Şimdi Ara

<<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >> (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
0
Favori
38.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: turkel2001
    2- rokr e6 ya aşık oldum ama burada o telefon kesin 1 milyardan fazla olur manyak resim çekiyor alet , şu an hayal yani ama pisko bişihttp://www.motox.info/showthread.php?t=37028

aynen bende senin gibi aşık oldum telefona. Tasarımı, özellikleri çok iyi. Fiyatı da yurtdışında 350 dolardan başlıyor.
  • burada milyara satarlar o telefonu, dokunmatik ekran ya şimdi bu, bide tipide güzel.. basarlar 1 milyarı.. zaten en güzeli yurt dışından almak
  • quote:

burada milyara satarlar o telefonu, dokunmatik ekran ya şimdi bu, bide tipide güzel.. basarlar 1 milyarı.. zaten en güzeli yurt dışından almak

ben bu telefonun Türkiye'ye geleceğinden şüpheliyim.
  • Bence gelir,mayıs haziran gibi satışa sunulur.Nokianın kazma N serisinden sonra ilaç gibi gelir millete.
  • ya bu arada daha bugun gittim telefonu gördüm, adam gitti krzr k1 in de gümüş renklisini bu rokr e2 siyah ın yanına koydu.. işte o an kararsızlık seviyem maximum oldu,

daha once k1 yada e2 kullanan varmı???????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkel2001 -- 9 Şubat 2007; 23:25:07 >
  • E2 kullanıyorum,öğrenmek istediğin nedir.
  • sence k1 mi almalıyım yoksa e2 mi? benim için dizayn, skin destegi, müzik ve cebimde kendini belli etmeyecek kadar kucujk olması önemli
  • quote:

sence k1 mi almalıyım yoksa e2 mi? benim için dizayn, skin destegi, müzik ve cebimde kendini belli etmeyecek kadar kucujk olması önemli

K1 kullanmadım yorum yapmam yanlış olur.Ben müzik için E2 aldım.İyiki de almışım.Ne istediğin çok önemli müzik diyorsan E2 al,havalı bir şey olsun diyorsan K1.Karar senin.
  • Topice destek
  • Bu telefonun işletim sistemi motorola e680 ile aynı. yani linux. sadece theme i farklı (siyah) ve daha karizma.
    motorola e2 yi apple ile ortak yazılımını yaptı itunes ekledi vs. sonra sanırım moto appledan aşırttığı birikim ile apple a gerek kalmadan (masraf yapmadan kısaca) bu alete muhteşem bir yazılım koydu.

2004 yılında e680 çıktığında millet yine afallamıştı fakat bu afallama türkiyede hissedilmemişti zira motorolanın en baba aletleri türkiyenin kıyısından geçmiyordu.

bu telefona (e6) iphone diyorlar. eger iphone çıkmasaydı bence dünya yine afallayacaktı fakat artık kıstas iphone olduğu için sadece millet "oooooo" demekle yetindi. Hatta e6 ile iphone un çıkış zamanlamasının aynı olması sadece bir tesadüf ile açıklanacak kadar basit midir?

okuduğum bir yorumda eski e680i kullanıcısı bu e6 yı almış ve e680i den 10x daha kaliteli diye yorum yazmış. Bende eski bir e680i kullanıcısı olarak eger gerçekten bu telefon 10x daha kaliteli ise üstüne atlarım arkadaş.

• E2 den çok memnum biri olarak E6 türkiye geldiği gibi almayı düşünüyorum.Bu alet bu kadar iyiyken sanırım çok daha iyidir.
  • Ben e2 nin ekranı kadar kaliteli ekran görmedim sanki high definition :D görmeyan varsa almıcaksa bile görsün bence. sırf ekranı için bile alınır aslında ama benim aklım k1 de kaldı. Bu e2 yi tasarlarken azcık da ince yapsalarmış manyak olucakmış, bence hatları çok yuvarlak kaçmış

neyse e6 konusuna gelince bu motorola uzan kazıgından sonra Türkiyeye pek yatırım yapmıyor, hatta pek çok telefonu gtirmiyor bile mesela a1200, umarım e6 için böyle bir hata yapmaz. Iphone ile yarısabilirmi bilmiyorum ama 2mp lik kamerası o kadar kaliteliymiş ki, incelemeyi yazan adam benim 3 mplik fotoraf makinesini yapanlar utansın yazmış Ben aslında dokunmatik ekrana kılım cünkü arkadasın cep bilgisayarının ekranı parmakl izinden görünmüyor. insan sürekli sile sile camı da çiziyor, parmak izi istemem diyorsan o kalemi cıkaracanda ekrana basıcan da.... Ayrıca türk e uymaz o dokunmatik ekran, tuşa bascam die ekranı zedeler yurdum insanı bide bizim parmaklar kalın ya hiç uymaz...

