Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2.0 Beta 2 RC1 Çıkmış!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Mozilla Firefox 2.0 Beta 2 RC1 çıkmış ben indiriyorum isterseniz sizde bi deneyin.(orjinal sitesi yani güvenilir)
    LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLOOD FACTORY -- 22 Ağustos 2006; 18:16:23 >

• abi süper orjinal tema ile beraber tablar da değişmiş, bu mesajı beta 2'den yazıyorum. tek sorun ingilizce ama türkçesi de çıkar hemen. eklentilerin çoğunu tanıdı.
  • Aylar oldu çıkalı. Tek sorun eklentiler çalışmıor
  •  Mozilla Firefox 2.0 Beta 2 RC1 Çıkmış!!!!!!!!!

arkadaşlar sizin bahsettiğiniz bu mu ben 2 gün önce indirdim türkçe eklentilerin %40 ı falan çalışıyor sadece temalarda çalışmıyor ama çok hızlı fakat ram sorunu devam ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: GregoR_MendeL

Mozilla Firefox 2.0 Beta 2 RC1 Çıkmış!!!!!!!!!

arkadaşlar sizin bahsettiğiniz bu mu ben 2 gün önce indirdim türkçe eklentilerin %40 ı falan çalışıyor sadece temalarda çalışmıyor ama çok hızlı fakat ram sorunu devam ediyor

arkadaşım bu beta 1.benim werdiğim beta 2 si.

• BLOOD FACTORY pardon ben Beta 1 verdin sandım. Ondan aylar önce çıktı dedim

Türkçesi yok mu şu anda?

Değiştirme: yokmuş

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/2.0b2-candidates/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 22 Ağustos 2006; 22:34:04 >
  • sağolun arkadaşlar ama tam sürümü beklemekte fayda var bence eklentiler ve themes lerde problem oluyo bunu denedeyen varmı acaba gerçi türkçesi yokmuş
    sağolun paylaşım için
  • temaları tanımıyor ama bı gayet doğal, diğer eklentilerden gmail notifier'ı ve flashgot'u tanıdı bende. tabi tek sorun ingilizce henüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.