Şimdi Ara

Mountain Lion kurulu geliyor tekrar satın alma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Macbook Pro Retina Ekran 15" sahibiyim. Mountain Lion kurulu gelmekte ve ben de her zaman USB de kurulu hazır yükleme diski oluşturmak istiyorum.

1. Bunun için satın almak zorunda mıyım?
    2. İnternetten indirdiğim herhangi bir Mountain Lion sürümünü kurabilir miyim?
    3. İnternette indirdiğim sürümün içinde Türkçe var mıdır yoksa kendisi update ederek Türkçe sürümünü indirir mi?
    4. İnternetten indirilen sürüme güvenebilir miyiz ve temiz bir şekilde elinizde bunun için paylaşacağınız link var mı?

• Bendede satın al ibaresi çıkıyor ama hiç bir ücret ödemedim internet recovery yaparken.
  • https://uptodate.apple.com/UtdPrepareAction?program=Mountain%20Lion&locale=tr_tr

bende de yüklü gelmişti ama satın al butonu çıkıyordu. bu şekilde hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Bendede satın al ibaresi çıkıyor ama hiç bir ücret ödemedim internet recovery yaparken.

internet recovery de bir sorun yok çok şükür harici bir yükleme usb diski oluşturmak amacım.

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunfeyekun

quote:

Bendede satın al ibaresi çıkıyor ama hiç bir ücret ödemedim internet recovery yaparken.

internet recovery de bir sorun yok çok şükür harici bir yükleme usb diski oluşturmak amacım.

teşekkür ederim.

Time machine'i niye terchi etmiyorsunuz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kunfeyekun

quote:

teşekkür ederim.

Time machine'i niye terchi etmiyorsunuz ?

internetten indirmesini beklemek istemiyorum ilk yüklemeyi yaparken.

bir de şimdi 3TB ve 1TB usb 3.0 harddiskler aldım. Temiz bir kurulum yaptıktan sonra time machine'i masa üstü depolama alanı olarak düşündüğüm 3TB lık bölüm içinde Time Machine bölüntülemesi yaparak kullacağım zaten sonra da bootcamp ile windows yüklemesi de yapacağım. Parallels Desktop 8 var ama bir de bootcamp i denemek istiyorum.

Benim derdim şu an o kurulum aşamasını hızlıca geçmek. Malum internetten indirirken yavaş indiriyor. İnternette hızım 16mbit ama gene de beklemek istemiyorum ve elimizin altında bir tane hazır yükleme kopyasının olmasını istedim.

bu şekilde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.