Şimdi Ara

Motosiklet Lastikleri Hakkında Herşey Burada Sorulabilir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
6
Favori
65.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ybr 125 için. Yağmurda ve normalde kaymayan hangi modeldir. Acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Honda spacy alfa icin kaliteli bir cift lastik ariyorum yagmurda kaymayan ama bulamiyorum. City griplerin ebatlari uymuyor. Orjinal ebatlarin disina da cikmak istemiyorum. Sizin bir tavsiyeniz var midir?

merhaba honda spacy 3.50-10 lastik ebatı olması lazım sizin scooter da. tercihini yine michelin olabilir. yeni modelleri var. S1 ve S83 modeli linklerini aşağıda veriyorum bir incele istersen. bu lastiklerin işinizi göreceğini düşünüyorum.

Michelin 3.50-10 51J S83 Scooter Lastiği
    Michelin S1 3.50-10 59J Scooter Lastiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 16:12:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sayokhan

hocam selamlar bajaj pulsar 200 ns için lastik arıyorum brigstone battlax a baktım normalde 100 ön 130 arka ama bu lastik 110 ön ve 140 arka sorun olurmu taksam eğer sorun olursa hangi lastiği önerirsiniz bütçem kısıtlı mümkün olduğunca uygun olması gerek bide sizin sitenizden almak istiyorum lastik yılları nedir ?

merhaba
    Her zaman motosikletlerde lastiklerin orijinal ebatlarıyla kullanılmasını tavsiye ederiz.
    o yüzden size de orijinal ebatlarında lastik kullanın diyorum. sitemizde lastik ebatlarını seçtiğinizde istediğiniz marka kombinasyonunda lastik seçimi yapabilirsiniz.

Motosiklet Lastikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 16:13:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: attci

Ybr 125 için. Yağmurda ve normalde kaymayan hangi modeldir. Acaba.

Michelin tavsiye edebilirim size. aşağıda linkler mevcuttur.

Michelin 2.75-18 42P Pilot Street Ön Motosiklet Lastiği
    Michelin 90/90-18 57P Pilot Street Arka Motosiklet Lastiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 16:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

quote:

Orijinalden alıntı: lastikal

quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

RKS titanic 150 için öneriniz var mı? Kısmet olursa bayram sonrası motosikleti alacam. Lastikleri sanırım iyi değil. Tavsiyeniz nedir?

BU MOTORUN LASTİK EBATLARINI SÖYLERSENİZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAYIM.

Ön Lastik: 90/90-17
    Arka Lastik: 110/80-17

Bi yerde kullanıcı yorumlarında yazmıştı, 100/90-17 ile 130/90-17 takılmış. Yol tutuş daha iyi oldu. Motosiklet açısından da sıkıntı yok demişlerdi.
    İlginiz için teşekkür ederim.

SENİN İÇİN KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPTIM. BOL SEÇENEK VAR SANA.

ŞİMDİ SÖYLEDİĞİN ÖLÇÜLERDE BİLİNDİK MARKA ÖN LASTİK YOK. O YÜZDEN KENDİ ÖLÇÜLERİNDE İSTERSEN UZAK DOĞU LASTİK MARKALARI VAR ONLARI ALACAKSIN. YADA ŞİMDİ SANA SÖYLEYECEĞİM LASTİKLERİ ÖN ARKA KOMBİNASYON YAPIP TAKACAKSIN Kİ EN İYİ SONUÇ BÖYLE ALABİLİRSİN.
    VE ALABİLECEĞİN MARKALI LASTİKLERİN KOMBİNASYONLARI DA AŞAĞIDA LİNKLERDE MEVCUT.

