|
Mouse arayış ( FPS )
-
-
simetrik mausmu seviyosun yoksa sağ el uyumlumu o önemli. rival 3 ve viper mini boyut olarak tamamen aynı kasalar neredeyse. ikisi de kinzudan hem boy hem yükseklik olarak biraz büyük. deathadder mini de çok yakın boyutlara sahip. bende şu an deathadder mini var ve aşk yaşıyorum kendisiyle. öncesinde de 10 yıl kinzu kullandım.
-
Ya sağ el veya iki el farketmez zaten kinzu kullanmışsın biliyorsun bana deadhadder yüksek geldi ön kısmı sensei ten alamayacagım ıcın en yakın viper mini duruyo rival 3 arasında 3mm uzunlık fark var mesela -
Sensei Ten, Kinzu'dan 3mm yüksek. kinzu'ya alıştıysan büyük gelir diye düşünüyorum. viper mini ile rival 3 birbirinin çok benzeri kasalar. tek fark, viper mini, rivaldan 4 mm kadar yüksek. boy farkına takılma.
-
Çok kafam karışık ne alsam diye rival ile viper arasında gidip geliyorum kafayı yicem😂 -
quote:
Orijinalden alıntı: can_celikSensei Ten, Kinzu'dan 3mm yüksek. kinzu'ya alıştıysan büyük gelir diye düşünüyorum. viper mini ile rival 3 birbirinin çok benzeri kasalar. tek fark, viper mini, rivaldan 4 mm kadar yüksek. boy farkına takılma.
Razer DeathAdder Essential alınır mı sence? fiyatının hakkını verir mi?
-
ömür bakımından diyosan, eğer bir darbe görmezse mouse ömürlük bir elektronik alet zaten. switch i bozulduğunda bir elektrikçiye gidip yeni switch taktırıp devam ediyorsun. ama deathdder elite in kasası eline uygun olurmu olmazmı ona bişey diyemem. kişiden kişiye değişir böyle şeyler. ben biliyorum mesela elime uygun kasanın yaklaşık ölçülerini, yeni bişey deniyeceksem ona göre karar veriyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: can_celikömür bakımından diyosan, eğer bir darbe görmezse mouse ömürlük bir elektronik alet zaten. switch i bozulduğunda bir elektrikçiye gidip yeni switch taktırıp devam ediyorsun. ama deathdder elite in kasası eline uygun olurmu olmazmı ona bişey diyemem. kişiden kişiye değişir böyle şeyler. ben biliyorum mesela elime uygun kasanın yaklaşık ölçülerini, yeni bişey deniyeceksem ona göre karar veriyorum.
hocam elite değil essential'i almayı düşünüyorum, elite bayağı pahalı
V2 Mini ve Essential arasında kaldım, Razer alacağım o kesin
mini alırsam küçük gelir endişesi var,
Essential alırsam ise eski bir mouse çok da sıcak bakamadım
elimin boyutu: 17/16 - 10/9cm
-
quote:
Orijinalden alıntı: josrdrhocam elite değil essential'i almayı düşünüyorum, elite bayağı pahalı
V2 Mini ve Essential arasında kaldım, Razer alacağım o kesin
mini alırsam küçük gelir endişesi var,
Essential alırsam ise eski bir mouse çok da sıcak bakamadım
elimin boyutu: 17/16 - 10/9cm
Alıntıları Gösterelinin ebatına göre bi öneride bulunamam ama daha önce kullandığın mouseun ebatlarını ölçüp onun eline nasıl geldiğine göre bir tercihte bulunabilirsin. çoğu gaming markası mouse un yükseklik genişlik uzunluk bilgisini koyuyor ürün sayfasına.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X