Şimdi Ara

Moussa Sow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimse bana bu adamı savunmasın.selçuktan bile kötü oynadı.çocuk yuvası mı burası işine gelmeyen takıma küsecek? burası Fenerbahçe.işine gelmeyen defolup gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklisin

• Takim olarak arada fark var.Sadece Sow'un performansı ile alakali degil elenmemiz.Şunu anlayin artik.Bireysellikten cok takim olmak onemli

• adamı sol kanatta oynatırsa olacağı bu....
  • sol kanatta oynuyor diye yandaki adama da pas atamayacaksa işimiz var. sow gibi biri kötü oynamışken hala emenike kötü oynadı diyen var
  • tamamda beyler adam geldiğinden beri mevkiinde oynamadı oynadığı maçlardada attığı golleri gördünüz çoğu oyuncu böyle yok olup gidiyor çıkıştayken fenerbahçeye gelmek çok büyük salaklıktır
  • Sow'u al sol kanada koy .

Emenike'yi al sağ kanada koy .

İleri adam gibi top çıkaramayan , 1 tane ara pası atamayan Selçuk - Baroni - Meireless orta sahası yap .

Bu kafayla Volkan'ı neden forvete koymadın derler adama .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Suarez > Lewandowski
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adama doğru düzgün pas aktaran,ara pası atan ya da orta açan adam yok ki Adam kendi alıp bişeyler yapmaya çalışıyor ve adam kanata hapsolmuş durumda.Fenerbahçe şu 10 gün içinde 2 tane kanat oyuncusu alıp 4-4-2'ye dönmesi lazım,yoksa ne Sow'dan ne de Emenike'den verim alabilirsiniz.
  • musa ile bu takımın bagı kopmuş açık ve net. ama başkandan ama kötü takımdan ama ersun yanal dan bilmiyorum ama bitmiş kesinlikle. musa bu saatten sonra çok zor.
  • Adamdan verim almamak için ellerinden geleni yapsınlar sonra suçlu Sow olsun. Onun gibi santrfor u çok ararsınız çoook!

• sow takımdan sıkıldı artık akıcı futbol oynamıyoruz. kim isterki böyle sıkıcı futbol oynayan takımda kalmayı. Kimse istemez. Emenike ondan daha berbat oynadı adam pişman oldu geldiğine cardoza gelse oda pişman olur. Kökten değişiklik lazım
  • Sow sol tarafta oynamaktan sıkıldı yüzünden anlaşılıyor adamın memnun değil adam kaç kere sol beke geldi defansa geldi sayamadım yahu
  • Seneye gider artık.
  • Tamam sol kanatta oynuyor, verimliliği düştü falanda aşırı bencil oynuyor arkadaş. Ve top sürerken sağına soluna hiç bakmıyor, hep top eziyor/kaybediyor.
  • Adam Emenike'yle henüz uyum sağlayamadı, ayrıca yerinde oynamıyor. 2 maç hataları oldu diye gömmeyin hemen adamı. Gerçi kime diyorum, ilk maçta 2 tane yanlış pas attı diye "gitmek istiyor" diye konular açıyordunuz.
  • Afedersin ama burada bu konuyu açmak bile futbol cehaletidir. Bak Sow u savunmadım ama bu takımda Meireles, Kuyt, Caner, Selçuk, Bekir, Kadlec, Baroni, Webo gibi ruhsuz üzerinde taşıdıkları Fenerbahçe formasından bir haber maç seçen bırak yanındaki adamı dibindeki adama pas veremeyen adamlar dururken sıra Sow'a gelmez herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.