Şimdi Ara

motorsiklet ses sistemi yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar motorum için logitec 2+1 ses sitemi aldım basını hoperlorlerini çıkardım hepsini ayrı ayrı bağlamak istiyorum motorumun markası bumoto racing ATV.. motora ses sistemi bağlanırmı bağlanmazmı die tatışmayalım lütfen sorunuma yardım ederseniz makbule geçer.. şimde ses sitemin içindeki adaptoru çıkardım üzerinde 12v 1.6 amper yazıyo yani anfinin beslendiği akım bu .. motorumun aküsü 12v 9 amper..bağladığımda anfiyi yakmasından endişeniyorum.. ne gibi bir aparat amperi düşürmeme yardımcı olur.. bana kesin birşey söylerseniz direk elektirikciye gidiyim almaya aparatı.. şimdiden çok teşekkürler

• Neden akımı düşürmeye ihtiyaç duyasın ki ne gerek var ; ses sistemini 2A lik bir sigorta üzerinden direk aküye bagla

*motor çalışırken hoparlörlerden rahatsız edici parazit sesler duyabilirsin, bunun için oto teyp girişlerinde kullanılan filtreden alıp bagla
  • eyvallah hocam saolasın yarın takıp deniycem dediğin şekilde
  • Berke arkadaşın dediği gibi RC filtre kullanmalısın. Ayrıca Zayıf sinyal taşıyan ses kablsunu kısa tutmalı, olmadı fazla kısmı toparlamalısın. Woofernı geri takmanı da tavsiye ederim neticede ATV imiş Ben (peugeot motorda dinliyorum.) Besleme yapaken + - uçlara da dikkat et arkadaşım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.