• quote:

Ben aslında dokunmatik ekrana kılım cünkü arkadasın cep bilgisayarının ekranı parmakl izinden görünmüyor. insan sürekli sile sile camı da çiziyor, parmak izi istemem diyorsan o kalemi cıkaracanda ekrana basıcan da.... Ayrıca türk e uymaz o dokunmatik ekran, tuşa bascam die ekranı zedeler yurdum insanı bide bizim parmaklar kalın ya hiç uymaz...

Dostum dunya uzerinde touchscreen olan butun telefonlar icin sadece telefonlar degil dijital foto makinalarindaki lcd ekranlar icin birebir olculu kesilmis yan sanayi filmler var. (screen protector) Bu filmlerin ozelligi slikondan yapilmalari, dis etkilere karsi ekrani ilk gunki gibi tutmak ve isik kirilganligii ile ekrani daha canli gostermek. japon mali olmasina da dikkat etmek lazim fiyatlari da 1$-3$ arasinda degisiyor yillarca kullandim ordan biliorum

• Arkadaştaki E398'den sonra çok hoşuma gitmeye başladı motorola'lar. Eminim güzel telefondur fiyatı uygun olursa düşünebilirim
  • E6 nın fiyatı 1000 ytl den az olmaz kaanatindeyim.Nokia'nın N serisine koyduğu fiyatları görünce Motorola daha düşük bir rakama çıkarmaz gibi geliyor.
  • ne zaman gelicek bu e6 yaw
    kimdir distributoru acip soralim varmı niyetleri
  • Yeni Firmware çıkarıyolarmı şu "RAKR E2'ye??
  • Arkadaşlar yardım lütfen bende rokr e2 aldım..www.e2mod.com daki mod atmayı yada programları buna nasıl yükleriz bilen varmı.. p2ktools var sitede ama zipin içinde .exe li açılan bir program yokki telefon ile nasıl bağlantı kuruyoruz.... Bazıları kartta sistem dosyalarında doğru yere atarsan gözüküyor telefonda ama bir çoğu özelikle temalar nasıl yüklenecek jar jad oyun yada prog nasıl telefona yüklenir yapamıyorum... Teşekkürler

Çok detaylı eksileri artıları yazacağım buraya... Zaten netten aldım çok geç geldi... 669 ytl hepsiburada.com dan aldım....

DÜZENLEME: program oyun atmayı sioux adlı arkadaş gösterdi ne atsam java j2me çalıştırıyor... çok kolaymış hafıza kartına atıyorsun klasöre telefondan gir jar dosyalarını tıkla hemen yüklüyor ,kuruyor... bende ilk böyle yaptım ama gizli dosya varya java diye onun içine atıyordum o zamanda telefonda gözükmüyordu....

Şİmdi sadece çok çıkan sesi yükseltmek istiyorum(en az 3-4 katı çünkü o kadar az çıkıyor ki) bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 10 Mart 2007; 14:30:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Varg

Yeni Firmware çıkarıyolarmı şu "RAKR E2'ye??

Bir sürü çıktı ama nasıl mod atılıyor onu bir bilsek hangi programı kullanıyor yardımmm..
  • Birol e2 im yok
    Fakat program yuklemek istiyorsan programin jar larini telefon hafizasina veya sd kart hafizasina atacaksin
    ve uzerine tiklayacaksin
    Telefon sorar sd ye mi telefon bellegine mi yukliyim? diye ordan secimini yaparsin

Telefona flash atmak icin motorola pst denen yazilim kullaniliyor. Fakat her modelde kullaniliyor mu bilmem E2 linux kullandigina gore kullaniliyor olmasi lazim. Pst telefonun modelini goruyor. flash bellek "erasing" modunda iken flash dosyasini elindeki ile o esnada degistiriyorsun. Bazi flash dosyalarini bazi modellerde "rename"yani yeniden adlandirman gerekebilir dogru flash yazilmasi icin. pst bulamazsan yardimci olurum.

Ek: telefon flashlamak riskli bir istir dogru yapilmaz ise alet bir daha calismayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 10 Mart 2007; 13:23:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.