Şimdi Ara

Motoru bitik 206 Gti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Hem Fransız, hem motoru bitik...
    Yardımın faydası olmaz...
    Bir bardak soğuk su olur yardımımız...

sen en baştan yanlılş karar verdin o araba isteğinin düzene getirmek için bi o araba kadar daha harcamaya gereksinim duyar
  • arabayı kaça aldın?
  • motoru bitik bir arabaya motor koydurmak nekadar masraflı bir iş düşün bakalım.Sıfır motormu getirtceksin fransadan.Sanmıyorum çok zor olur.En uygunu piyasadan bi arabadan söktüreceksin oda araba fiyatına patlar.Edecek sana 2 araba maliyeti.Baştan çok yanlış bi işe girişmişsin.
    Hemen vazgeç yok paramda bol zamanımda bol diosan o ayrı tabi
  • 206 larda en sağlamı en güzeli RC 180 beygir ben böle bi konu açmıştım kimse ilgilenmedi ama araca bence yeni bi motor al komple diğerini de sat motoru ondan sonra üstüne bi 5000 ytl fln koy istediğini al kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

geçmiş olsun peugeot değilmi alayına ban

hele o 206 lar üflesem uçar

nolyo ya nie şimdi komple kötülüyosun ki alla alla almazsın olur biter arkadaş ben arabama toz kondurmam arkadaş noldu ki nie böle dion alla alla varsa bi kötü yönü açıkla ama böyle olmaz arkadaş eksiğini söle kötü olduğu yeri söle tmm ama böle alayına ban die bi yere varamassın
  • motoru değişmiş araba benim içime sinmez be abi seni bilmem ama
  • Amma cok elestirmissiniz adam almıs belki uygun fiyata almıs nolur yani yeniden motor yaptırsa biz haftada bir sıfır motor yapıyoruz ne zararı var yani 1 kişide cıkıp soylesin
  • kolay gelsin.
  • Bence git yetkili servise yaptır bi yeni motor.Turbo hayalini de hemen unut.
  • 12'ye aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssr206 -- 17 Ağustos 2006; 11:46:08 >
  • evet belki ağır kanlı, bira göbekli almanlarımız yada vız vız yapan japon markalarımız kadar kendimize yer edinememiş olabiliriz..bu caddelerde!! ancak üzerimize aldığımız elbiseyi (umarım ne kastettiğimi anlarsınız!!), damarlarımızda dolaşan enerjiyi en uç devirlere kadar aktardığımız o narin asfastta dokunduğumuz yerde iz bırakan bir marka olmak kolay değil ve eğerki maddiyatım yeter ise o otomobil ile nelerin, nelere değeceğini herkes görecek.. Sadece gazlamak için değil, oturduğum direksiyondan, dinlediğim motor sesinden keyif almak için böyle bir otomobil yapmaya gayret ediyorum.. Yardımcı olan ve yapıcı eleştirisi olan tüm herkese teşekkürler... ssr206

• E ne diyelim, hayırlısı olsun, kolay gelsin. Oktay abinin Tipo'su gibi sağlam bir makine bekleriz

Ama bu da 1 sene sürer herhalde..
  • Bu konudaki en guzel bilgiyi herhangi bir Peugeot yetkili servisine sor. Onlar sana en detayli bilgiyi vereceklerdir. Bu ise kendi basina kalkisman ileride daha buyuk sorunlara yol acabilir. Turboyu da o arabaya kurman bayagi zor olacaktir, hele iki turbo imkansiz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.