kucuk bir sorunumuz var. mouse kilitlenmesinin ekran kartı ile ilgisi varmıdır acaba. normal calisan PC yeniden açılırken mouse kilitliyor. reset atılınca duzeliyor. yardımcı olursanız sevinirim..
Sadece fare mi hareketsiz kalıyor yoksa bilgisayar tamamiyle mi kilitleniyor?
ne alakadır bilmiyorum ama bana da olmuştu aynısı biosa girip F5 yaptığımda düzeliyodu
sadece mouse hareketsiz kalıyor. acaba bunun ekran kartıyla bir alakası varmı ?
sizden iş cıkmadı kendi sorunumu kendim hallettim. evet arkadaslar sorun ekran kartından cünkü kulladığımız ekran kartı turbocahce bnundan kaynbaklanıyormus değiştirdik düzeldi okiş
Yaw bizim mouse'da kendi kafasına göre işlem yapıyor.Kendi kendine sağ tıklayıp gelen ekrandaki işlerden birini yapıyor,bazen çok hızlı,bazen çok yavaş hareket ediyor.Virüs taraması yaptık w32 jeefo diye bişey buldu,temziledik ama aynı problem yine devam ediyor.Mouse başka bilgisayarda normal Acaba sebebi ne olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: kyibe
Yaw bizim mouse'da kendi kafasına göre işlem yapıyor.Kendi kendine sağ tıklayıp gelen ekrandaki işlerden birini yapıyor,bazen çok hızlı,bazen çok yavaş hareket ediyor.Virüs taraması yaptık w32 jeefo diye bişey buldu,temziledik ama aynı problem yine devam ediyor.Mouse başka bilgisayarda normal Acaba sebebi ne olabilir
aytech mouselar genelde mousetan cıkann kablonun ilk ucundan kırılıyoo zedeleniyo ve bu yuzden kafasına gore işlemler yapıyo bazende duzgun bir şekilde calısıyoo yanii senin sorunun mouse kesinlikle.. değiştirdiğinde sorun kalmayacaktr...
Ama başka bilgisayarda denediğimde problem yok,bundan dolayı sanki bilgisayarda birşey varmış gibi geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme