Şimdi Ara

Mouse Basılı Tutma Sorunu (Anlayanlar Lütfen Yardım Etsin Deli Etti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Bilgisayarımda gerçekten beni sinir eden bir sorun var. Şimdi sorunum şöyle: Cs Go olur, Rainbow olur bu oyunlarda mesela silahı sürekli ateşlemek için mousea basılı tuttuğumda mouse surekli basmıyor. Yaklaşık 4 5 mermi attıktan sonra mouse yaklaşık 2 saniyeliğine takılıyor. O süre zarfında mouse çok rahat şekilde dönebiliyor ama ateş edemiyorum. Mouse Rival 110du. Eskidiği için böyle bir sorun vardır dedim Logitech G502 aldım yine aynı. Sorun düzelmeyince G502yi iade edip Razer Deathadder V2 aldım belki bana gelen G502 de sorunludur diye ama bunda da aynı. Yani sorun mouseta değil bilgisayarda emin oldum böylelikle ama ne yaptıysam yaptım düzeltemedim. Gerçekten oyunlardan hiçbir keyif alamaz oldum. Arkaladığım adamı taramak istiyorum 3 mermim gidiyo sonra mouse takılıyo adam arkasına dönüp beni vuruyo böyle anlattığım zaman ne kadar sinir bozucu olduğunu anlarsınız sanırım. Esetle, Kasoerskyla, McAfee ile ve Windows Defender ile tarama yaptım bilgisayara virüs bulamadı ki bulamaması normal çünkü torrent kullanan bir insan değilim. Oynadığım oyunları satın alıp oynuyorum. Bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var...

• usb portlarında sorun vardır aklıma başka bir şey gelmiyor

text aç bir tane ekran klavyesini aç basılı tut bir harfe dediğin gibi takılıyorsa ya bu aldıgın mouse de bozuk ya da portlar bozuk. bunu farklı bir pc de de dene.

portlar için bios ayarlarına bak ve güç planı ayarlarına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 13 Mayıs 2020; 20:22:30 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm usb portlarında denedim sonuç yine aynı. Bilgisayar kullanma hevesik kacti yemin ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözebildiniz mi sorunu? Bende de aynı durum oluyor.
  • Keşke... Hala sinir olmaya devam ediyorum.

• Mouse bitmis :) ben de bugun G502 mouseme veda ettim -)
  • MitraAOE M kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun mousela alakası yok, eminim. Ben de ilk başta mouse olarak düşündum ve hem kendim 2 tane mouse aldım (Birini gaming gecesinden birini de ucuza buldum diye ikinci elden sıfır kapalı kutu olarak) ikisini de denedim ve sorun hala devam ediyordu. Arkadaslarimin mouselarini aldım getirdim taktim o mouselarla da var sorun. Yani sorunun kaynağı mouse değil eminim. Ve çözemediğim için gün geçtikçe oyunlardan soğuyorum cidden. Global Ranktan Le'ye kadar düştüm düşmeye de devam edeceğim anlaşılan çünkü kullanabildiğim iki silah var biri deagle biri awp 😂 Diğer tüm silahlarda donma oluyor....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt
    Ayni mouseyi farkli pc lerde deniyorum ayni sorunu veriyor? Ayrica kendi bilgisayarima baska mouse taktigimda ise problem cikartmiyor?

DAha nasil bi net bilgi lazim yav :)
    Hocam tamam da benim konumun altına mouseun gitmis yazmışsınız. Ona cevaben yazdım ben

• Hocam sanırım sorunu çözdüm. SSD kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız modelini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
  • Notebookcheck
    Intel SSD 600p 512 GB Review: The Entry-Level NVMe SSD
    https://www.notebookcheck.net/Intel-SSD-600p-512-GB-Review-The-Entry-Level-NVMe-SSD.211102.0.html

SSD modeli bu? Nasil cozdunuz acaba? :)

Ben mausun icini acip komple temizledim ama faydasi 2-3 gun oldu sonra tekrar ayni sekilde problem devam etti :/

Hocam benim sorunum SSDden cıktı. SSDnin sağlığı %90lara kadar düşmüş. Üstüne çok ısınıyormuş. Bu yüzden takiliyormus bilgisayar. Size tavsiyem bi tane hdd alın ikinci elden 50ye falan bi deneyin

• Mouse yi 10 farklı pc de denedim tamamında aynı problemi yapıyor. İçini de açtım ama tam anlayamadım problemi... kral bi mouse idi. Bozulduğuna hala inanamıyorum :))

Ha o zaman sizinkisi farklı hocam. Benim mouseum sadece benim pcde yapıyordu bunu

• Ben mouse değiştirdim sorun düzeldi. Mouse bozulmuş. 😁
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.