Şimdi Ara

.......MOTOROLA VE66 İNCELEMESİ.....(by mcebi001) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
27.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ortama göre zil sesi ayarlama özelliği gerçekten varmı? varda çalışmıyormu? nereden ayarlanıyor? 3-4 aydır kullandığım halde bir fikrim olmayan bir özelliği...!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: filenperno

Şu ortama göre zil sesi ayarlama özelliği gerçekten varmı? varda çalışmıyormu? nereden ayarlanıyor? 3-4 aydır kullandığım halde bir fikrim olmayan bir özelliği...!!!

Evet bu özellik çok güzel bir şekilde çalışıyor. Telefonu sessiz bi ortama koy çaldır sonra telefonu hoparlör yada ses çıkışı olan bi aletin yanına koy çaldır farkedeceksin .
  • İyi güzelde ayarlar bölümüne girince zil sesi seviyesi var ve ben zil sesini burada gece kısık gündüz yüksek olacak şekilde ayarlıyorum. Bahsettiğiniz ortama göre zil sesi şiddeti kendisi ayarlıyorsa bu özellik nereden aktif hale getiriliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bahsettiğiniz olay uyarı profilleri, isteğinize göre ayarlayabiliyorsunuz .Özelliğin faydası ise alçak zil uyarı profilini seçtiğinizde ses seviyesi 5 telefonunuz çaldığı zaman ortam eğer gürültülüyse maksimum 5. kademede zil çalar ,yüksek zil uyarı profilinde ise en yüksek kademe 7 ona göre çalar telefonunuz.
  • Doğru anladıysam oradaki seviyeler 4,5,6,7 olarak ayarladığımızda bu seviye eğer ortam gürültülüyse otomatik olarak sesi yükselteceği maksimum seviye. Fakat ben denedim seviye 7 ise aynı ortamda yüksek zil çalıyor, 4 ise aynı ortamda alçak çalıyor yada benim fark edemediğim kadar hassas bir ayarlama var. Başka arkadaşlardan kullanıcı yorumlarını alabilirmiyim. Bu özellik benim için önemli.
  • Merhaba arkadaşlar.Telefonda,kelimeleri teker teker kaydetmemize gerek kalmadan otomatik kaydeden bir özellik var.Yalnız zamanla kaydettiği kelimeleri unutuyor.T9 kullanan birisi olarak sıkıntı çekmiyor değilim.Bunun bir çaresi var mı ?
  • cihazda itap var yazdıgınız kelimeleri büyük haf veya nokta koymadıgınız sürece hafızasında tutar mesela bi bayram mesajı çekeceksiniz tek tuşla ileri ileri yaparak eski mesajı tekrar yazabilirsiniz.....
  • Küçük harfle başlayan ve içerisinde noktalama işareti kullanmadığım kelimeleri de zamanla unutuyor.
    Ayrıca bu aletin mesaj deposunun sınırını bilen var mı :D sonuna kadar gitmek istedim ama mesaj işlemleri yavaşlamaya başladı,vazgeçtim, şu anda 2200'e yakın mesaj var
  • Herkese selamlar,bu telefonu almayı düşünüyorum.1 haftadır araştırdım.Bu fiyata bu özelliklere sahip telefon bulamadım.İzmir'de yaşıyorm.Media Marketet 359 tl'ye en düşük fiyat buldum.Yalnız bu konuyu başından sonuna kadar okudum.Kimi kullanıcılar karşı tarafa sesin boğuk gittiğini söylüyorlar.Bu sorun gerçekten var mı?Yoksa bu arkadaşlara sorunlu ürünler mi denk gelmiş.Bende Sony Ericson K750İ var.Son zamanlarda karşı tarafat sesimin iyi gitmediklerini söyledikleir için değiştireceğim.Motorola VE 66 da da aynı sorun varsa boşuna para vermeye gerek yok.Yardımcı olursanız seviniirm.Yarın almayı düşünüyordum.
  • Merhaba telefonu 1 aydır kullanıyorum şuana kadar görüşme yaptığım insanlardan böyle bir şikayet almadım.Motorolada iletişim gerçekten çok kaliteli başka bir telefonla görüşme yaptığımda rahatsız olur oldum.Motorola kalitesini gerçekten hissettiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megadav€

