Şimdi Ara

MOTOROLA V3 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
0
Favori
201.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar telefonumun msg bolumu gıttı msg cekemıyorum heryerını dıdık dıdık arastırdık msg bolumu ortalıkta yok bı yardım edın yav
  • Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.v3 ün çok fazla hatası var diyorlar sizcede hatası fazlamı???? lütfen cevap verin
  • Arkadaşlar V3 üme bluetooth ile mp3 yolluyorum ama yolladığım dosyaları telefonda bulamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı

Edit: Konuya cevap gelmeyince bir telefoncuya gittim. Cihaz ayarlarını silince düzeleceğini söyledi. Uyguladım ve düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GizliMesaj -- 19 Eylül 2006; 14:15:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsekan

arkadaşlar ,v3'ün ikinci el fiyatları ne kadar acaba????siyah rengini almayı düşünüyorum da piyasadan habersizim.....

ben önceki gün aldım peşin 240 YTL ye siyah 4-5 aylık V3 henüz açılmamış çiziksiz bir telefon
  • bnde v3 aldım 2.el olarak,
    ama sanırım geç kaldık,
    topic ölmüş gibi
  • Arkadaşlar motorola V3 ün fiyatıhttp://www.teknoalisveris.com/index.php?p=list&k_id=16 bu linkte 389 milyon diyor..Ben almayı düşünüyorum fakat kredi kartıyla alacağım için bu siteye güvenemiyorum birde fiyatı tüm alışveriş sitelerinden düşük olduğunu görünce şüphelendim...Bu siteyi bilenler yada alışveriş yapanlar bana bilgi verirse sevinirim..
  • ben bi tane v3 alıcam
  • Bende bi 'V3 pembe' almak istiyorum kız arkadaşım için ama piyasada uygun fiyatla taksit yapan yer yok! Uygun olan yerdede pembe yok...!
  • arkadaşlar, yeni aldığım v3 ümde ilginç bir problem var...
    avea hattımla tarih gözükmüyor üstte... alt alta avea/avea yazıyor...
    Ama turkcell kartla hiçbir sorun yok...
    neden acaba? bi fikri olan?
  • @keep clubbin

aynı şey bende de oluyor.. 505 li hat takınca tarih çıkıyor.. 555 te görünmüyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sosis

@keep clubbin

aynı şey bende de oluyor.. 505 li hat takınca tarih çıkıyor.. 555 te görünmüyor :)

ahahah.. evet aynen... 555 im bende : ) hey allahımmm
  • benim 6600 ü verip alıcam
  • Başlığı biraz canlandırayım bari bi haftadır çıt çıkmamış
    Bende bir V3 sahibi oldum geçen hafta flashlamak için baya uraştım programları bulmak falan sürdü, neyse sonunda başardım flaslamayı ihtiyacı olanlar için birde ben yazayım.

Kullanılan Programlar RSD Lite 3.2, Usb Driver, ve telefona yükleyeceğiniz firmware dosyalar.

Programları indirmek için tıkla.

Nasıl flashlarım derseniz izlemek için tıklayın.

Firmware'leri nerden bulacam derseniz, tıklayın. Link1 Link2
    Firmware'lerin bazıları modlanmıştır, yani menu iconlar değiştirilmiş, bazıları orjinaldir, tercih size kalmış...

Öncelikle Usb driver programınızı kurun sonra usb kablonuz ile telefonunuzu pcye bağladığınızda yaklaşık 4-5 tane sürücü dosyası bulacak otomatik seç dediğinizde hepsi yüklenecek.

Sonra programı kurun ve çalıştırın üstteki animasyondan izleyerek indirmiş olduğunuz firmware'lerden birini kurabilirsiniz.

Sorun yasayan olursa yardımcı olmaya çalışırım

• Arkadaşlar yokmu bu V3'ün PEMBE rengini satan bi yer ya... 2. el olarak adlandırılan, kutusu açılmamış garantisiz falanda olsa alıcam artık ya... Yılbaşı yaklaşıyo, kız arkadaşım için düşünüyorum... Bileniniz varsa acilen haber versin lütfen... Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı:samet baba

V3 için iki yardıma ihtiyacım var,
    1)email ayarlarını yapmış olsamda kurulum tamamlanmadı diyor,
    herhangi bir pop3 ayarını nası yaparım?
    2)Mobile phone tools daki adres defterine yeni telefonlar ekleyip, telefona update edemiyorum,
    sadece aynı şeyleri update ediyor yenileri yüklemiyor,
    kısacası telefonları pc üzerinden yazıp oyle yuklemem gerekiyor telefona,

tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum

E-mail ayarlarına gelince orta tuşa bas.Orada ISS ayarları var.

baglantı tipi :GPRS
    Apn adresi :internet
    Kullanıcı adı: (boş bırak)
    Şifre :(boş bırak)
    DNS IP:0.0.0.0

Bu ayarları girince bende çalıştı.
    Kolay gelsin...
  • selam burada olan varmı ya bende v3 pembe var ve hç bi özlliğini bilmiyorum ne bi skin yükledim nede başka bişey ama şu flexing dediğiniz şey çok ilgimi çekti o ne? ne işe yarıo bana yardımcı olack varmı??
  • ben burdayım. topici baştan sona okuyorum. ben de babamın V3ünü aldım...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitaldelisi -- 24 Ocak 2007; 2:18:47 >
  • arkadaşlar benim gibi teknoloji özürlü bir bireye yardım ediniz bugün motorola V3 pembe aldım ve mp3 zil nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.bilgisi olan varsa beni hbrdar edermisinizzz.teşekkürlerrr
  • ARKADAŞLAR BENDE 2 GÜN ÖNCE SIFIR 2 YIL GARANTİLİ V3 ALDIM 200 YTL :) 7688 KB OLARAK HAFIZA WAR BUNU YÜKSELTEN PROGRAMI WERDİĞİNİZ SİTELERDE BAKTIM AMA HİÇ BİŞİ ANLAMADIM AÇIKCASI BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK OLAN WARSA ÇOOK İKRAMA GEÇER...

SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.