Şimdi Ara

mouse neden kilitler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kucuk bir sorunumuz var. mouse kilitlenmesinin ekran kartı ile ilgisi varmıdır acaba. normal calisan PC yeniden açılırken mouse kilitliyor. reset atılınca duzeliyor. yardımcı olursanız sevinirim..

• Sadece fare mi hareketsiz kalıyor yoksa bilgisayar tamamiyle mi kilitleniyor?
  • ne alakadır bilmiyorum ama bana da olmuştu aynısı biosa girip F5 yaptığımda düzeliyodu
  • sadece mouse hareketsiz kalıyor. acaba bunun ekran kartıyla bir alakası varmı ?
  • sizden iş cıkmadı kendi sorunumu kendim hallettim. evet arkadaslar sorun ekran kartından cünkü kulladığımız ekran kartı turbocahce bnundan kaynbaklanıyormus değiştirdik düzeldi okiş
  • Yaw bizim mouse'da kendi kafasına göre işlem yapıyor.Kendi kendine sağ tıklayıp gelen ekrandaki işlerden birini yapıyor,bazen çok hızlı,bazen çok yavaş hareket ediyor.Virüs taraması yaptık w32 jeefo diye bişey buldu,temziledik ama aynı problem yine devam ediyor.Mouse başka bilgisayarda normal
    Acaba sebebi ne olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyibe

Yaw bizim mouse'da kendi kafasına göre işlem yapıyor.Kendi kendine sağ tıklayıp gelen ekrandaki işlerden birini yapıyor,bazen çok hızlı,bazen çok yavaş hareket ediyor.Virüs taraması yaptık w32 jeefo diye bişey buldu,temziledik ama aynı problem yine devam ediyor.Mouse başka bilgisayarda normal
    Acaba sebebi ne olabilir

aytech mouselar genelde mousetan cıkann kablonun ilk ucundan kırılıyoo zedeleniyo ve bu yuzden kafasına gore işlemler yapıyo bazende duzgun bir şekilde calısıyoo yanii senin sorunun mouse kesinlikle.. değiştirdiğinde sorun kalmayacaktr...
  • Ama başka bilgisayarda denediğimde problem yok,bundan dolayı sanki bilgisayarda birşey varmış gibi geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.