|
Bildirim
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 12 Nisan 2013; 13:04:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 12 Nisan 2013; 13:21:17 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 12 Nisan 2013; 16:48:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprivateturun -- 18 Nisan 2013; 17:15:38 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serpond -- 25 Temmuz 2015; 14:17:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2012 Duster kullanıyorum.Memur olduğumdan araba çok kullanmıyorum genelde haftada bir kez. Dün Arabamı çalıştırıp 200 metre gittikten sonra yağ lambası yanıp yanıp sönmeye başladı. Göstergede bir sorun var zannettim. Yaklaşık 300 metre gittikten sonra arabadan kesik kesik sesler (sürtme gibi) gelmeye başladı. Arabayı hemen kenara çektim rolantide ses kesildi. Kontağı kapatınca aynı sesle beraber araba istop etti. Arabadan inip baktığımda arabanın hızlı bir şekilde yağ eksilttiğini gördüm. Yaklaşık yarım litre ile 1 litre arası motor yağı durduğu yerde boşaldı. Acaba bu yüzden araba 1 km dahi gitmeden yatak sarmış olabilir mi? Araçtan gelen sesin sebebi ne olabilir? Sorunun sebebi nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |