Şimdi Ara

MOVICOL JUNIOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kızımın tuvalete çıkma sorunu için doktorun tavsiye ettiği bir bağırsak düzenleyici olarak Türkiye de bulunmayan movicol junior almıştım. Yurtdışından almış olduğum bağırsak düzenleyicilerden kalan 2 kutuyu kızımın sorunu düzeldiğinden satıyorum. 1 kutuda 30 şase var elimde 2 kutu var. Kar amaçlı değildir insanların işine yarasın diye aldığım fiyata satıyorum. Yurtdışından fiyat kontrolü yapabilirsiniz. Kutusunu 25,75 euro ya almıştım 150tl ye satıyorum. Aslında ben aldığımda euro çok daha pahalıydı ama sorun değil. Kullanma tarihleri 2021 yılıdır.
    1 KUTUSU SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vale -- 27 Şubat 2019; 19:43:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba ilac duruyorsa almak istiyorum
  • Merhaba @vale, İlaç hala elinizde mevcut mu çook acil ihtiyacımız var. İletişim numarası vermeniz mümkün mü?
  • Bende mevcut. E-mail adresime yazarsaniz, görüşelim.
    aysuncamci@hotmail.com
  • Merhaba. Movicol hala mevcut mu acaba?
  • Aysunurrr A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benim de kizimin kabizlik problemi var. movicol aldim fakat bir turlu iciremiyorum. 13 aylik. Nasil icirdiniz, yol gosterir misiniz?
  • Merhaba, benim de kizimin kabizlik problemi var. movicol aldim fakat bir turlu iciremiyorum. 13 aylik. Nasil icirdiniz, yol gosterir misiniz?
  • Merhaba
    Biz de Movicol Junior beklerken, yetişkinler için olan Movicol geldi,sizinde bahsettiğiniz gibi Türkiye de bulunmayan bu ilacı bize Almanya dan bir tanıdığımız getirdi, pandemi kısıtları dolayısıyla artık ilaç kargolaması yasak olduğu için ilacı tekrar yurtdışına gönderemedik. 50 Euro ya aldığımız 1 kutu Movicol (içinde 100 adet var, ekte fotoları var) ilacını ihtiyacı olan faydalansın diye aldığımız fiyattan satıyoruz. İlgilenenler burdan cevap yazabilirMOVICOL JUNIORMOVICOL JUNIOR

• Merhaba, elimde movicollerin tamamı alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunutyo -- 9 Ekim 2020; 15:27:39 >
  • Merhaba ben sarın almak istiyorum .juniorların tamamını
  • Elimde Movicol mevcut yurtdışında getirdim ihtiyacı olan varsa yazabilir benim çocuk için kullanıyorduk artık ihtiyacı yok

MOVICOL JUNIOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.