Şimdi Ara

Mount And Blade Warband Kralların Kızı İle Evlenmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
57.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim Kral Harlaus (Svadya Kralı) İle İlişkim %100 Ancak Genede Kızını Vermiyor.. Kızıyla Evlenmenin Bir Yolu Var Mı Yoksa Öğlesine Mi Koymuşlar..? Çünkü Deliricem, Her Şeyi Denedim Ancak Bir Türlü Beceremedim..

• kızıyla konuştun mu ?
  • Bütün Oyunda(Karakter Penceresi, Şehirler, Kaleler, Köyler, Meydanlar, Hanlar, Gezginler, Gezgin Şairler, Taht Talep Edenler) Hiç Bir Yerde Bulamadım.. İzi Bile Yok.. Kral Başka Planım Var Demese Çocuğunun Olduğuna Bile İnanmicam..
  • Bak kraliçe vs. birisine sormalısın ondan sonra ozanlar var hanlarda onlardan şiir öğren öbürtürlü imkansız
  • Kral kiziyla evlenmeyi suana kadar hic basaramadim. Ve tahti sana birakir diye evlenmeyi dusunuyosan bildigim kadariyla oyle bisey olmuyo o yuzden fazla zorlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral Harlaus un şehrinde turnuva yapıldığı zaman kalede bulabilirsin kızını.turnuvayı kazan ona ithaf et falan tavla ilerliyo zaten işler ordan sonra.ama öyle krallığı sana bırakmak gibi bi durumu yok tabi
  • Arkadaşlar Dediğiniz Her Yolu Denedim Ama Kız Hiç Bir Yerde Yok.. Sanırım Öylesine Konmuş..!

*****Total War Ustası*****
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlişkin iyi olabilir ama öncelikle o krala bağlı olmalısın yani o kralın derebeyi olmalısın sonra ilişkilerin iyi olması lazım..

Yanlış hatırlamıyorsam bütün bunlar olduktan sonra her hangi bir derebeyi, kendi kalesinde ziyafet düzenlediğinde, doğal olarak turnuva filanda oluyor, o zaman kaleye gideceksin ve kızı orada bulabilirsin ama yine bulamassan o kalede biraz bekle kızlar hemen gelmiyor :)

Tavsiyem; kızla konuşmadan önce şiir öğren, turnuvaya katıl ve kazan sonra kızla konuştuğunda onunla da ilişkini güçlendirmek için turnuvayı ona ada, şiir söyle falan... :)

Not : Kızla evlendikten sonra, eğer sana ait kalen varsa kız oraya gider, yoksa kızı babasının kalesinde bulursun :)
    Bazı kızlar babasının onayı olmamasına rağmen evlenebilir yani seninle kaçabilir..
    Hee bide o krallıktan istifa edersen kız yine seninle evli kalır ancak bir kale almadan kızı göremezsin. :)
    Dip not : Ben hep "Sarranid"den leydi safiya ile evleniyodum.. En güzeli oydu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raggon -- 7 Şubat 2013; 3:35:36 >

• O Davetlere Kralın Kızı Gelmiyor.. Diğer Kızlrla Evlenmek Kolay Ama Kralın Kızı Ortalarda Yok.. Kuleye Mi Kapattı Naptı
  • Hocam şu şiir olayı turnuva olayı bunlarla oluyor bu iş başka türlü olmuyor ben ilk önce derebeyliği yaptım herkese kendini tanıtacaksın sonra biyer fethet kendi krallığını kur benmki Osmanlı İmparatorluğuydu haritadaki heryeri fethettim karımıda bakan olarak atadım kendi devletimin bşına tüm derebeyleri kovdum
    Arkadaş falan ediniyoruz bazen hanlardan falan onları dereey yaptım süprdi ya :)
  • Yapabileceklerinizi Madde Madde Açıklıyorum.

Öncelikle babasıyla konuşun. (Babasından görev alın onla savaşlara katılın arkadaşlık moralini yükseltin.)
    Sonra Kızla Konuşun. (Sadece Konuşun )
    Sonra Babasından kızı isteyin.
    En son olarak turnuvalara katılın. İthaf Edin. İltifat edin. Şiirler Okuyun.
    Babası Kızar İse krallığa savaş açıp kızı kaçırın.
  • adamla dalgamı geçiyorsunuz adam (((((KRALIN KIZI))))) diyor diğerlerini söylemiyor
  • arkadaşlar ben bi kale aldım ve derebeylerimden birinine verdim ve ona evlenme teklif ettim kabul etti ve nişanlı görevide geldi ama evlenemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.