Şimdi Ara

Movie Converter help me!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiye kadar bir sürü converter programı kullandım. Aralarında en sevdiğim program Avs video converter programıydı. Bu programı hala hazırda kullanıyorum. Ne var ki Bu program cpu yu fena zorluyor. ve de çok yavaş bir program. eskiden imtoo converter programını kulanıyordum çok hızlıydı fakat bazen senkron bazende görüntüde çok fazla kayıplar yaşıyordum.

Arkadaşlar arasında bana hem hızlı hemde kaliteli bir converter programı önerebilecek olan var mı?
    Ayrıca convert için bir boyut hesaplama programı da güzel olurdu.

• Bilen yok mu?
  • mcfunsoft video convert master
    önerilir...
  • ozel mesajını attım dostum. gule gule kullan. baska isteyen bana ozel mesaj atsın
  • bende mcfun soft attim zaten. bu programın en iyi ozelligi convert ederken sen baska islerle ugrasirsan otomatik olarak convert islemini yavaslatiyor boylece cpu yu zorlamıyor. sorunsuz dertsiz bu porgramı kullanmak isteyen ozel mesaj atsin bana
  • Arkadaşlar Video converter master ile Avs video converter arasında bir karşılaştırma yaptım.
    Avs nin iyi ama yavaş olduğundan dert yanmıştım. Video converter master avs den daha yavaş çıktı. avs test ettiğim movie de yaklaşık 30 dakika daha yavaş convert ettiğini gördüm. ayrıca cpu kullanmaları da aynı
    dikkatlice bakarsanız iki programında zaten skinlerinin aynı hatta bir birisinin kopyası olduğunu anlayacaksınız.
    Konfirmasyon mailim geldiğinde iki programın snapshot'larını buraya ekleyeceğim.
  • ...

Movie Converter help me!

Movie Converter help me!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • total video converter ı dene.
  • mustklc yolla dostum Pm
  • arkadaşlar ben de kapasitesi yüksek bir mp3 aldım.wmv formatındaki videoları tv den izletebiliyor.bendeki divx arşivini wmv ye çevirebileceğim bir program varmı bildiğiniz.birkaç program denedim ama olmadı olanlarda da alt yazıyı yükleyemedim.altyazısız olmuyor tabii.bu ikisini bir arada yapan bir program var mı ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotix

arkadaşlar ben de kapasitesi yüksek bir mp3 aldım.wmv formatındaki videoları tv den izletebiliyor.bendeki divx arşivini wmv ye çevirebileceğim bir program varmı bildiğiniz.birkaç program denedim ama olmadı olanlarda da alt yazıyı yükleyemedim.altyazısız olmuyor tabii.bu ikisini bir arada yapan bir program var mı ki?

alt yazıyı bilemem ama çevirme işini total video converter ya da xilisoft video converter yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.