Ön Lastik: 100/80-17
    Arka Lastik: 130/70-17

MİCHELİN İSTERSEN
    Michelin 100/80-17 52S Pilot Street Ön Motosiklet Lastiği
    Michelin 130/70-17 62S Pilot Street Arka Motosiklet Lastiği

BRİDGESTONE İSTERSEN
    Bridgestone 100/80-17 52H Battlax BT45 TL Ön Motosiklet Lastiği
    Bridgestone 130/70-17 62H Battlax BT45 TL Arka Motosiklet Lastiği

METZELER İSTERSEN
    Metzeler 100/80-17 52S TL Lasertec Ön Motosiklet Lastiği
    Metzeler 130/70-17 62S TL Lasertec Arka Motosiklet Lastiği

PİRELLİ İSTERSEN
    Pirelli 100/80-17 52S TL MT 75 Ön Motosiklet Lastiği
    Pirelli 130/70-17 62S TL MT 75 Arka Motosiklet Lastiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 16:15:58 >

• Mesela 2.75 / 18 ön, 90 / 90 / 18 arka lastikleri olan bir motor için on / offroad dişli lastik önerisi yapabilir misiniz?
    Genelde bu ölçülere michelin plot street tavsiye edilmiş ama ben daha çok dişli biraz araziye gidebilecek bişiyler bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnrt

Mesela 2.75 / 18 ön, 90 / 90 / 18 arka lastikleri olan bir motor için on / offroad dişli lastik önerisi yapabilir misiniz?
    Genelde bu ölçülere michelin plot street tavsiye edilmiş ama ben daha çok dişli biraz araziye gidebilecek bişiyler bakıyorum.

hem asfaltta hem stabilize zeminlerde Pirelli Dura Traction modeli lastiği alabilirsin. bunu tavsiye edebilirim. aşağıda linkleri mevcut. 2 haftaya kadar stoklara girecek.

Pirelli 2.75-18 42P TL Dura Traction Ön Motosiklet Lastiği
    Pirelli 90/90-18 57P RF TL Dura Traction Arka Motosiklet Lastiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 16:17:18 >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ademgaddar

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba DH üyeleri. motosiklet lastikleri ile ilgili kullanıcılar internette pekçok yerde araştırma yapmaktalar. kimi doğru kaynaklara bakarken çoğu kullanıcıda malesef yanlış bilgileniyor. hem bunun önünen geçmek hemde motosiklet sürücülerine yardımcı olmak için bu konuyu açmakta fayda gördüm. Sorusu olanlar özel mesaj yerine bu konuya yanıt verirlerse daha iyi olur. sorusu olanlar motosikletinin marka modelini ve yılını yazarlarsa daha iyi olur.

hocam merhaba ben cb 125 e ye biniyorum şamyelli normalde irc tubeless lastik taktım yolda janttan çıktı ama netten bakıyorum herkes tubeless kullanuyo ve sorun yok bunun sebebi nedir bu 1. sorum 2. si ise kış lastiğini yazın kullanmak sıkıntı yaratırmı

kullandığın lastik ebatları nedir motorun üstünden bakarak söylermisin. ön ve arka lastiği ayrı ayrı.

önde 2 75 18 yazıyor onu anlamadım ama arkada 90 90 18

eğer sorun devam ederse michelin var

Michelin 90/90-18 57P Pilot Street Cruiser / Committer Arka Motosiklet Lastiği

Michelin 2.75-18 42P Pilot Street Cruiser / Committer Ön Motosiklet Lastiği

hem Tubeless hemde Tubetipe olarak kullanılabilen bir lastik.

ayrıca sizin ırc ler kışlıksa sökün yazlığa geçin şimdi.

ama dediğim gibi yolda giderken çıktı bu lastikle aynı boyutta sonra içerisine şamyel koydular öyle kullanıyorum bu lastiği alıp takarsam yine çıkar öyle değilmi

aldığınız yere bence bir söyleyin sorunu. belki iç lastik geniş gelmiş olabilir. sizde fazla hava bastıysanız haliyle çıkmıştır diye düşünüyorum. ama aldığınız yere bir söyleyin yine baktırın. normal bir durum değil lastiğin çıkması.

