Şimdi Ara

Mouse'un ısigi yaniyor ama calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
25.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar KIS 2010'u 2. kez kurarken düzgün kuramadım ve rollback yapmak zorunda kaldım.Tam tamamen silecekken bilgisayar takıldı ve res atmak zorunda kaldım.Bilgisayarı açtıgımda mouse calısmıyordu yılda bir karsılasıyorum böyle bi olayla ama 2 rese geçiyodu.Bu sefer geçmedi şu anda büyük zorluk içerisindeyim 2 4 6 8 le kullanıyorum mouse'u.Mouse usb girişli ama ben normal yerine takıyorum bi aparatla usb girişi arızalı zaten.Lütfen bilen biri varsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakdrizzt -- 4 Ağustos 2009; 13:25:03 >

• Koskoca donanimhaberde bir babayigit yok mu yahu.Deliye dönecem.
  • mauseyi başka bilgisayarda dene eğer çalısırsa aygıt yöneticinsen kendi bilgisayarında güncelle mauseyi
  • Evet kendi mouse'nı başka pc de dene bakalım orda da sorun yapcak mı? Eğer sorunsuz çalışırsa kendi pc'ne başka bir mouse takıp dene bakalım gene sorun yapcak mı! Ondan sonra olanları yaz bizde sorunun nerde oldugunu anlamaya çalışalım KİS arada bir bendede böle etkileyebiliyor Pc yi mesela bende de KİS 2009 var Nero ile Cd-DVD yazarken yakıyordu Cd'yi yazarken kapıyorum canavar gibi yazıyor.
    Sen bu dediğimizi bir dene bakalım sorun mause'ında mı yoksa girişlerdemi yada yazılımsal mı anlamaya çalışalım ;)
  • Öncelikle ilgilendiğiniz için sagolun.Mouse'umu başka bilgisayara taktım çalıştı.Aygıt yöneticisine girdim.Sorun gider bölümünde denilenleri uyguladım sonuç vermedi(kaldırıp yeniden kurmak).Mouse'un yanında cd verilmedi aynı zamanda güncelleme de yapamıyor.Şöyle bir hata mevcut: Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da Bozuk oldugundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor Kod 19.
  • Beyler mouse'um hala çalışmıyor bi yardım lütfen.
  • Başka Bir mause dene calişmiyor ise Anakartın (PS2 port) Sigortalari yanmiş olabilir.
  • up

aynı sorun oluştu bende konu açacağıma bunu upladım. aynı şekilde kablolu farenin ışığı yanıyor ama çalışmıyor. arada bi gidip geliyodu önceden şimdi hiç çalışmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.