Bildirim
MOTOROLA SB6120E DOCSİS 3.0 alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/126802038
Harbiden son pişmanlığımdı.
Şu an durum nasıldır Türksat'ta bilgim yok ama kullanırken cihazın varlığını unutmuştum ...
EDiT : Modem iyi vs. ama fiyat ne ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 13 Şubat 2019; 2:15:24 > -
bu modemi aldım fakat paketim 50 mbps bende olan hız ise 32 mbps bu sorun için kablonet ile iletişime geçtim teknik ekip geldi inceledi en fazla 30-35 mbps alabileceğimi söyledi fakat cihazı 100 mbps e kadar destekliyor diye almıştım sizde böyle bi sorun yaşadınız mı? -
benim paketim de 100 mpbs MOTOROLA SB6120E ile 100mpbs tam hızı alabiliyorum halen sorun devam ediyor mu -
Alt yapı sorunu vardır. Modem farklı modem olunca hemen modeme çamur atıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle bizzat ben kullanıyorum MOTOROLA SB6120E modemi netmaster göre kat kat güzel yaninada asus rt-68u koydum çok memnunumum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuto -- 28 Mart 2019; 15:35:7 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X