Şimdi Ara

Motorola, yeni akıllı saatlerini tanıttı: İşte özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorola, yeni akıllı saatlerini tanıttı: İşte özellikleri
    Motorola’nın yeni akıllı saatlerinden Moto Watch 70, normal sağlık ve aktivite takibi özelliklerine odaklanan giriş seviye bir model. Moto Watch 200 ise, AMOLED ekran ve Bluetooth arama dahil birkaç iyi özellik getiriyor.

Ayrıca Bkz.Motorola Edge 40 tanıtım videosu ve görüntüleri sızdırıldı

Moto Watch 200 özellikleri

• Ekran: 1.69 inç

• Kasa: 43 mm, Çinko alaşım

• Bağlantı: Bluetooth 5.0

• İşletim sistemi: Moto Watch OS

• Batarya: 355 mAh

• Suya dayanıklılık: IP67

• Boyut ve ağırlık: 36.5 x 48.5 x 11mm, 48g

• Sensör: İvmeölçer, Kalp atış hızı izleme, sıcaklık sensörü

Moto Watch 200, 45mm alüminyum kasaya sahip. 1.78 inç AMOLED ekrana bakıyoruz. 50 metreye kadar suya dayanıklı yapıya sahip. SpO2 ölçer, ivmeölçer, yerleşik GPS’e sahip olan akıllı saat, sağlık verilerini Google Fit ve Strava ile senkronize ederek kullanıcıların fitness hedeflerini takip etmelerini sağlıyor. Doğrudan saatten arama yapmayı ve aramaları yanıtlamayı mümkün kılan bir mikrofon ve hoparlöre sahip. Saat, tek şarjla 14 güne kadar dayanabiliyor. Bluetooth 5.3 LE üzerinden telefonla bağlantı sağlayan akıllı saat, düşme algılama bildiriminde de bulunabiliyor.

Moto Watch 70 özellikleri

• Ekran: 1.78 inç

• Kasa: 45 mm, Alüminyum

• Ses: Mikrofon, hoparlör

• Bağlantı: Bluetooth 5.3

• İşletim sistemi: Moto Watch OS

• Batarya: 355 mAh

• Suya dayanıklılık: 50 metre

• Boyut ve ağırlık: 38 x 46.5 x 12.3mm, 45g

• Sensör: İvmeölçer, Kalp atış hızı izleme, SpO2, Altimetre

Daha uygun fiyatlı olan Moto Watch 70, 1.69 inç LCD ekrana sahip. Saat, IP67 sertifikasına sahip olmasıyla su ve toza karşı dayanıklı yapıda ancak Moto Watch 200’e kıyasla suya karşı çok daha hassas. Kalp atış hızı takibi ve sıcaklık sensörüne sahip. Watch 200 ile aynı şekilde aktivite ve uyku takibi yapabilmenin yanı sıra 100’ün üzerinde saat yüzü sunuyor. Bluetooth 5.0 LE bağlantısı üzerinden telefonla iletişim kuran saat, aktif kullanımda 10 güne kadar dayanabiliyor.

Motorola, Moto Watch 70 ve Moto Watch 200’ün fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bilgi paylaşmadı.

Kaynak:https://motowatch.com/moto-watch-70/
    Kaynak:https://motowatch.com/moto-watch-200/

• Akıllı saatlerin ilk çıktığı zamanlarda Moto 360 kullanmıştım ve zamanına göre gerçekten çok kullanışlı ve tasarımı çok minimal ve güzeldi, o yüzden kalitesi tartışılmayacak olacaktır fakat maalesef tasarım konusunda sınıfta kalmış bu modeli.

• Benim markamında akıllı saati olsun adına öylesine üretilmiş ya da siparişle ürettirilmiş izlenimi veriyor. Motorola yani Lenovo çok daha yenilikçi ve kaliteli ürünler sunabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.