Arkadaşlar mouse'min sol tuşu basmamaya başladı.Eski orjinal pc'm ile gelen mouse idi atmaya yer arıyordum zaten..Arkadaşımda a4 tech k3-630 var, rahat bir mouse.Eski bi mouse olduğunu biliyorum ama cs vb oyunlar rahat oynanıyor.Bende fazla para harcamadan bu cihazın rahatlığında ve tarzında bi mouse almak istiyorum .. 15-20 lira verebilirim..Birşeyler bulamazsam bahsettiğim mouse'yi alcam.. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi Forumlar..
bence 15-20 lira vermek yerine ustune biraz daha koyup daha kullanisli/kaliteli birsey almalisin.
gecen hafta logitech m90 aldım karfurdan 15 tl ye performansı mükemmel diyebilirim diğer kullandıgım mause den cok daha seri
Mouse tuşu bozulan arkadaşlara Büyük olasılıkla özelliklede ucuz aldıysanız tuşunuzu basan plastik ezilmiş oluyor söküp plastiğin üzerine slikonla ufak bir nokta şeklinde eritirseniz düzeliyor. Cimri olan arkadaşlara tavsiye :)
quote:
Orijinalden alıntı: seaeyes78
Mouse tuşu bozulan arkadaşlara Büyük olasılıkla özelliklede ucuz aldıysanız tuşunuzu basan plastik ezilmiş oluyor söküp plastiğin üzerine slikonla ufak bir nokta şeklinde eritirseniz düzeliyor. Cimri olan arkadaşlara tavsiye :)
Zaten bozulsun diye yer arıyordum üstüne para verseler uğraşmam İkinci el a4tech x-750bf almaya karar verdim.5-7 güne bulamazsam logitech m100 alıcam..