Şimdi Ara

Motorstorm : QORE'da ki Demo eski Versiyon (Resimli !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aman sabahlar olmasın Şimdi demo yayınlanmış ya QORE üyelerine oyunun bitmemiş eski versiyonu ! Ben dedim motorstorm 1'de buna benzer çıktı videolar kötü ama oyun muzzam çıkmıştı diye Aşağıda (IGN)'ye verilen ve QORE'da kullanıcılara sunulan 2 DEMO arasındaki COLOSUS farklar
    Üstelik her iki versiyon da % 80 sanırım bir alpha biri beta Bakın ne kadar geliştirmişler oyunu ve üstüne koymuşlar Birde oyun full sürümde yok yok düşünemiyorum aman sabahlar olmasın ve muhteşem ONLINE geceleri bizi beklesin

SONUÇ :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellmania -- 14 Eylül 2008; 13:08:31 >

• Gerçekden ciddi farklar varmış.Haber ve resimler için teşekkürler cellmaniaNickde kalite kokuyo he
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Gerçekden ciddi farklar varmış.Haber ve resimler için teşekkürler cellmaniaNickde kalite kokuyo he

Asıl ben teşekkür ederim Nick mi ! Eyvallah seninki de aynı şekilde hatta +1

• IGN Build = Pasific Rift.. Core Build = Motorstorm1 Rift
  • Motorstormun demosunu pek beğenmemiştim kontroller vs mesela arabaya carpıosun araba ilerlemio kocaman araba pat diye duruyo :S kontrollerde iyi değildi ama pureyi oynadım resmen bayıldım motorstorm 2 yi alıcam inş kontroller düzelmiştir merakla bekliyorum cok güzel oyun olucak inş
  • Baya Geliştirmişler Adamlar Vay Be
  • eh işte
    qore demo oldukça ucuz
    oyun sttırmak istiyorsan puredaki gibi en janjanlı haritan neyse onu oynattıracaksın
    şu adamlara bir öğretemedik şu işleri pes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.