlanıcakmış söyle yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemalowic

Arkadaşım nerden duydun nası duydun? Nezaman gelicekmiş, Karizmam nezaman tamamlanıcakmış söyle yaw

Alıntıları Göster
    sakin sakin telaş etme bir hafta önce sanırım netcell in sahibi elinde yeni çıkacak modellerle bir teknoloji programına katılmıştı orda söyledi, pazar stratejilerinden bahsetti ilk 4 firma içine girmek istiyormuş motorola
    Türkiye de

• quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gerçekten güzel cihaz. Kamera dışındaki her özelliği süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Gerçekten güzel cihaz. Kamera dışındaki her özelliği süper.

Alıntıları Göster
    enfes bir telefon
    zırt pırt fikir değiştiren ve istikrarsızlar için ne denli,bilemem
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

v9 daha kalın, dahili hafızası 45mb ve fazladan türkiyede hiçbir işe yaramayacak olan hspda özelliği var; tasarımları ise aynı. v8 çok daha avantajlı bana göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

quote:

v9 daha kalın, dahili hafızası 45mb ve fazladan türkiyede hiçbir işe yaramayacak olan hspda özelliği var; tasarımları ise aynı. v8 çok daha avantajlı bana göre...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

olabilri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 14 Aralık 2008; 13:10:21 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

olabilri

Alıntıları Göster
    3g ihaleleri bile yeni yapılmışken iki seneden önce hspda'ya geçebileceğimizi mi düşünüyorsun. kurduğun cümlelere dikkat et...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.