Şimdi Ara

Mouse arayışındayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimumum 100 tl'ye bir mouse arıyorum büyük olmassa sevinirim.Main adc tavsiye mouselarınız varsa yardımlarınız için teşekkürler.Birde neden o mouse onuda söylerseniz sevinirim :)

• X7 hem ucuz hemde kaliteli fiyatına göre.macro için falanda ideal,elide terletmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logitech g100 yada 300 lolde ekipmana aşırı para harcamaya gerek yok onun yerine ekran kartı ve ya ssd daha iyi çözüm
  • piyasada fazla yok ama bulabilirsen ms 1.0 iyi gidiyor akıyor resmen
  • G300s çünkü ben kullanıyorum op
  • Yorumlar için teşekkür ediyorum çoğu arkadaşımın bahsetmesiyle ve birazda kendi araştırmam ve sizlerden gelenlerle birlikte sanırım G300s alıcam şimdi klavye bakma vakti :D
  • Logitech tercih edebilirsin bence mouse için. Logitech'in ekipmanları bana daha rahat geliyorlar.
  • g300s

• The black rose shall bloom ones more

• bi arkadaş ayrıntılı şekilde yazmıştı.mouse tutuş şekillerine göre hangi mouse u tercih etmelisin.hangi oyun vs.
    ben ilk başta g500s kullanıyordum.gerçekten de güzel bir mouse .ancak benim mouse tutuş şeklim fingertip oldugu için elime büyük geliyordu.yine oynuyordum ama bi süre sonra parmaklarımı ve elimi yoruyordu.ayrıca hareket kabiliyetimi zorluyordu bazı noktalarda.o yüzden kendime daha küçük bir mouse olan g300s aldım.razer'ın abyssus gibi bir modeli de vardı o da uygundu.sana tavsiyem ne çeşit bir mouse kullanıyorsan ona göre tercih et.ilerde sıkıntı yaşarsın belki.
  • G302 Daedolous Prime MOBA Gaming Mouse.

Kendim de bunu kullanıyorum.Şiddetle öneririm.Fiyatı 100-150 TL arasında.
  • eline oturabilecek bir mouse al o yeter
  • G100 teknosa vatan da yok yahu bulamadim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.