Şimdi Ara

Motosiklet ehliyeti alma yaşı 17'den 20’ye çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Moku cikti insanları soğutmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birader kızma ama bu lafı hak ediyorsun "delinin biri bi kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış" inanmayın böyle haberlere
  • Haberleri takip etseydin ehliyet sınavlarında ve ehliyetlerde uygulanacak yeni sistemi görürdün kardeş.

• ulan zaten ehliyet almaya motorla/arabayla gidiyor millet.aptal aptal yasalar çıkarsalar ne olacak biz sürmeye devam ediyoruz
  • İzmir deyim burda adini hatirlamadigim bir surucu kursu motor direksiyon sinavina kendi motorunuzu getirmeniz gerekiyor demişti.
    Gerçi sizde haklisiniz bu ulkede ne yasalar çıktı da hayata gecmedi

• Motosikletlerde ehliyet yaşı 25'in altında olmamalıdır. Motosikletler uçak gibidir ve engel tanımaz. Bu yüzden sorumluluğu fazladır. Motosikletçi arkadaşları düşünerek böyle
    söylüyorum. Can kıymetli vaktimiz önemliyken motosikletler çok önem arz etmekte. Ben kendimi motosikletsiz düşünemiyorum. Bir uzuv gibi bende. Her an her yerde doyasıya motosiklet..! Fakat bazı motosikletçi arkadaşlara çok üzülmekteyim. Kazalar otomobillere kıyasla daha fazla olmakta. Ve dikkat ettiğimde çoğusunun yaşları 14 ila 20 arasında. Sorduğunuzda; bu kaza nasıl oldu diye? Doğru düzgün bir cevap bile veremiyorlar. Çoğusu "Gidiyordum ne olduğunu anlamadan takla attım, şarampole yuvarlandı, aniden tosladım, artçı yolcumdan kaynaklandı, motorsiklet arızalandı, frenleri patladı v.s. Bunlar neden? Çünkü gençlerimiz araçlarıyla ilgilenemiyorlar ve ehemmiyeti onlara anlatılmıyor. İlgilenemiyorlar çünkü motosiklet severler motosikletleriyle yolda ilerlerken çevrede ve şehirde absürt etki yapıyor diğer sürücülere. Sonuç olarak insanların olumsuz tavırlarına maruz kalınabiliyor. Öte yandan motosiklet sürücülerinin eğitime ve deneyim kazanacakları pistlere ihtiyaç var. Medyaya gelince durum burada anlattıklarımdan farksız. İlgi,samimiyet ve programlar yok denecek kadar az. Son zamanlarda "Altın Elbiseli Adam" adlı program yapıldı ve reklam programından farksız. Daha ciddi programlara ihtiyacım var şahsen. Keşifçi, öğretici, kampçı, seyahatçi v.b dallarda programlar olsaydı bugüne kadar ülke olarak motosiklette çağ atlamıştık. Ben bugün tv programı hazırlıyor olsaydım yerli belgesellere, canlı aktivitelere, programlara çokça önem vererek güzel bir tv yayın akışı sunardım. Zaten trafikte sorumluluk projesi diye bir proje hayata geçti. Umarım ilgi odağı olur her zaman. Sorumsuzluk, ilgisizlik ve cehalet kazaların en temel sebebidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminatorm -- 30 Ekim 2014; 20:01:31 >

• Okudum,haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: majeste0990

Okudum,haklısın

Sağol. Raputation'ımı isterim.
  • motosiklet kullanıcılarının %70 'nin ehliyeti yok zaten ister 15 ister 30 olsun bizim için hiç farketmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.