Şimdi Ara

Mouse seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kerim1250

200 liradan bahsediyorsunuz.Bende Platoon pl-m1000 modeli var.25 liraya almıştım.Canavar.Hassasiyet ayarı diyorsunuz.3 Farklı dpi modu var mausumda.Ayrıca baş parmak hizasında 2 tane tuşu var.Üstüne üstlük altında 6 adet ağırlık var istediğiniz zaman çıkarıp mausu hafifletebiliyorsunuz vede ortadaki dönen yuvarlak sağa ve sola yatabiliyor.Yani onlarda bir tuş.Son olarak üs tarafında M tuşu var.Müzik açıp kapatabiliyorsunuz kısa yoldan.Bütün bunlara 25 lira verdiğimi düşünürsek 200 liraya hiç gerek yok.

ben o özelliklerin hiçbirini istemiyorum ki dümdüz sade olacak sadece sol tuş sağ tuş başka birşey olmayacak. bu arada macro var mı o sizin mouseda
  • Açıkcası Marco'yu ilk defa burda duydum ve Mausta öyle bir Özellik yok sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim1250

Açıkcası Marco'yu ilk defa burda duydum ve Mausta öyle bir Özellik yok sanırsam

macro otomatik bazı tuşları ayarlıyosun vuruyo hocam onu diyorum
  • Benim A4 MOP-20D ölünce markette gezerken Havit hv-ms616t ile karşılaştım üstelik 9 tl'ye.Çok hoşuma gitti hemen aldım.Ve harika kaç aydır kullanıyorum.Elime tam oturuyor ve ergonomik tasarımı var.

800/1600/2400DPI

Mouse seçimi

Mouse seçimi

Havit Europe sayfası

• quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Benim A4 MOP-20D ölünce markette gezerken Havit hv-ms616t ile karşılaştım üstelik 9 tl'ye.Çok hoşuma gitti hemen aldım.Ve harika kaç aydır kullanıyorum.Elime tam oturuyor ve ergonomik tasarımı var.

800/1600/2400DPI

Mouse seçimi

Mouse seçimi

Havit Europe sayfası

2400 ciddi anlamda işinizi görüyor mu

• Evet 17.3" 1600x900 ekranda çok rahat kullanılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet 17.3" 1600x900 ekranda çok rahat kullanılıyorum

ben şuan 15 '' kullanıyorum ama 23'' yapıcam . Acaba benim işimi görür mü ve 9 tl ne kadar kaliteli olabilir ki
  • Logitech G300 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeytaniAvci

quote:

ben şuan 15 '' kullanıyorum ama 23'' yapıcam . Acaba benim işimi görür mü ve 9 tl ne kadar kaliteli olabilir ki

Bulabileceğinizden emin değilim ben Kayseri de Makro Markette buldum.Fakat bir mouse 100-200 tl vermek bana mantıksız geliyor bu olmasada vatan computer de frisby vardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeytaniAvci

quote:

Bulabileceğinizden emin değilim ben Kayseri de Makro Markette buldum.Fakat bir mouse 100-200 tl vermek bana mantıksız geliyor bu olmasada vatan computer de frisby vardı.

100-200 banada çok mantıksız fakat 50 tl normal bence a4 x7 alıcam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.