Şimdi Ara

Motorola VE66 mı yoksa, Sony Ericson C510 mu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Motorola C510 dan iyi bir tel değil bunu ısrarla söylüyorum.
    Motorolanın servis ağı, 2.eli ve diğer temaları vs... kolay kolay bulamazsınız.
    SE ise oldukça kaliteli bir tel markası...
    motorola seçimi bence çok büyük hata olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Motorola C510 dan iyi bir tel değil bunu ısrarla söylüyorum.
    Motorolanın servis ağı, 2.eli ve diğer temaları vs... kolay kolay bulamazsınız.
    SE ise oldukça kaliteli bir tel markası...
    motorola seçimi bence çok büyük hata olur

sony.nin kalitesi tartışılmaz ama şöyle bak bi wi-fi bi linüx yabana atılıcak farklar degil bunlar ...varsın teması eksik olsun diyebilirim ben mesela... c510 tabiki kaliteli bi model lafım yok ama 2si arasındaki farklara bakıldıgı zaman asıl ihtiyac ne ise o amaca uygun secim olabilir mesela ben wi-fi.yi çok sık olmasada her ay yolculuk sırasında kullanıyorum ben olsam ve66yı tercih ederdim ama aklım c510da kalmaz diyemezdim:D
  • yardımlarınızdan tekrar teşekkür ederim...
  • C510
    konuşmak anlamsız
    C510 resmen konuşturmuş kalitesini burada

Motorola VE66 mı yoksa, Sony Ericson C510 mu
  • quote:

C510
    konuşmak anlamsız

yahu dedigimi anlamamak için ısrar ediyorsun hala... ben yukarıda ve66 için off mükemmel ahım şahım foto çekiyor dedimmi ?

c510 içinde aynı şeyi diyorum off ahım şahım foto çekiyor demiyorum yeterli diyorum sadece...
    c510u istedigin kadar modifiye et istedigin kadar ayar yap k790ın yanına yanaşamaz... ki orjinal haliyle ve66 ilede yarısamaz modifiye etmen şart ;) ,k,s,de bence bu konuda birbirinden beter ama eh işte idareten anı yakalamak için kullanılıcak cihazlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 24 Şubat 2010; 15:27:43 >

• kardeş bende c510 kullanıyorum
    ilk fotodaki çekim c510 bunun kat kat iyisini yapar..
    şu k790 ile kapışamaz mevzusu sadece gece kapışamaz.. desek daha doğru
    gündüz çekimlerde.. kafa kafayalar..

quote:

Orijinalden alıntı: m35

zoom.da biraz başarısız ama yakın çekim idare eder...

c510da bundan çok çok iyi degil zaten... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

kardeş bende c510 kullanıyorum
    ilk fotodaki çekim c510 bunun kat kat iyisini yapar..
    şu k790 ile kapışamaz mevzusu sadece gece kapışamaz.. desek daha doğru
    gündüz çekimlerde.. kafa kafayalar..

quote:

zoom.da biraz başarısız ama yakın çekim idare eder...

c510da bundan çok çok iyi degil zaten... :)

yahu anlama sorunun var sanırım çok çok iyi degil diyorum ben daha iyisini yapamaz demiyorum seninki neye benziyor biliyormusun...

ben sana diyorum ki ha 1kilo 50 gram ha 1kilo 100 gram nekadar fark var arada ben aşa yukarı aynı diyorum yok sen 1 kilo 100gram daha fazla diyorsun nekadar saçma dimi

• kardeş şimdi gördüm..
    örnek olarak benim fotoyu göstermisin saolasın..

quote:

C510
    konuşmak anlamsız

• quote:

quote:

C510
    konuşmak anlamsız

yahu dedigimi anlamamak için ısrar ediyorsun hala... ben yukarıda ve66 için off mükemmel ahım şahım foto çekiyor dedimmi ?

c510 içinde aynı şeyi diyorum off ahım şahım foto çekiyor demiyorum yeterli diyorum sadece...
    c510u istedigin kadar modifiye et istedigin kadar ayar yap k790ın yanına yanaşamaz... ki orjinal haliyle ve66 ilede yarısamaz modifiye etmen şart ;) ,k,s,de bence bu konuda birbirinden beter ama eh işte idareten anı yakalamak için kullanılıcak cihazlar...

ben sana gönderme yapmadım , sen niye üzerine alındın ki ?
    Tabii ki K790 ile kıyasllanamaz. Ayrıca şu fotoda V66 yla çok rahat kapışacağını her haliyle gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Şubat 2010; 0:07:14 >

• MOTOROLA VE66.....

32 bit 500mhz işlemci....
    256mb rom...
    5mp camera
    wlan,dlna..
    mp3 çalar,fm radyo(tuner,recordıng)
    kablosuz baglantı uygulamaları(oyun,uygulama,rehber,metin mesajları senkronizasyonu)
    a2dp ile radyo ve mp3 de yüksek performans....
    32gb kadar micro sd.....

bu özellikleri baz aldıgımızda c510 ve66 nın dengi değil , kamera konusunda camdrıver la renklendirirsiniz allarsınız pullarsınız ama keskinlik olayını bence halledemezsiniz......herneyse gereksiz yere tartışmanın alemi yok zaten arkadaş ve66 da karar kılmış...
  • herkese teşekkür ederim yardımlarından dolayı Ve66 da karar kıldım
  • quote:

quote:

quote:

C510
    konuşmak anlamsız

Tabii ki K790 ile kıyasllanamaz. Ayrıca şu fotoda V66 yla çok rahat kapışacağını her haliyle gösteriyor.

bence foto gayet basit ben bunu v3x ile de yakalarım abartmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: unknown.boss

quote:

quote:

quote:

C510
    konuşmak anlamsız

kanka vur dedikde öldür demedik :) c510 v3x.i her şekilde ezer :D

• neyi tartışıyorsunuz anlamadım ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

neyi tartışıyorsunuz anlamadım ya?

orta sınıf cihazları ortalık yerde kaşpıştırıyoruz :) ama belki bende bi ve66 alabilirim 2.el tabiki :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

C510
    konuşmak anlamsız

kanka vur dedikde öldür demedik :) c510 v3x.i her şekilde ezer :D

ya ama su fotoya bı baksana kardesim yani cidden ben bole bi fotoyu benq s88 ile daha güzel cekmıstım yani ve66 daha iyi cidden yok ılla foto ıse mesela ve muzıkse al bı zn5 ondakı kalıte hıc bı telde daha goremedım yani

• quote:

ya ama su fotoya bı baksana kardesim yani cidden ben bole bi fotoyu benq s88 ile daha güzel cekmıstım yani ve66 daha iyi cidden yok ılla foto ıse mesela ve muzıkse al bı zn5 ondakı kalıte hıc bı telde daha goremedım yani

şimdi şu var c510 ile çekilebilicek iyi fotolardan birisi degil bende diyorum zaten bu cihazlar üst sınıf degil orta sınıf cihazlar ama bence güzel cihazlar kullanım açısından c510 ve66ya göre iyi ama mesela ve66daki wi-fi can alıcı bi nokta artık devir öyle bişeyki ben wi-fi.siz bi cihaz düşünmek istemiyorum... ama ve66.nında dünya kadar eksigi var dün canım sıkıldı 2sini yan yana koydum inceledim birini alsamm digeri aklımda kalır ve66 wi-fi işletim sistemi ve o güzelim işlemcisiyle aklımda kalır c510 müzik ekran kullanım kalitesiyl aklımda kalırdı 2sinin kamerada malum zaten aklımda yer tutmazlar...

zn5e gelince o telefonu üste para verseler belki kullanırım:) bana göre kullanışsız ama başkası için ideal olabilir...

• @unkown bass
    kardeşim.. c510 u bu kadarda kötülemene gönlüm el vermedi..
    bu benim çektiğim oto ayarda.. basit bir foto..
    daha sağlamlarıda var... topice bir göz at.. derim..
    ve66 5mp kamerası ile.. zaten c510 dan daha ii çekmesi gerekir.. ama sony kaliteside yabana atılmaz..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.