Şimdi Ara

Motosikletimle giderken araba sıkıştırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İki taraftan da öküz çıkabiliyor. Önemli olan insanlık. Altandaki taşıtın cinsi değil. Defalarca gördüğüm bir şeyi paylaşmak istiyorum.

Yenibosna Star City'nin oradan yukarı çıkarken İhlas Yuva sitelerini yukarı 100 metre geçince sağda sıra ile binalar var. O binaların altında iki tane pizzacı dükkanı var. Biri Domino's. Diğeri Little Caesar's. Bunların moto kuryeleri var. Yukarı doğru çıkan geniş kaldırımı babalarının yolu gibi kullanıyor moto kuryeler. Başlarda çok kızıyordum. Yoldan gitsene öküz diye bağırıyordum arkalarından. Duymuyorlar tabi. kaskı takmışlar. Son surat gidiyorlar.

Sonra düşündüm. Hak verdim. Çünkü siparişi yarım saat içinde yetiştiremezse o siparişi cebinden ödeme durumu söz konusu. Aşağı tükürsen sakal. Yukarı tükürsen bıyık durumları yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

İki taraftan da öküz çıkabiliyor. Önemli olan insanlık. Altandaki taşıtın cinsi değil. Defalarca gördüğüm bir şeyi paylaşmak istiyorum.

Yenibosna Star City'nin oradan yukarı çıkarken İhlas Yuva sitelerini yukarı 100 metre geçince sağda sıra ile binalar var. O binaların altında iki tane pizzacı dükkanı var. Biri Domino's. Diğeri Little Caesar's. Bunların moto kuryeleri var. Yukarı doğru çıkan geniş kaldırımı babalarının yolu gibi kullanıyor moto kuryeler. Başlarda çok kızıyordum. Yoldan gitsene öküz diye bağırıyordum arkalarından. Duymuyorlar tabi. kaskı takmışlar. Son surat gidiyorlar.

Sonra düşündüm. Hak verdim. Çünkü siparişi yarım saat içinde yetiştiremezse o siparişi cebinden ödeme durumu söz konusu. Aşağı tükürsen sakal. Yukarı tükürsen bıyık durumları yani.

Hocam geç getirince cebinden ödemiyor. Dominosun sitesinde yazıyordu. Onların yaptığı gerçekten öküzlük.

• Ziyaaaaa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

İki taraftan da öküz çıkabiliyor. Önemli olan insanlık. Altandaki taşıtın cinsi değil. Defalarca gördüğüm bir şeyi paylaşmak istiyorum.

Hocam geç getirince cebinden ödemiyor. Dominosun sitesinde yazıyordu. Onların yaptığı gerçekten öküzlük.

Örümcek Adam 2 filminde Tobey Maguire cebinden ödemişti. Her yerde aynısı zannediyordum. Ceplerinden ödemiyorlarsa o zaman ben de yolu kullanmadıkları için öküzler diyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.