Şimdi Ara

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
6
Favori
110.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bide leptoplardaki ön kamerayı msn'De skype'de kullanabiliyoruz ya bu motorola xoom kamerasınında oyle bır ozellıgı var msnde görüntülü görüşme yapabilirisniz...skype'De falanda... SÜPER BİRŞEY BU ... Denediniz mi hiç ?

Ön kamerayı kullanabilirsin. Mesela arkadaşında normal birgisayar olsun. Gtalk programıyla veya webrowserından gmail hesabına girince solda muhabbet kısmı var, ordan görüntülü görüşme yapabilirsin. 3G ve Wifi ile gayet güzel ama 2G bağlantı ile tat vermiyor. Gtalk için konuşuyorum telefon tarafında ise android 2.3.4 sürümü ve üstü sürümlerle görüntülü görüşme yapabilirsin. Skype ilede yapılabiliyormuş ama msn ile yapılıyormu hiç araştırmadım.
  • quote:

Birde biz bunu açtık kullanıyoruz aktivasyon falan yapmamız gerekiyor mu? Dün satın aldığım bayideki görevli neden hemen açtın şarj edeceksin sonra internet olan bi yerde açıp aktivasyn yapıcaksın dedi. Navigasyon falan şu anda çalışlmaz dedi. İnternete girdik ama aktivasyon falan soran olmadı. İnternet olmadan navigasyon kullanabileğimizi bu forumda öğrendim ama ne yapmam gerektiğini anlayamadım. Android özürlüyüz :) zamanla düzelecek ama şimdilik bilen ustaların biraz başını ağrıtacaz gibi gözüküyor. Sabrınız için şimdiden teşekkürler. Birde bu tarz konularla ilgili bir kullanım dokümanı püf noktaları falan veren bir site forum ya da doküman var ise paylaşırsanız harika olur.

Evet hesabını girmeden çalıştırabilirsin fakat kısıtlı. Bir gmail hesabı alın ve Ayarlar>Hesaplar ve Senkranizasyondan bu hesabınızı cihazınıza ekleyin. Birden fazlada ekliyeblirisiniz.

Mesela androidi biraz anlamak için ilk olarak gmail rehberine birkaç arkadaşınızın bilgilerini girin. Picasaya birkaç fotograf albümü koyun, Marketten birkaç program indirin ( Marketten indirdiğiniz programların adı hesabınızda saklanır, cihazınızı formatladığınızda otomatik olarak daha önce kullandığınız programlar yeniden yüklenir.) Latitude hizmetini kullanın.

Bu gmail hesabınızı başka bir android cihaza girdiğinizde telefon rehberiniz, resimleriniz, muzikleriniz hemen o cihazada gelir. Hesabınızı cihazdan kaldırıncada gider. Yani arkadaşınızın tabletini ve telefonunu geçici bir süre boyunca bile olsa kendi cihazınız gibi kullanabilirsiniz.

• gece geç saatlere kadar oturursam

- xoom İlk kurulum
    - 3.parti harici program kurulumu
    - root / unroot dahil.

web sitemde yayınlamak üzere video hazırlayım.
  • Çok faydalı olur
  • suan xoomumdayim ... com guzel ama and. Marjette oyun bulamiorum call of falan bulamiyorum arama ismindan oyun ariyorum ama alalasiz seyler cikior. Bi yrd edin
  • Oyunlar katogorisine basinca cikmiyomu oyunlar ayrica klavyr ayarlarindan otomatik tamamlamayi kapatirsan daha rahat edersin:-)
  • Call of duty yaziyoeum oyunlar kismindan bask seyler cikiyor. Cod oyunu you mu fifada oyle. Bride nvdkia marketinde 1 tane. Oyun var ücretsiz onuda indiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglet

Call of duty yaziyoeum oyunlar kismindan bask seyler cikiyor. Cod oyunu you mu fifada oyle. Bride nvdkia marketinde 1 tane. Oyun var ücretsiz onuda indiremedim.

Call of Duty Black Ops 1.0
     Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım

bu oynayacağım demiyorsundur. umarım insan cod soğur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 8 Temmuz 2011; 20:55:19 >

• Evt oynamiyicm artik. Bana guzel grafikli full surum oyunlar bulabilir misiniz yad a onerir misiniz (linkinide koyarsaniz sevinirim .
  • Siteme bak istersen bir arsiv ekledim.
  • 1 mobile market tüm ücretli programları oyunları buradan indirebilirsiniz applanet offline durumda çalışmıyor onun yerine 1 mobile market kurabilirsiniz
  • Kendimce saol..bktm yrn yukluyucem
  • Arkadaşlar, herkesin cihazı hayırlı olsun

Özelliklerde göremedim; merakımdan soruyorum. GPS alıcısı var mı bu alette? Yani Maps türü yazılımları çalıştırabiliyormuyuz içerisinde?
    Teşekkürlerimle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Arkadaşlar, herkesin cihazı hayırlı olsun

Özelliklerde göremedim; merakımdan soruyorum. GPS alıcısı var mı bu alette? Yani Maps türü yazılımları çalıştırabiliyormuyuz içerisinde?
    Teşekkürlerimle...

var; gps bulunuyor. IGO Amigo ( eğer uygun skin bulabilirsen ) co-pilot gibi sesli navigasyon programları çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Teşekkürlerimle...

var; gps bulunuyor. IGO Amigo ( eğer uygun skin bulabilirsen ) co-pilot gibi sesli navigasyon programları çalışıyor..

Teşekkür ederim Sayın @kendimce

Amigo çok önemli değil, İgo8 çalışması yeterli. Google Maps Türkiye'nin aktif olmasını bekleyebilirim. Beklerken de iGO8 kullanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Teşekkürlerimle...

Teşekkür ederim Sayın @kendimce

Amigo çok önemli değil, İgo8 çalışması yeterli. Google Maps Türkiye'nin aktif olmasını bekleyebilirim. Beklerken de iGO8 kullanırım

Android de igo amigo (8.4)var sadece igo 8.3 sadece windows mobile / ce lerde bulunuyor. Keşke Primo gelse 8.5

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

1 mobile market tüm ücretli programları oyunları buradan indirebilirsiniz applanet offline durumda çalışmıyor onun yerine 1 mobile market kurabilirsiniz

1 mobile de güzel ancak bazi programların versiyonları eski ve deneme sürümleri de cıkabiliyor.
  • Güzel bilgiler, dikkate aldım... teşekkür ederim tekrar
  • Cok guzel oldu cihaz..bugunde biraz oyun ve uygulama indiriyim aksamda hdmi kablosu alicam...

Kendimce bi yrdm edermisin ... nvdia tegra zone uygulamasindaki bedava olan uygulamayi nasil indiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglet

Cok guzel oldu cihaz..bugunde biraz oyun ve uygulama indiriyim aksamda hdmi kablosu alicam...

Kendimce bi yrdm edermisin ... nvdia tegra zone uygulamasindaki bedava olan uygulamayi nasil indiricem

Nvidia zone'u kurmuştum sadece program/oyun isimleri için anladığım kadarıyla sadece bir arabirim ve downloadlar normal market üzerinden indiriyor. Google account'tu oluşturdun mu ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.