yok ilk tubeless kullanırken çıktı ondan sonra iç lastikle kullandım şuan sorun yok ama tubeless kullanabılırmıyım dıye merak edıyorum yine çıkarmı acaba

ama şu anda böyle memnunsanız devam edin. sonuçta denerken kaza yapmak var. denemeyin bence.

arkadas iç lastikle araç kullanmak bence intahar etmekle es deger.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Honda spacy alfa icin kaliteli bir cift lastik ariyorum yagmurda kaymayan ama bulamiyorum. City griplerin ebatlari uymuyor. Orjinal ebatlarin disina da cikmak istemiyorum. Sizin bir tavsiyeniz var midir?

merhaba honda spacy 3.50-10 lastik ebatı olması lazım sizin scooter da. tercihini yine michelin olabilir. yeni modelleri var. S1 ve S83 modeli linklerini aşağıda veriyorum bir incele istersen. bu lastiklerin işinizi göreceğini düşünüyorum.

Michelin 3.50-10 51J S83 Scooter Lastiği
    Michelin S1 3.50-10 59J Scooter Lastiği

Ön 90 90 12
    Arka 100 90 10 hocam.

Uygun olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben buradan yazayım da google'de arama yapanlar görür. Racing motorlar için konuşuyorum. Virajı güzel olsun kışında işime yarasın diyorsanız Pirelli Diablo Rosso II. Ben virajcıyım ıslak zemin tutuşu çok önemli değil yeterki virajlarda beni kurtarsın diyorsanız Pirelli Rosso Corsa. (Piste de bu tekerle girdim ön teker 1mm kalana kadar yatırdım dahasında arka teker kayıyor.) Benim işim viraj gezip tozma değil yolda en iyi tutuşu sağlasın diyorsanız. Pirelli Supercorsa SP veya SC1-2

Küçük motorlar için, örneğin CBR 125-250 R125-250 Rosso II en ideal lastiktir. Sakın IRC ile dolanmayın canınızdan olursunuz. Lastik diye poşet eritip şekil vermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egemen|54|

Ben buradan yazayım da google'de arama yapanlar görür. Racing motorlar için konuşuyorum. Virajı güzel olsun kışında işime yarasın diyorsanız Pirelli Diablo Rosso II. Ben virajcıyım ıslak zemin tutuşu çok önemli değil yeterki virajlarda beni kurtarsın diyorsanız Pirelli Rosso Corsa. (Piste de bu tekerle girdim ön teker 1mm kalana kadar yatırdım dahasında arka teker kayıyor.) Benim işim viraj gezip tozma değil yolda en iyi tutuşu sağlasın diyorsanız. Pirelli Supercorsa SP veya SC1-2

Küçük motorlar için, örneğin CBR 125-250 R125-250 Rosso II en ideal lastiktir. Sakın IRC ile dolanmayın canınızdan olursunuz. Lastik diye poşet eritip şekil vermişler.

BİLGİLENDİRMEN GÜZELDİ. TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

TVS apache için hangi ölçülerde hangi lastik markalarını öneriyorsunuz ? Teşekkürler.

90/90-17 ve 100/80-18 olaması gerekiyor orijinal lastik ölçüleri. ön arta takım IRC de ve diğer marklarda üretiliyor. ama bildiğimiz markalarda michelin pirelli vs markalarda yok bu ebat. TVS Apache için IRC araştır istersen alabileceğin lastik budur. çin mallarını almaktansa IRC alman faydalıdır.

Geç cevap için kusura bakmayın pek vaktim yoktu ve bu süre içinde biraz araştırma yaptım. Sanırım apachenin lastiklerinin boyutu farklıymış o yüzden seri lastik bulması zor oluyormuş fakat IRC için olumlu yorum pek yok. Metzeller uygun varmış galiba , hangisi daha mantıklı olur Michelin , pirelli vb. arasından ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 6 Ağustos 2015; 2:38:18 >

• Ktm Duke 200 / 2014 model.

Pirelli Diablo Rosso 2 ve Metzeler M5 modelleri üzerinde duruyorum.
    Tavsiyenizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Ktm Duke 200 / 2014 model.

Pirelli Diablo Rosso 2 ve Metzeler M5 modelleri üzerinde duruyorum.
    Tavsiyenizi bekliyorum.

M5 den ziyade Pirelli Diablo Rosso 2 tavsiye ederim. çünkü metzelerde M7 RR çıktı ama şuanda sizin lastik ebatlarınız yok M7 modelinde.
  • merhabalar. crf 250 için asfalta uygun en ideal lastik sizce hangisidir ? çok pahalı olmazsa sevinirim:)
  • Honda cbr250 alacağım. Fakat biraz araştırdım, motorla gelen lastik standart lastikmiş yani dandikmiş. İstanbulda kullanmak için lastik önerebilir misin? Herhalde karların erimesinden sonra tekrar kar yağana kadar kullanırım motoru. (İlkbahardan kışa kadar yani)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oandb

merhabalar. crf 250 için asfalta uygun en ideal lastik sizce hangisidir ? çok pahalı olmazsa sevinirim:)

lastik ebatlarınız 90/90-21 ve 120/80-18 ise michelin sırac modelini önerebilirim. sonuçta yüksek motor sizinki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Honda cbr250 alacağım. Fakat biraz araştırdım, motorla gelen lastik standart lastikmiş yani dandikmiş. İstanbulda kullanmak için lastik önerebilir misin? Herhalde karların erimesinden sonra tekrar kar yağana kadar kullanırım motoru. (İlkbahardan kışa kadar yani)

110/70 - 17 VE 140/70 - 17 alacağınız lastik ebatları bunlar. önerim Bridgestone BT45 veya Michelin Pilot Street modeli lastiklerdir.

Michelin Pilot Street ön arka lastikler
    Michelin 110/70-17 54S Pilot Street Ön Motosiklet Lastiği
    Michelin 140/70-17 66S Pilot Street Arka Motosiklet Lastiği

Bridgestone BT45 ön arka lastikler
    Bridgestone 110/70-17 54H Battlax BT45 TL Ön Motosiklet Lastiği
    Bridgestone 140/70-17 M/C 66H Battlax BT45 TL Arka Motosiklet Lastiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikal -- 5 Kasım 2019; 16:19:4 >
  • Merhaba,
    2 yıldır mobilet kullanıyordum. Mobileti sattım. 1-2 ay içinde Sıfır Honda CBR 125 alacağım. Motoru çok araştırdım benim için şuan en iyisi bu.
    Ben şekilci ve hız yapan biri değilim. Güvenli sürüşü seviyorum.
    Motorun lastikleri için herkes çok kötü demiş bunun için ekstra bütçe hazırladım. Yani param var.
    Honda CBR 125 için güvenli, iyi viraj alan, iyi tutan ve dayanıklı lastik ölçüsünü ve markasını yazar mısınız? Ücreti yüksek olabilir bütçem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga224 -- 13 Ağustos 2015; 20:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga224

Merhaba,
    2 yıldır mobilet kullanıyordum. Mobileti sattım. 1-2 ay içinde Sıfır Honda CBR 125 alacağım. Motoru çok araştırdım benim için şuan en iyisi bu.
    Ben şekilci ve hız yapan biri değilim. Güvenli sürüşü seviyorum.
    Motorun lastikleri için herkes çok kötü demiş bunun için ekstra bütçe hazırladım. Yani param var.
    Honda CBR 125 için güvenli, iyi viraj alan, iyi tutan ve dayanıklı lastik ölçüsünü ve markasını yazar mısınız? Ücreti yüksek olabilir bütçem var.

Michelin pilot street modelini önerebilirim. çok yüksek bütçeye gerek yok zeten bu motordaki lastik için hayırlı olsun şimdiden. motoru aldıktan sonra lastik ebatlarına sitemizden bakıp fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.