Şimdi Ara

Mount dropları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bu Arathide rarelerden düşen mountlar, gün aşırı 1 kere denemeylemi oluyor yoksa, sürekli saatlerce farmlasak düşme şansı varmı.

• Günlük 1 kez loot alınabiliyor rare elite'lerden. Her sabah 10'da resetleniyor.
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.

Reins of the Heavenly Onyx Cloud Serpent - Dropped by Sha of Anger. bunda damı durum aynı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 24 Şubat 2020; 16:21:4 >
  • Sha of Anger world boss, ondan haftada 1 kez loot alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Günlük 1 kez loot alınabiliyor rare elite'lerden. Her sabah 10'da resetleniyor.
    Arathi ve Darkshore'da bir kaç rare haftada bir kez loot atıyor diye hatırlıyorum. Darkshore'da Alash'anir (oyunda çift başlı bir kuş türü mount) haftada bir kez loot atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parqual -- 25 Şubat 2020; 21:58:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BfA'nın diğer rare'leri gibi sanmıştım, şimdi baktım söylediğin doğru. Her Warfront döngüsünde 1 kez loot alınabiliyormuş.
  • Konu da açıklanmış gerçi ama bende bir ek bilgi iliştireyim,
    rare olmayan ortalıkta boş boş dolaşan bir kodo var denk gelirseniz sağ tık yapıp yakalıyorsunuz ve size mount olarak çantanıza düşüyor.
    Tipsiz felan ama sayı/ahci için +1 sonuçta.
    Darkshorede bulunuyor ismi "Frightened Kodo"

/cleartarget
    /tar Frightened Kodo
    /stopmacro [noexists]
    /script PlaySound(8959)
    /run RaidNotice_AddMessage(RaidBossEmoteFrame,"Frightened Kodo!", ChatTypeInfo["RAID_WARNING"])

bu makroyu spamlayarak kolayca bulabilirsiniz,
    yada npcscan addonuna "148790" ekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.