Şimdi Ara

Mouse Tavsiye ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mouse'min sol tuşu basmamaya başladı.Eski orjinal pc'm ile gelen mouse idi atmaya yer arıyordum zaten..Arkadaşımda a4 tech k3-630 var, rahat bir mouse.Eski bi mouse olduğunu biliyorum ama cs vb oyunlar rahat oynanıyor.Bende fazla para harcamadan bu cihazın rahatlığında ve tarzında bi mouse almak istiyorum .. 15-20 lira verebilirim..Birşeyler bulamazsam bahsettiğim mouse'yi alcam.. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi Forumlar..

• Yokmu kimseden bi öneri ?
  • bence 15-20 lira vermek yerine ustune biraz daha koyup daha kullanisli/kaliteli birsey almalisin.
  • gecen hafta logitech m90 aldım karfurdan 15 tl ye performansı mükemmel diyebilirim diğer kullandıgım mause den cok daha seri
  • Mouse tuşu bozulan arkadaşlara Büyük olasılıkla özelliklede ucuz aldıysanız tuşunuzu basan plastik ezilmiş oluyor söküp plastiğin üzerine slikonla ufak bir nokta şeklinde eritirseniz düzeliyor. Cimri olan arkadaşlara tavsiye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seaeyes78

Mouse tuşu bozulan arkadaşlara Büyük olasılıkla özelliklede ucuz aldıysanız tuşunuzu basan plastik ezilmiş oluyor söküp plastiğin üzerine slikonla ufak bir nokta şeklinde eritirseniz düzeliyor. Cimri olan arkadaşlara tavsiye :)

Zaten bozulsun diye yer arıyordum üstüne para verseler uğraşmam İkinci el a4tech x-750bf almaya karar verdim.5-7 güne bulamazsam logitech m100 alıcam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming laptop tavsiye
    7 ay önce açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Laptop tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.