Şimdi Ara

Mount and Blade Warband EFSANE TLD MOD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir mount and blade warband ve fire and sword oyunlarını gerek modlu gerek modsuz oynadım ama insan zaman zaman rutinleşen hareketler nedeniyle oyundan sıkılabiliyor suan 1.5 2 aydır mount blade vb türevlerini modlu modsuz oynamadım.

Bu süreç içinde eskiden beridir oynadığım ''İstanbul Kıyamet Vakti'' isimli ilk türk MMOPRG yapımı olan istanbulda kıyamet temalı bu oyuna tekrar döndüm ve oynamaya başladım bu oyunada bi türlü yeni bölge getiremediler herşeyim tam oyunda yapılabilecek en güçlü 3 sınıf karakterede sahibim ''BÜYÜCÜ ŞİFACI SAVAŞÇI'' klan savaşları var oyunad ''PVP gibi düşünebilirsiniz'' ama buda zaman içinde insanı sıkıyor.

Ben sağlam bir orta dünya hastasıyımdır canım Pelennor çayırlarınadki rohirrim ordusunun orkları ezişini izlemek istedi ve theodenin o efsanevi moral konusmasını duymak neyse youtube'den videoyu izledim video bitince benzer videolar çıkıyor ya orda gözüme mount bladenin orta dünyaya göre dizayn edilmiş bir modu carptı direk ilgimi uyandırdı ve izledim suana kadar gördüğüm en başarılı mod hatta buna mod demek bile hakaret olacaktır diye düşünüyorum adamlar resmen başka bir oyun yapmışlar orta dünya haritasını gözünüzde canlandırın aynısının mount blade tarzında düşünün gözlerinzide ki parıltıyı görür gibiyim ağzınızın suyu aktı dimi

Modumunuz ismi The Last Day of Third Age

100 de 100 Orta dünya haritasıan sadıktır bu mod

İyilerde Cüceler insanlar ve elfler var

Buralarda kendi içinde seçeneklere açılıyor

Elfleri seçerseniz Mirkwood , Lothroien ve Rivendell diyarları cıkıyor

Cücelerde Erebor ve Demir dağlar var

İnsanlarda ise Dale şehri gondorun şehirleri west Osgiliath (East Düşmanın elinde) Ve güneydeki denizin altında ki diğer gondor krallıkları bir sürü kale var , Kuzeyde ki dünedainler bile var

+ olarak rohan ve beorn ırkı var ancak beorn ırkı ayıya dönüşmüyor ki dönüşse en güçlü ırk bu olurdu ve oyunun tadı kacardı bunlar vahşi insanlar şeklinde dizayn edilmiş.

Moda bayıldım Miğfer dibi , Edoras Erebor dale , göl şehri , mordor , baradrim , isengard hatta morianın yolu labirent gibi gizli kapıdan giriyorsunuz harika , dünedainler mekanlar harika modellemeler falan müthiş.

Kötülerde çok çeşitli haradrimler mordor isengard uruk orc seçimi ve doğulu kötü insanlar.

Arkadaşlar modun videosu burada;

Modu nasıl kuracağınızı detaylı şekilde açıklayan video ;

EDİT: Bu millet ölümü la kimseden entry gelmemiş

Biri şu modu çevirse cennetlik olur ne dua ederim var ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 20 Şubat 2015; 22:27:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.