İnsaf kardeşim yani 1 yılda değiştir ne kadar züğürt adamlarsınız git 1 çift al duracell pil en fazla 5 tl tak gitsin 1 yıl
60 lira bi fareye vereceksem pil mil değiştirmem arkadaş. züğürtlükle alakası yok. bunu alırken ne dediler? 3 yıl. yakarım lan logitech'i !!1!1!1!11!!!
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
pili biyere koyup hiç ellemesen yine 1 yılda boşalır kendi kendine
4 yıl önce projeksiyonun kumandasına taktığım pilleri hala kullanıyorum kullanmadığım zamanlarda pilleri çıkartarak.
quote:
Orijinalden alıntı: moyku
quote:
Orijinalden alıntı: Levopron
mouseyi yan yatır.
İnsaf kardeşim yani 1 yılda değiştir ne kadar züğürt adamlarsınız git 1 çift al duracell pil en fazla 5 tl tak gitsin 1 yıl
60 lira bi fareye vereceksem pil mil değiştirmem arkadaş. züğürtlükle alakası yok. bunu alırken ne dediler? 3 yıl. yakarım lan logitech'i !!1!1!1!11!!!
iyice oku.. * yazıp karınca gibi yazmışlardır 1 saat kullanımda ortalama giden süre gibisinden sen 3-4 saat başından kalkmazsan açar oyun da oynarsan 1 yıl anca gider.Hem 60 tl vermeye gerek yok ben aldım m195 26 tl 1 yılda 1 değiştiriyorum 1 yılda 1 5 lirayı çok görene züğürt bile denmez 1 yıl sonra yemin edeirm pilini ben göndercem bu kadar fakirsen
firmaya dava aç 2 pil parasını bedavaya getir dava masrafları ne tutar bilmem forumda avukat vardır herhalde
Dar gelirligin anlami yok yeni mouse al ?
aynısı bendede var mousenin marttamı ne almıstım şu anda %78de pil ömrü 15 saat pc açık genelde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme