sizce hangisini alayım. microsoft olanında bluetooth ile çalışıyor. bluetoothla kaç metreye kadar kullanılır acaba ? siz olsanız hangisini alırdınız ?
Bluetoothlu olanı kullanıyorum.Oldukça iyi perfromans veriyor. Ama mousepadsiz ortamlarda atlama yapıyor ve pili çok az gidiyor.10 metreye kadar algılıyor.Pili az kaldığında bağlantıda kopmalar yaşıyor.
o zamansa ben diğerini alayım. teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: gunerozcan
Teknosa'da bir ara kampanya vardı 49.90'a Logitech şans kutusu diye.En kötü ihtimalle V220 en iyi ihtimalle V550 nano çıkıyordu kutudan Devam edip etmediğini bilmiyorum ama 3-4 gün önce ben Teknosa mağazasında görmüştüm(Hatay mağazası)
quote:
Orjinalden alıntı: aslanemre58
quote:
Orjinalden alıntı: gunerozcan
Teknosa'da bir ara kampanya vardı 49.90'a Logitech şans kutusu diye.En kötü ihtimalle V220 en iyi ihtimalle V550 nano çıkıyordu kutudan Devam edip etmediğini bilmiyorum ama 3-4 gün önce ben Teknosa mağazasında görmüştüm(Hatay mağazası)
Hala o kampanya geçerli ve V220 kullanıyorum çok memnunun bundan önce LX7 kullanmıştım artık büyük geldiği için çok memnunun V220'den.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme