Şimdi Ara

mountain lion&apple tv& led tv hayal kirikligi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum ben diski degistirdigimde Lion bile yoktu sanirim. Snow Leopardda da T.R.I.M. destegi yoktu. Bazilari bilgisayar sleep moda gecmiyor da diyordu kapagi kapatinca... Tabi 1.5 yildir cok sey degismis olabilir. Uyumlulugu teyit etmekten zarar gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

Dostum ben diski degistirdigimde Lion bile yoktu sanirim. Snow Leopardda da T.R.I.M. destegi yoktu. Bazilari bilgisayar sleep moda gecmiyor da diyordu kapagi kapatinca... Tabi 1.5 yildir cok sey degismis olabilir. Uyumlulugu teyit etmekten zarar gelmez.

ocz ssd nin 1.4 firmware ine sahip urunlerde uyku modunda sorun cıkarıyor, firmware guncellemesini 1.5 e cektikten sonra sorun halloluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff

quote:

Orijinalden alıntı: trineux

Dostum ben diski degistirdigimde Lion bile yoktu sanirim. Snow Leopardda da T.R.I.M. destegi yoktu. Bazilari bilgisayar sleep moda gecmiyor da diyordu kapagi kapatinca... Tabi 1.5 yildir cok sey degismis olabilir. Uyumlulugu teyit etmekten zarar gelmez.

ocz ssd nin 1.4 firmware ine sahip urunlerde uyku modunda sorun cıkarıyor, firmware guncellemesini 1.5 e cektikten sonra sorun halloluyor...

Demek ki sorunu cozmusler. Tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.