Merhaba telefonu 1 aydır kullanıyorum şuana kadar görüşme yaptığım insanlardan böyle bir şikayet almadım.Motorolada iletişim gerçekten çok kaliteli başka bir telefonla görüşme yaptığımda rahatsız olur oldum.Motorola kalitesini gerçekten hissettiriyor

O zaman alınmasında sorun yok.Teşekkür ederim.
  • fena telefona benzemiyor inceleme için tşk.
  • sar değeri neydi kitapçıkta ne yazıyor acaba
  • Gençler her sitede farklı SAR degerleri verilmiş..Biriniz kitapçıgından sesli ve tane tane okur mu(:
  • Kulaktaki max. SAR değeri 0.64 vücuttaki max SAR değeri 0.34
  • Telefon çok şık,özellikleri yerinde.Şu an ROKR Z6 kullanıyorum,memnunum ama yeni bir model istiyordum bunu veya ROKR E8 düşünüyorum.Şu an VE666 en ucuz ereyon.com.tr'de 360tl,En ucuz E8 de darty'de 500tlye gördüm.Biraz daha bekleyeceğim sanırım daha da düşecektir diye düşünüyorum fiyatlar.
  • ben bugun sipariş verdim ama kafamda şüpeler var ekranı nasıldır bide bazı arkadaşlar sesinde sorun opldugunu söylüyorlar.bataryası sadece 2 gün mü gidiyor. genel olarak dayanıklılık konusu benim en cok kafama takılan ben hep nokia veya sony erickson kullandım ilk defa motorola alacam uzun süre kullanan arkadaşlar dayanıklılı konusunda bilgi verirlerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: defikol

ben bugun sipariş verdim ama kafamda şüpeler var ekranı nasıldır bide bazı arkadaşlar sesinde sorun opldugunu söylüyorlar.bataryası sadece 2 gün mü gidiyor. genel olarak dayanıklılık konusu benim en cok kafama takılan ben hep nokia veya sony erickson kullandım ilk defa motorola alacam uzun süre kullanan arkadaşlar dayanıklılı konusunda bilgi verirlerse sevinirim

Hocam hayırlı olsun ngstore'den mi aldınız?Bu arada tercihiniz çok iyi.Motorola kullanan başka markaya zor geçiyor:)

Bu güne kadar çok motorola'm oldu.Telefon genelde sağlamdır,kasası falan da dayanıklıdır ama 1kere servise git-gel yapıyor genelde.Mesele 1sene kadar hiçbir sorunla karşılaşmadığım ROKR Z6 telefonumun dün ortadaki büyük seçim düğmesi yerinden çıktı.Kendim yapıştırmaya kalkmadım,ufak bir boya dökülmesi problemi de vardı bu sorunlarla servise yolladım.

Bu arada genpa'dan ben çok memnunum sağolsunlar garanti süresince iyi hizmet ediyorlar.Motorola almanın bir güzelliği de telefonu tamire yolladığınızda tamir olamayacak durumdaysa büyük ihtimalle sıfır kutusunda bir üst model geliyor.Sebebi de motorola'da modellerin üretimden çabuk kalkması veya ülkemize gelmemesi.

Ekranı sormuşsunuz benim z6'da 2inch ekran vardı sanırım bunda 2.2inch.Z6nın ekranı çok güzel ve parlaktı.Şöyle söyleyeyim ekran parlaklığı 7seviye iken ben iç mekanda 1'de,dışarıda çok güneş altında 3-4'te kullanıyordum bu durumda bile gayet netti.Birçok marka-model telefondan çok daha kaliteli görüntü sunuyor.Sizinki de en az o kadar iyidir.

• içim rıhatladı valla gercekten cok teşekir ederim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.